10 mii km..MAXIM
-
daniel_cristian07
10 mii km..MAXIM
ce uleiuri puneti voi de va tin pana la 20 k?eu stiam k in romania schimbi la 10 k si fittre si ulei....nu k in occident unde se schimba la 20...masina mea e venita din franta si orice ulei i-as baga imi arata k urm schimb se face la 20k ...deci inafara e setat standard la 20k..dar totusi acum ruleaza in romania=deci max 9 mii km

- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
in occident se schimba la 30k km...in conditii grele la 20k km...si hai sa zicem la noi, cu chiu cu vai 15k km...dar 10k km e abuzul dealerului. totusi nu mergem in desert.
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
- SAMmy
- My C4 Rocks!
- Marca si model masina: Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR - Numar Inmatriculare: VN 29 SAM
Nu generaliza! Exista diferente!
In primul rand difera intervalul mediu de timp dintre schimburi de la diesel la benzina...
In al doilea rand difera intervalul de timp dintre schimburi de la producator la producator...
La Citroen C4 1.6i 16V intervalul dintre schimburi pentru utilizare in conditii normale e 30.000 Km,
iar la utilizare in conditii grele e 20.000 Km...
In primul rand difera intervalul mediu de timp dintre schimburi de la diesel la benzina...
In al doilea rand difera intervalul de timp dintre schimburi de la producator la producator...
La Citroen C4 1.6i 16V intervalul dintre schimburi pentru utilizare in conditii normale e 30.000 Km,
iar la utilizare in conditii grele e 20.000 Km...
Citroën C6 Exclusive 2.7 V6 HDi Gris Fer Claudia Alezane nicknamed Jax
Citroën C4 Coupé VTR 1.6i 16V Noir Obsidian nicknamed Tux
Citroën C4 Coupé VTR 1.6i 16V Noir Obsidian nicknamed Tux
-
daniel_cristian07
-
daniel_cristian07
- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
-
daniel_cristian07
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
ia ca cum am vazut chestia asta pe aici....
Depinde de cum folosesti masina. Daca e modul zmucit, scartz si chestii 10 mii nu e chiar asa de putin. E recomandat la 10 mii pentru ca pana la 10 mii de km nu isi schimba proprietatile in niciun fel, in mod normal masina nu consuma ulei deloc.
Revizia o faci ca in carte. Daca insa mergi pe drumuri fara limitare de viteza destul de des sau pe drumuri unde o calci des e bine sa mergi cu masina la service sa se uite baietii la ea. Eu asta vara mergeam o data pe luna sa se uite pe rampa, sa traga de toate alea. Pot spune ca atunci cand o calcam stiam un singur lucru: masina e ok tehnic, prin urmare sa fiu atenti la drum si atat. Insa recunosc, cu intretinerea mecanica a masinii sunt mai catolic decat Papa
Depinde de cum folosesti masina. Daca e modul zmucit, scartz si chestii 10 mii nu e chiar asa de putin. E recomandat la 10 mii pentru ca pana la 10 mii de km nu isi schimba proprietatile in niciun fel, in mod normal masina nu consuma ulei deloc.
Revizia o faci ca in carte. Daca insa mergi pe drumuri fara limitare de viteza destul de des sau pe drumuri unde o calci des e bine sa mergi cu masina la service sa se uite baietii la ea. Eu asta vara mergeam o data pe luna sa se uite pe rampa, sa traga de toate alea. Pot spune ca atunci cand o calcam stiam un singur lucru: masina e ok tehnic, prin urmare sa fiu atenti la drum si atat. Insa recunosc, cu intretinerea mecanica a masinii sunt mai catolic decat Papa
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
-
pesteimputit
- custom sound systems
eu fac shimbul in medie la 8000km iar revizii la cat o scrie in carte.
oricum nu sta masina 2 luni fara sa sara nitel pe rampa sa ma uit la una alta....
oricum nu sta masina 2 luni fara sa sara nitel pe rampa sa ma uit la una alta....
SQ Advanced 7Ch - de multe locul I si odata locul II , LOCUL IV LA EMMA Eurofinals @ Wels 2008
Black C4 VTS
EMMA International HeadJudge - va pot raspunde la orice intrebare legata de competitiile EMMA
Black C4 VTS
EMMA International HeadJudge - va pot raspunde la orice intrebare legata de competitiile EMMA