Jurnal de Bord Buburuza Gri de Iasi

Cum se comporta C4-ul tau de-a lungul timpului,cat consuma,iti mai place, nu-ti mai place etc
Scrie răspuns
DjAndr3w
Marca si model masina: Citroen C4 1.6i Berlina-Gri
Numar Inmatriculare: IS 15 EOK

Re: Jurnal de Bord Buburuza Gri de Iasi

Mesaj de DjAndr3w »

Ok, deci anvelopele dupa echilibrat a 2-a oara sunt ok, mai putin una, dreapta spate care este uzata neuniform si de aici acel "balans" in mers la viteze mici, in concluzie mai raman pe masina aceasta iarna, se poate circula in conditii de siguranta cu ele. Am scapat fara insertie rupta sau alte prostii cum mi-au spus cei de la prima vulcanizare. Asa ca la anul ne orientam si dupa anvelope de vara si dupa anvelope de iarna, oricum astea erau invechite, au DOT 3408, deci oricum trebuiau schimbate.
Acum sa revin la o problema serioasa :lol: , navigatie sau day light?!
Navigatie originala de C4, ma ajunge undeva la 2500 Ron, - plus montaj si ce mai e de facut (de montat reusesc eu, insa daca e nevoie de activare etc. va trebui sa scot banuti din buzunar)
Day light, aftermarket, sistem complet si ce mai e acolo+transport undeva la 300 de dolari. Bani de ambele nu am acum, deci va trebui sa aleg :mrgreen:
Poze am doar pentru modelul C4 II, insa pe C4 meu e cam la fel, se monteaza in ochelarii de la farurile de ceata.

Imagine Imagine
Citroen C4 Berlina 1.6i 16V - 109 Calusei - Gri
Imagine
раскрутка сайтов
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Navigatie. Pentru daylight exista faza scurta, decit sa-ti pui niste hidosenii chicioase de DRL cum vad pe la diversi prin oras mai bine iti imbunatatesti cu adevarat functionalitatea si ergonomia masinii.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
alex82
Alex Ploiesteanu'
Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI

Mesaj de alex82 »

Si cu daylight`urile reduci consumatorii ( 2 becuri pozitie fata , 2 spate , 2 becuri pozitie lunga , 2 becuri numar , ce se mai aprinde pe la bord/interior ) , dar ideea e sa gasesti unele ok , nu kitch ...
Imagine
Se vinde leul - 2.0 HDI 190 cp fara FAP , an 2005
DjAndr3w

Mesaj de DjAndr3w »

Mituc sunt in discutii cu navigatia, deoarece o vreau originala si sa vad compatibilitatea si ce mai trebuie adaugat pentru a functiona.
Alex, sunt exact ca in poza de pe C4 II, adica vin cu tot cu ochelarii modificati si daylight-ul incorporat in ochelari in partea de jos. Eu nu am de facut ajustari, taieturi, dau ochelarii vechi jos si ii pun pe cei impreuna cu becurile.
Imagine
раскрутка сайтов
alex82
Alex Ploiesteanu'
Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI

Mesaj de alex82 »

In poza cu C4`ul nou , arata tare bine ...
Imagine
Se vinde leul - 2.0 HDI 190 cp fara FAP , an 2005
DjAndr3w

Mesaj de DjAndr3w »

Dupa inlocuire distributie si kit accesorii, revizie etc. masina nu mai prezenta acele vibratii la 2700-2800 rotatii, sau doar mi se parea:-)). De cand s-a racit afara vibratiile au reaparut, asa ca am mers cu ea la o constatare, bineinteles la Servunion. Treaba e f simpla, un surub, care face functie de limitator prin zona cutiei trebuie pur si simplu scos, iar un stut in spatele cutiei trebuie polizat un pic, 2-3 mm deoarece tampoanele de la motor fiind un pic imbatranite iar masina in 2700-2800 face cuplu maxim, motorul vibreaza si atinge acolo si se transmit acele vibratii. Nu prea am timp acum sa rezolv problema, nefiind una urgenta asa ca ramane in primavara cand voi schimba si toate cele 3 tampoane ale motorului (parca 3 sunt) si acel arc pe spate fisurat. Alte probleme la masina...incerc sa caut dar nu gasesc, incerc sa caut dar nu gasesc, toate problemele sa apeleze la mine (doamne fereste) :ok :ok
Imagine
раскрутка сайтов
DjAndr3w

Mesaj de DjAndr3w »

Cum navigatie nu am gasit sa iau ceva care sa fie 100% compatibila (nu am gasit inca) iar ledurile alea daylight nu se potrivesc din pacate decat pe C II va trebui sa ma orientez spre altceva pentru a cheltui banii, sa fie oare, o suspensie sport reglabila?!
Imagine
раскрутка сайтов
SorinCT
Marca si model masina: Citroen C4 Coupe 1.6 HDI 2006
Numar Inmatriculare: LEA

Mesaj de SorinCT »

Un montaj complet DRL se poate face si la mai putini bani. Eu am in gand sa achizitionez DRL-uri asemanatoare cu cele de pe Megane 3 (http://img15.mercador.ro/images_mercado ... atiuni.jpg. Aprinderea se poate pune pe curent de contact si elimina necesitatea unui modul special de reducere a tensiunii pe becurile de faza scurta sau proiectoare. Cred ca se pot incadra OK in grila din fata si nu arata a cocalarie de talcioc.
Asa arata: http://lh4.ggpht.com/-jGHhv3fn1r8/TwXrb ... 5B3%5D.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
100 Ron ar fi DRL-urile, cativa lei pe cabluri si conectori, montaj in regim propriu :)
Citroen C4 Coupe 1.6 HDi 2006
Megane Sport Tourer 1.5 dCi 2012
Clio III 1.5 dCi 2007
DjAndr3w

Mesaj de DjAndr3w »

Merci de info dar nu îmi plac. Eu vroiam ceva f OEM ca cele prezentate mai sus dar oricât am cautat toți zic ca merge și pe C4 din 2005 apoi se schimba :-)) și când sa faci comanda nu se mai potrivesc :-))
Imagine
раскрутка сайтов
DjAndr3w

Mesaj de DjAndr3w »

Bine a spus, cine a spus, ca toate omul si le face cu mana lui :lol: Parbrizul meu saracul a trecut prin lovituri de pietre mai mari sau mai mici, o bucata de gheata imensa cazuta de pe un tir...si a trecut cu brio, pana astazi cand am dat zapada de pe masina si stergatorul de la sofer a sarit din clipsuri si mi-a lovit parbrizul, si poc, s-a facut ditamai floricica cu fisuri de aprx 10 cm, vreo 4-5 la numar, deci va trebui schimbat. Oricum era in plan sa il schimb, era matuit, plin de "panza de paianjen" dar nu asa curand. Oricum, intrebarea mea e urmatoarea, Pilkington sau nu? Original il am Pilkington. Si alta nelamurire, parbrizul meu are tenta albastruie-mov-violet :lol: ceva de genul cum is oglinzile heliomate, il vreau tot asa, asta inseamna cumva parbriz sungate? :hi
Imagine
раскрутка сайтов
caraman
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6HDI, 66,2kw 2006
Numar Inmatriculare: CJ 13 WDV

Mesaj de caraman »

eu zic Pilkington, si cu aceeasi tenta - defapt ai de ales, verde, albastru ala sau alb curat!
Imagine
DjAndr3w

Mesaj de DjAndr3w »

Clar albastrul ala ca imi place cum se vede :mrgreen: oricum schimbarea o voi face dupa ce trece iarna, sa nu mai sara pietre pe cel nou :lol: . Cu un pret informativ cine ma poate ajuta?
Imagine
раскрутка сайтов
fanut
Numar Inmatriculare: LGR

Mesaj de fanut »

O sa fie scumput iti recomand sa l schimbi la servunion eu am avut Sun Guard ca si marca a fost acceptabil si Nord Glass care e de cacat . Acum am Pilkinton care pana acum e ok . Imi pare rau de patania ta

Tapatalk
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

E foarte nasol sa schimbi parbrize acuma iarna. Lungeste treaba asta cit de mult poti, daca nu apare condens pe la fisuri si nu se duc fisurile in toate partile asteapta pina cind noaptea vor fi macar 5C. Daca nu poti asta e...
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
DjAndr3w

Mesaj de DjAndr3w »

Fanut, nici nu ma gandeam in alta parte sa il schimb, scumput ce inseamna? Tu l-ai schimbat pe casco? Nu mai tii minte montaj+parbriz cat era trecut pe deviz? Oricum ala e mai "inflorit" de obicei :lol:
Mituc, cum am zis mai inainte, astept pana in primavara neaparat, si din cauza temperaturilor scazute si din cauza pietrelor(cica a antiderapantului) de pe strazi, mai ales ca incepe sa ninga de acum...
Imagine
раскрутка сайтов
Scrie răspuns

Înapoi la “Jurnal de Bord”