C4 condus de mine...
- HaPPy
- "PIAR"
-
vladutzuuu
Pai eu vorbisem cu tipa care mi-a vandut masina si a zis ca o sa faca tot posibilul. pai si adica trebuia sa plateasca banca pentru presuri??e absurd la un pret de 16000 euro sa nu poate sa dea 60 de euro presuri...dar....traim in romania nici nu stiu de ce ma mai agit...masina fara presuri ce dracu si la dacia iti dau presuri gratuit. Adica eu o sa am clima bi-zona si alte chestii dar nu am presuri ce idiotenie
-
onacus
-
vladutzuuu
-
vladutzuuu
Mai dureaza mult?!!? Deja numar ultimele zile. Am inteles de la ATS ca o sa ajunga saptamana asta spre sfarsit. Poate se chinuie sa vina pana vineri...desi ma cam indoiesc pentru ca nu stie nimeni unde este masina. Mi-au spus ca sunt probleme cu transportul din cauza caniculei. Am mai comentat pe forum ca pe mine nu ma intereseaza probleme pe care le au cu transportul dar cred ca este prea devreme sa ma cert cu ei de acuma. Mai astept sa vedem daca pana vineri imi dau masina sau macar imi dau un raspuns concret...Pana atunci AMR 4 si dupa aceea Vruuuum
-
vladutzuuu
-
vladutzuuu
Deja ma enervez..Au trecut doua saptamani si tot nu am fost sunat sa mi se dea vestea cea mare...Mai trist e ca a inceput si ploaia. Poate o sa imi spuna ca a fost luata de viitura. Oricum de azi incep sa presez. Diseara incep sa o sun pe doamna care mi-a facut actele sa vedem ce spune...Poate plec si io la mare in week-end cu masina noua

-
cos76
- Marca si model masina: C4 1.6 VTI Exclusive 2012
Eu se pare ca am fost un caz ferict. Am semnat bonul de comanda pe 12 mai, cand masina era deja fabricata (10 mai) si am ridicat-o pe 9 iunie. Cei drept este modelul de baza cu motor de 1.4. Din ce am inteles tu ai ceva optionale pe ea cat si un alt motor ceea ce inseamna ca in cazul tau masina s-a facut pe comanda si de aceea dureaza. A mea era deja fabricata in momentul comenzii iar la mine au intervenit formalitatile legate de transport si vama.
EX: C4 Coupe 1.4 Gris fer
ORGA 11140/9 May 2007
Comming soon: New C4/New C5
ORGA 11140/9 May 2007
Comming soon: New C4/New C5
-
vladutzuuu
Pai mie mi-a zis ca dureaza cam 10-12 zile din data platii (asta a fost 18 iulie). Si masina mea era fabrica ca mi-a zis ca este la curtici asa ca...nu are optionale. Am luat-o cu promotia Champion. E drept ca au trecut doar 10 zile (ma gandesc la faptul ca este vorba despre zile lucratoare si nu calendaristice) si poate ca o sa ajunga pana vineri cand se fac 12 zile lucratoare dar nu mai am rabdare

-
alesul
Eu am fost si mai fericit, am comandat-o la 5 mai si pe 25 eram calare pe ea!cos76 scrie:Eu se pare ca am fost un caz ferict. Am semnat bonul de comanda pe 12 mai, cand masina era deja fabricata (10 mai) si am ridicat-o pe 9 iunie. Cei drept este modelul de baza cu motor de 1.4. Din ce am inteles tu ai ceva optionale pe ea cat si un alt motor ceea ce inseamna ca in cazul tau masina s-a facut pe comanda si de aceea dureaza. A mea era deja fabricata in momentul comenzii iar la mine au intervenit formalitatile legate de transport si vama.
Foarte de treaba baiatul de la ATS. Singurul lucru pe care il sa-l reprosez este idiotilor de la UNICREDIT LEASING care mi-au taxat si uitatul la masina(lasa ca data viitoare nu mai apelez la camatari)!
Renault Laguna III, Noir Nacre, Dynamique.
Ex: Berlina cu hayon, 1.6 HDI Noir Obidisien.
Ex: Berlina cu hayon, 1.6 HDI Noir Obidisien.
-
cosminnuss
- SeXy si Foarte Bun
- Numar Inmatriculare: B-15-DFK
Ce inseamna "uitatul la masina"?? Eu am tot prin Unicredit si nu am si nici n-am avut vreun fel de problema. Sunt foarte serviabili oameni... bine, daca ii prinzi la telefonalesul scrie: Singurul lucru pe care il sa-l reprosez este idiotilor de la UNICREDIT LEASING care mi-au taxat si uitatul la masina(lasa ca data viitoare nu mai apelez la camatari)!
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
-
vladutzuuu