Mi-am luat robotel 1.6i Coupé
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
- Eurofighter
- Marca si model masina: C5 2.0HDi
C4 1.6eHDi
C4 1.6i Coupé
Re: Mi-am luat robotel 1.6i Coupé
Intotdeauna am vazut o crestere a consumului in timpul iernii, indiferent de motorizare. Vom vedea la primavara cum stam.
-
- Marca si model masina: C4 Coupe, 1.6 Hdi, no FAP
- Numar Inmatriculare: FOX
ok SEfu!! Multumesc si aminteste-mi sa nu mi cumpar ever asa ceva. !Norishor scrie:In perioada asta, unde greutatea masinii creste, aerodinamica scade, frecarile cu zapada acumulata la roti exista iar vara nu, consumul e real pt 1.6 benzina aspirat. Pana si mie la prius imi arata 8.9%
( cosumul asta l-am scos la un bmm 2.5ix

la mine sunt acum iarna fix la 5.5l . poate spre 5.7 in cel mai rau caz.
bine, si tu ai un mare merit, dupa update -ul de soft parca un pic a mai scazut(putin dar tot scazut este)
- Eurofighter
C4 1.6eHDi
C4 1.6i Coupé
deci ar cam trebui sa se potriveasca...Norishor scrie:Par identice in programul de piese.
- wonka jr.
- Marca si model masina: Citroen DS3 1.6 hdi 92 cp
- Numar Inmatriculare: GL 88 WNK
consuma dieselul putin, dar sa nu exageram. in conditii normale (drum drept, fara vant din spate, fara mers la aspiratie), mi-e greu sa cred ca ai consum instant 5,5 la 170. abia daca reuseam valoarea asta la 130. si daca tot vorbim de consum in bucuresti, cu c2-ul am undeva la 13-14, "mers" in cea mai mare parte la orele de varf.foxbat scrie:Eurofighter scrie:Am facut pana acum cam 200 de kilometri cu robotelul. Consumul e de 9.9 l/100km.![]()
Sarbatori fericite!!!
Salutare si enjoy de robo!
Scuza ma dar am o mare nelamurire-zici de consum . Este ENORM! Vad ca si in poza cu plinul facut iti zice ca mai ai 640 km. (deja facuti 92).
Esti sigur ca nu ai alte bube ?
Sincer, mergi cu 200 km / h sau doar in viteza 1 si cu acceleratia blana ?
eu la 170 nu saream de 5.5.
Poate Norisor iti verifica ce se intampla!
daca mergi la raliu atunci ignora intrebarile mele- este normal.
-
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6Hdi 90CP
- Numar Inmatriculare: B-111-RFM
wonka jr. scrie:consuma dieselul putin, dar sa nu exageram. in conditii normale (drum drept, fara vant din spate, fara mers la aspiratie), mi-e greu sa cred ca ai consum instant 5,5 la 170. abia daca reuseam valoarea asta la 130. si daca tot vorbim de consum in bucuresti, cu c2-ul am undeva la 13-14, "mers" in cea mai mare parte la orele de varf.foxbat scrie:Eurofighter scrie:Am facut pana acum cam 200 de kilometri cu robotelul. Consumul e de 9.9 l/100km.![]()
Sarbatori fericite!!!
Salutare si enjoy de robo!
Scuza ma dar am o mare nelamurire-zici de consum . Este ENORM! Vad ca si in poza cu plinul facut iti zice ca mai ai 640 km. (deja facuti 92).
Esti sigur ca nu ai alte bube ?
Sincer, mergi cu 200 km / h sau doar in viteza 1 si cu acceleratia blana ?
eu la 170 nu saream de 5.5.
Poate Norisor iti verifica ce se intampla!
daca mergi la raliu atunci ignora intrebarile mele- este normal.
Scuze ca ma trag in seama...
Eu la C4, 1.6Hdi aveam consum de 7-7,2 la 140-150. Nu stiu cum scoti 5,5. Atat aveam la 110km/h.
La Passat 2.0 cu automata am 12 - 14 pe Bucuresti... si 6.1 la 140 pe pilot.
Nu stiu cum poate sa aiba 5,5 la 170. Nu am vazut masina care sa aiba consumul asta.
- Madalin1796
- Marca si model masina: Citroen C4 SX 1.6i 16v berlina
- Numar Inmatriculare: B796MAD
9.9 la 1.6 benzinar e decent, eu am 9.6 acum si nu vrea a vazut zapada sub roti. Astazi am reusit cu o jetta 1.6 tdi 13.7 bara la bara
Una din masinile care consuma putin la viteza mare e skoda octavia 2 fl, 7 la 170 mers constant dar e mai joasa decat c4.

Una din masinile care consuma putin la viteza mare e skoda octavia 2 fl, 7 la 170 mers constant dar e mai joasa decat c4.
Ex: Opel Astra G 1.7 DTI Elegance - 2001
Peugeot 307sw 1.6 HDI Navtech - 2004
„Viața este ca mersul pe bicicletă. Pentru a-ți menține echilibrul trebuie să continui să pedalezi.”
Peugeot 307sw 1.6 HDI Navtech - 2004
„Viața este ca mersul pe bicicletă. Pentru a-ți menține echilibrul trebuie să continui să pedalezi.”
- Norishor
- Marca si model masina: Citroen C2 VTS - 1.6 16V - Black Beauty
- Numar Inmatriculare: NOR
si priusul consuma putin la viteza mare

- simply the lex
- aLEX YO!...
- Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
- Numar Inmatriculare: AG 85 LEX
160-165 kmh constant cu C5, nu depaseste 6%. Because it gets low... 

Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
- Eurofighter
C4 1.6eHDi
C4 1.6i Coupé
Am schimbat azi cauciucurile și mi-am amintit ca nu am mai scris de mult pe aici. Robotelul a trecut bine iarna. "Si-a luat" o julitura minora pe spate. A trecut pe la revizie pentru ulei, filtre și bujii. Am montat senzorul de lumini și oglinda electrocroma. Gata, s-a terminat cu mersul noaptea cu farurile stinse
.
Consumul e tot în jur de 10l/100km, exclusiv în București.
Mulțumesc lui Norishor pentru partea de software. Recomand!
Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Consumul e tot în jur de 10l/100km, exclusiv în București.
Mulțumesc lui Norishor pentru partea de software. Recomand!
Sent from my SM-N910F using Tapatalk