Jurnal de Bord Buburuza Gri de Iasi
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Re: Jurnal de Bord Buburuza Gri de Iasi
Rompetrol ai linga LIDL imediat dupa cladirea gelsor si mai ai unul pe sos. Bucium, dupa ce cobori pasarela si treci de intersectia cu bd. Poitiers.
OMV ai in nicolina si pe bd. Pacurari fix inainte de Kaufland, cum vii dinspre oras si mergi spre Letcani.
MOL ai pe bd. Pacurari vis a vis de ING, adica daca vii de la rompetrolul de linga lidl mergi pe strada aia dintre lidl si rompetrol pina ajungi in bd. pacurari, faci dreapta de acolo si mai mergi inca 10 metri, sau mai ai in rondul de la Bras/Silvestru.
Nu mai pune minunea aia de posirca de la lukoil. Adica nici cu Petrom sa nu mergi.
OMV ai in nicolina si pe bd. Pacurari fix inainte de Kaufland, cum vii dinspre oras si mergi spre Letcani.
MOL ai pe bd. Pacurari vis a vis de ING, adica daca vii de la rompetrolul de linga lidl mergi pe strada aia dintre lidl si rompetrol pina ajungi in bd. pacurari, faci dreapta de acolo si mai mergi inca 10 metri, sau mai ai in rondul de la Bras/Silvestru.
Nu mai pune minunea aia de posirca de la lukoil. Adica nici cu Petrom sa nu mergi.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- DjAndr3w
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6i Berlina-Gri
- Numar Inmatriculare: IS 15 EOK
Ok. Merci. Incep cu Rompetrolul, apoi OMV si MOL iar la urma trag linie si ma decid cu care raman.
PS: tare avatarul tau
PS: tare avatarul tau
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Incepe cu rompetrol eFixPix si ramii cu ala 
Daca tii neaparat sa le iei la rind atunci fa citeva plinuri la rind cu fiecare. Macar 3 plinuri.
Daca ajungi in alte orase si nu gasesti rompetrol poti pune linistit omv. Si eu fac la fel. De exemplu cind merg spre Cluj ma opresc in bistrita pentru alimentare si pun omv100. Motivul e ca rompetrolul din bistrita e pe centura care e de-o hirtopenie doar in iasi vazuta, iar in dej nu pot face stinga catre rompetrol pentru ca idiotii, ca de obicei, au pus dubla continua acolo desi la benzinariile dinainte i-a lasat inima s-o intrerupa, si nu risc.
Sau cind merg spre bucuresti in zona afumati am si rompetrol si omv, desi de acolo prefer rompetrolul de obicei.
Deci nu trebuie sa iti faci o religie dintr-un sortiment de benzina, doar trebuie sa ai grija sa nu pui gunoaie precum lukoil si altii.
P.S.: e cam epilat si n-a fost suficient de potent sa gaseasca ori o umbrela ori un carut cu hellokitty.
Daca tii neaparat sa le iei la rind atunci fa citeva plinuri la rind cu fiecare. Macar 3 plinuri.
Daca ajungi in alte orase si nu gasesti rompetrol poti pune linistit omv. Si eu fac la fel. De exemplu cind merg spre Cluj ma opresc in bistrita pentru alimentare si pun omv100. Motivul e ca rompetrolul din bistrita e pe centura care e de-o hirtopenie doar in iasi vazuta, iar in dej nu pot face stinga catre rompetrol pentru ca idiotii, ca de obicei, au pus dubla continua acolo desi la benzinariile dinainte i-a lasat inima s-o intrerupa, si nu risc.
Sau cind merg spre bucuresti in zona afumati am si rompetrol si omv, desi de acolo prefer rompetrolul de obicei.
Deci nu trebuie sa iti faci o religie dintr-un sortiment de benzina, doar trebuie sa ai grija sa nu pui gunoaie precum lukoil si altii.
P.S.: e cam epilat si n-a fost suficient de potent sa gaseasca ori o umbrela ori un carut cu hellokitty.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
conteza mult statia peco, cum curata rezervoarele si nu neaparat brandul...
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

-
dimabogdan
La etapa a doua a crescut consumul si a scazut viteza medie.Asta ce-ti zice?Ca daca mai mergeai inca o etapa, ajungeai la 9-10l/100km si 20 km viteza medie, adica aproape de realitate.DjAndr3w scrie:Gata testul de consum in aceasta seara. S-a efectuat undeva la orele 19:30 in doua etape. Etapa 1, Intrare Iasi-Canta-Gara-Rond Pod Alexandru-Mircea cel Batran.
Consumul a fost de 7,1 pe o distanta de 6 km si o vitza medie de 35 km/h.
Etapa 2, Mircea cel Batran-Gara Internatioala-Palat-Tg Cucu-Podul de Fier-Moara de Vant.
Consumul a fost de 8,4 pe o disanta de 12 km si o viteza medie de 30 km/h.
PS: Etapa 1 continua cu Etapa a 2 a, fara sa restartez consumul/km.
Apropo de "parerea mea",expusa pe alt topic, ceea ce ai aratat aici este irelevant, neconcludent si in totala sustinere a parerii mele.Consumul, atat cel urban cat si cel din afara localitatii nu e dat de parcurgerea unei distante totale de 18 km, in conditii lejere sau poate aglomerate etc.Consumul se face cel mai sigur prin metoda plin/plin, dupa parcurgerea a cel putin 3-400 km, cand iti poti face o idee aproximativa, insa nu poti da o valoare definitiva oricum , datorita conditiilor fluctuante de drum.
Iti fac diseara o filmare in care circul la 19.30 pe bd. Al Lapusneanu din Constanta si scot o medie de 5-6l/100km, valoare total neadevarata din punctul meu de vedere.
Acestea fiind zise, ai mai ramas dator cu filmarea in care la 195km/h aveai 3000 rpm, despre care spuneai ca o ne-o arati curand.
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
- simply the lex
- aLEX YO!...
- Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
- Numar Inmatriculare: AG 85 LEX
195km/h ...3000 rpm?!?! 
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
In marsariere 
- Victor.VR
- Teh STIG
- Marca si model masina: Leon FR 2015 (+Audi)
pentru câteva secunde cred că poți reuși și cu 800rpm.
Citroen C4 Coupe Facelift, 2009
Chevrolet Nubira CDX, 2005
Chevrolet Nubira CDX, 2005
- DjAndr3w
Nu am spus niciodata de 3000 rpm, am spus de 5000 si cum am explicat si atunci, nu m-am uitat exact la rotatii, doar am zis ca asa observasem, eram mai atent la viteza si la drum. Am ramas dator si cu prima ocazie o sa fac poze/video, momentan nu am avut unde si nici cand.dimabogdan scrie:Acestea fiind zise, ai mai ramas dator cu filmarea in care la 195km/h aveai 3000 rpm, despre care spuneai ca o ne-o arati curand.
Iar legat de consum, ce zici tu de la plin la plin de viteza medie, totul tine de fiecare persoana si felul de condus. De ex, eu evit sa merg cand se prinde semaforul de 10 ori pe rosu, merg cand e mai lejer si am consum de 7-8 sau 8-9 in oras, iar tu ziceai ca in oras nu se scoate mai putin de 9,5, uite ca se poate scoate si cu mult mai putin. Si app, am mai mers o etapa iar consumul a scazut, deoarece portiunea de drum era mai libera
Da, ii dai 200 km/h apoi daca e drum drept sau panta dai pe liber, si mergi cateva sute de metri cu 800 rpmVictor.VR scrie:pentru câteva secunde cred că poți reuși și cu 800rpm.
-
dimabogdan
Da, corect, greseala mea.Ziceai ca mai aveai 1 mm sau pe la 5000, deci, poze, ca asa ai promis. 
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
- DjAndr3w
Nu sunt un idealist si nici nu vreau, deci, in momentul in care toata lumea a zis ca nu are cum sa fie masina la 195 km/h la 5000 rpm, am spus ca am gresit, probabil nu am fost asa atent la turometru, dar, de promis am promis ca pun poze, deci cand mai zbor cu buburuza o sa fac si poze. Cum nu ajung sa circul cu ea pe autostrada, pe E 85 daca nu ai conditii nu poti da oricand 200 km/h masinii. Dar sper cat de curand sa mai am aceasta posibilitate 
- DjAndr3w
- ganja
- Marca si model masina: C4 Coupe (2007): 1.6 HDi, 110CP (VTR)
primele 
Citroen C4 Coupe 2007 1.6 HDI 110 Cp - Noir Obsidian
viewtopic.php?f=19&t=7141" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=19&t=7141" onclick="window.open(this.href);return false;
- DjAndr3w
Pana acum e 2-0 pentru primul model, tu si eu
maine dupa amiaza dau comanda, deci mai astept pareri 
- ionutblv
- Numar Inmatriculare: IS 99 BLV
Daca le pui capace, o sa afecteze jantele de tabla,ca ramane zapada pe interior ...