Jurnal de Bord Buburuza Gri de Iasi

Cum se comporta C4-ul tau de-a lungul timpului,cat consuma,iti mai place, nu-ti mai place etc
Scrie răspuns
DjAndr3w
Marca si model masina: Citroen C4 1.6i Berlina-Gri
Numar Inmatriculare: IS 15 EOK

Re: Jurnal de Bord Buburuza Gri de Iasi

Mesaj de DjAndr3w »

Ieri am primit si montat si antena mica de C8, care e foarte mica :D / Poze sper sa am timp sa ii fac astazi :mrgreen:
Am primit si tampoanele de la hayon, dar nu se potrivesc. Clipsurile la astea noi sunt mult mult mai mici decat cele de pe masina. Deci, probabil sunt de coupe si nu se potrivesc pe berlina, sau nu stiu, asa ca le voi dona, daca le doreste cineva sa imi dea PM.
Citroen C4 Berlina 1.6i 16V - 109 Calusei - Gri
Imagine
раскрутка сайтов
fanut
Numar Inmatriculare: LGR

Mesaj de fanut »

vreau eu tampoanele le cumpar eu daca se potrivesc
DjAndr3w

Mesaj de DjAndr3w »

Ne intalnim maine, sa vad cum ajung prin Iasi si ti le dau. Se potrivesc sigur pe coupe, in schimb la mine cred ca trebuiesc altele. O sa merg luni la Servunion.
Imagine
раскрутка сайтов
DjAndr3w

Mesaj de DjAndr3w »

Buburuza curata si frumoasa, pozata la aniversarea de 135.000 km :lol:
Imagine Imagine Imagine

Imagine Imagine Imagine
Imagine
раскрутка сайтов
fanut

Mesaj de fanut »

danke , pai daca poti sa mi dai un semn sa ne vedem pe undeva :-D
DjAndr3w

Mesaj de DjAndr3w »

Sigur. Sa vad cum ajung in targu' iesilor si te anunt. Oricum va fi maine dupa amiaza. Te sun cand plec din Harlau ca sa stabilim ce si cum :mrgreen:
Imagine
раскрутка сайтов
fanut

Mesaj de fanut »

senchiu man
DjAndr3w

Mesaj de DjAndr3w »

Astazi masina a facut o vizita la Servunion, scurta, pentru deblocare placute roata spate. Au ramas blocate si dupa o distanta mai mare (30-40 km efectuati) discul de frana se incingea rau, si am decis sa merg sa vad care e treaba. Au fost scoase placutele curatate si...nu cred ca au mai fost puse la loc placutele mele. Eu pe masina am set placute ATE fata+spate, schimbate la ultima revizie, erau aproape ca noi. Cand am ajuns acasa si m-am uitat la roata am constatat ca pe placute e trecut doar un cod, si atat, nu mai este scris cu alb ATE etc. etc. au doar un cod imprimat in placuta. Am verificat pe partea cealalta si pe placuta nu este acel cod imprimat si este scris cu vopsea alba ATE si mai multe chestii. Pe deviz imi este trecuta doar deblocare plus curatare placute (88 Ron, reducere 20%, total de 70 Ron) nici vorba de schimbat placute, plus ca placuta pusa se vede ca e una folosita, bine consumata f putin la fel ca ale mele. Oare sa fie placuta de pe interior? Si pe ea sa nu fie scris ATE doar trecut acel cod si acum cand le-au pus la loc le-au pus invers? Se potrivesc si invers? Nu prea are cum...Daca nu am verificat la ei si am observat abia acum, acasa, mai pot sa fac ceva? Sa le zic ceva? Nu e mare chestie o placuta, mai ales ca cea pusa e tot cu "carne" ca ale mele, dar ca fapt divers nu e frumos ce au facut. Poate s-a facut o incurcatura, sau poate nu. Totusi merg sa verific dupa acel cod ce placuta (marca) imi da pe net si o sa atasez si poze.
Imagine
раскрутка сайтов
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Daca le-au dat jos si nu au pus placute noi atunci placutele trebuiau puse la fel, in pozitiile originale. Daca n-au notat/insemnat cu o carioca sau marker ceva pozitia placutelor atunci FAIL.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
DjAndr3w

Mesaj de DjAndr3w »

Clar nu e placuta mea sau cel putin e cea de pe interior. Cand ajung la tara mi am un set de placute spate ATE si o sa verific sa vad daca doar pe una scrie ATE. Oricum maine le dau email/telefon si le zic de problema.
Imagine
раскрутка сайтов
caraman
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6HDI, 66,2kw 2006
Numar Inmatriculare: CJ 13 WDV

Mesaj de caraman »

placutele se potrivesc - interior exterior, si cel mai probabil le-au inversat. Si pentru cativa km buni e problema, dar se aseaza ele!
:hi
Imagine
DjAndr3w

Mesaj de DjAndr3w »

Astazi am revenit in service deoarece mi s-a parcu ca placutele sunt schimbate plus ca discul tot se infierbanta. A desfacut roata cu mine de fata, placutele erau curatate si frecate cu peria de sarma si s-a sters vopseaua de pe ele, deci erau placutele mele :oops: doar ca e alta belea, etrierul dreapta spate, e pe "dos", adica pistonasul se strange in sens invers acelor de ceas, iar cei de la Racemi, cand am schimbat placutele, l-au strans normal, el a fortat la franare si s-a "busit". S-au chinuit doi mecanici sa desfaca pistonasul si nu au reusit. Rezultatul: imi trebuie alt etrier dreapta spate. Daca gasesc ceva bun voi lua din dezmembrari, daca nu voi lua nou Peugeot deoarece mi-au facut o super oferta cu reducere 40% daca cumpar si inlocuiesc la ei piesa. In cuncluzie, in viata mea nu mai calc la Racemi, doar daca sa trec cu trenul peste Service-ul lor :ok
Imagine
раскрутка сайтов
simply the lex
aLEX YO!...
Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
Numar Inmatriculare: AG 85 LEX

Mesaj de simply the lex »

Exista doua sisteme de franare pt puntea spate TRW si Bosch.La TRW pistoanele etrierului nu se invart in acelasi sens pt ambele parti.

Deci tu ai TRW si probabil de-aia ti-au acordat ditamai reducerea pt ca verificand acum pe service.citroen vad o diferenta enorma de pret intre cele doua tipuri de etrieri : TRW -1020 ron si Bosch - 445 ron....wtf?!

Daca esti interesat si ai TRW(scrie pe el TRW Lucas) te pot ajuta,la pret super ok si rulaj mic al piesei :hi
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
DjAndr3w

Mesaj de DjAndr3w »

Nu stiu daca e trw sau bosch ceea ce stiu e ca pe dreapta spate filetul de la pistonas este "pe invers" adica se strange contrar acelor de ceasornic. La Servunion mi-au zis de etrier pe original citroen ar fi 950 ron, dar daca comand de peugeot primesc acel discount de 20% reducere piese si 20% manopera, iar totalul imi iesea undeva la 740 ron etrier plus manopera, zic eu destul de ok. Tu ai etrier trw? Cu strangere inversa? Ce rulaj si ce pret?
Imagine
раскрутка сайтов
simply the lex
aLEX YO!...
Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
Numar Inmatriculare: AG 85 LEX

Mesaj de simply the lex »

740 ti se pare ok? :mrgreen: n-as da banii astia nici sa ma impusti.Da eu am TRW si daca zici ca strangerea nu e la fel pe ambele parti inseamna ca si tu ai la fel.

Ca sa elimini orice dubiu,uita-te la al tau ca scrie stantat pe el TRW Lucas sau una din ele,nu mai stiu exact.Cele pe care le vand eu au rulaj 48.000 km si le dau la 150 lei bucata. :hi

Iar manopera in alta parte decat o reprezentanta nu te va duce mai mult de 100 de lei.Deci per total zic ca iesi incomparabil mai bine decat 740 lei.

Ne auzim :wink:
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
Scrie răspuns

Înapoi la “Jurnal de Bord”