Vaca cu 6 viteze

Cum se comporta C4-ul tau de-a lungul timpului,cat consuma,iti mai place, nu-ti mai place etc
Scrie răspuns
tony.iordache
,,crazy pilot ,,
Marca si model masina: citroen c4 II 1,6 hdi 110hp
Numar Inmatriculare: CT-83-TIA

Re: Vaca cu 6 viteze

Mesaj de tony.iordache »

deci imi cumpar si eu camera gata :help
pacat , chiar urmaream cata grija ai de masina si cat de bine se pastreaza insa toti mai facem cate una nefacuta iar de data asta ti-a venit randul sa fi pupat in fund
spor la reparatii ,bine ca e vremea buna inca si merge sa o vopsesti fara grija :hi
c4 II 1,6 HDI 110 caluti
honda accord 2,2 i-DTEC 180 hp si ceva dupa resoftare la DIMSPORT, in curs de transformare
emicald
Marca si model masina: Citroen C4 thp

Mesaj de emicald »

Pfff... ce ghinion crunt... Ce naiba, ala a uitat sa frineze? nu era atent? si de ce pana mea trebuie sa opriti pe drum drept acolo? e semafor, ceva?

Mi-a placut fetita "masina noastra s-a stricat?" :) foarte calma, nu s-a speriat. Din ce se aude pe filmare nici tu nu ai avut sudalmile la tine :D
C4
DjAndr3w
Marca si model masina: Citroen C4 1.6i Berlina-Gri
Numar Inmatriculare: IS 15 EOK

Mesaj de DjAndr3w »

Ce nasol. Iar ne "sincronizam", sambata si eu am patit-o in Iasi, si e nasol si la mine, oricum mult mai rau decat la tine si mai am si probleme cu ala cu RCA-ul.
@emicald: fetita a fost super, cu "masina noasta sa ticat"?;)), dar mituc, nu a reactionat "rau" pe moment, dar se ducea cam nervos spre ala cu loganul pana cand, cred ca a vazut ca sunt si ceva...raniti :(
Citroen C4 Berlina 1.6i 16V - 109 Calusei - Gri
Imagine
раскрутка сайтов
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Eram opriti la trecerea la nivel cu calea ferata. Taximetristul dormea sau ceva, el sustine ca i s-a oprit motorul si a ramas fara servo, dar urmele de frine sint de vreo 20m pina in cel din spatele meu.
Nici un fel de gest de a se duce pe acostament sau pe sensul opus care era liber.
Am dat drumu la creatii dupa ce-am iesit din masina, dar cind am vazut ca din masima taximetristului a iesit unul cu ochiul spart si o mama cu un copil de sub 2 ani care avea dificultati sa respire dupa soc m-am calmat.

Asta este de acum, trebuie sa-mi concentrez toate resursele sa fac sa iasa reparatia cit mai bine. Cu ocazia asta voi revopsi si capota care e bombardata de pietre.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
mituc

Mesaj de mituc »

Gata, pentru ca nu am vrut sa trec prin cautarile de piese ale celor de la faillianz am s-o fac pe casco cu regres (generali). Nu am chef sa astept 3 saptamini dupa aia de la allianz sa-mi spuna ca masina mea nu exista si pina la urma tot pe original sa le ia, cum am patit cu gindacul.

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
costin07
Marca si model masina: Citroen C4 1.6 HDI, 92cp

Mesaj de costin07 »

Pai nu cred ca ai vreun dezavantaj daca o faci pe casco cu regres pe RCA-ul lui. Eu as fi mers pe varianta asta din prima.

Cat despre accident in sine, ghinion cu carul. Bine ca n-ati patit nimic.
mituc

Mesaj de mituc »

156k km cu vaca. cu buba la fund si la bot.

mituc

Mesaj de mituc »

157k km cu vaca.

Totul e minunat, mai putin buba la cur si la nas.

In ultimile 3 schimburi cu Millers CFS NT masina imi minca aproximativ o joja de ulei in 1500-3000km. Consumul a inceput brusc si a coincis cu folosirea aditivului Millers Petrol Power EcoMax. Deci ulei de curse + folosire pe strada impreuna cu aditivi de curatare (si ridicare cifra octanica) = no love.
Panica a fost mare pina am reusit sa termin tot aditivul din rezervor si sa schimb inca odata uleiul sa se duca toti compusii pe baza de naftalina de pe acolo. Deja imi faceam planuri de rebuild + dopaj, acum imi fac planuri doar de dopaj (what's it going to be? :) ).

Desi am mers cu Millers CFS NT 5w40 mai bine de 50k km (53k) si pot spune ca e un ulei foarte bun, am decis sa trec pe unul mai recomandat pentru mersul pe strada, RedLine 5w40 Euro Formula. Motorul este semnificativ mai zgomotos decit era cu Millers (din care am apucat sa iau inca 5 litri tot Nanodrive insa LongLife recomandat pentru schimburi mai distantate) insa e la nivel. N-am sa trec iarasi pe Millers Nanodrive pentru simplul fapt ca baza lui si a RedLine-ului difera foarte mult si ar trece inca 10k km pina sa simt din nou complet diferenta. Uleiul e pus la vinzare, nu e din cel de curse ci de strada, cine-l vrea il gaseste la sectiunea dedicata vinzarilor, e un ulei foarte bun pe care-l recomand. Cred ca merge si pentru astea cu DPF/FAP.

WIN.

mituc

Mesaj de mituc »

Azi am fost la asugirari si la service-ul de tinichigerie. La cum arata lucrurile va dura mult... Speram ca in 3 saptamini s-o am gata, probabil va dura cam o luna si 3 saptamini: pina se trezesc si se misca aia de la politie, pina vor veni piesele, etc etc.

DjAndr3w
Marca si model masina: Citroen C4 1.6i Berlina-Gri
Numar Inmatriculare: IS 15 EOK

Mesaj de DjAndr3w »

Da...ai nevoie de rabdareeee...multa rabdare! La mine deja au trecut 2 saptamani si inca nu au ajuns toate piesele. Macar masina e facuta bucati in service, asteapta pisele...vopsit...pus la loc...teste...pff, e de treaba! :hi
Citroen C4 Berlina 1.6i 16V - 109 Calusei - Gri
Imagine
раскрутка сайтов
mituc

Mesaj de mituc »

Pentru moment am renuntat la ideea cu kitul de injectie apa-metanol (da, aveam din nou de gind, dar ramine in stand-by) si am decis sa-mi iau o admisie mult mai larga decit cea de pe masina, 3" diametru in loc de 2.65 cit are cea de acum.

Imagine

Pina la primavara cind da iarasi caldura am timp sa ma decid si pentru kitul de injectie apa/alcool.

catalin4u24
StarShip Pilot
Marca si model masina: Lancer Sportback

Mesaj de catalin4u24 »

O sa te oprești vreodată? :)

tapatalk
Victor.VR
Teh STIG
Marca si model masina: Leon FR 2015 (+Audi)

Mesaj de Victor.VR »

La ce atelier vei merge?
Citroen C4 Coupe Facelift, 2009
Chevrolet Nubira CDX, 2005
mituc

Mesaj de mituc »

catalin4u24 scrie:O sa te oprești vreodată? :)
Cine, eu? :)
Victor.VR scrie:La ce atelier vei merge?
Mi-a placut cum a iesit masina lui fanut asa ca voi merge la autohunter. Sper sa faca treaba cel putin la fel de buna si in cazul meu.

Victor.VR
Teh STIG
Marca si model masina: Leon FR 2015 (+Audi)

Mesaj de Victor.VR »

cum a ieșit a mea de la ei nu ți-a plăcut :x

glumesc. dar ai grijă că ei folosesc vopsea pe bază de diluant. :D
Citroen C4 Coupe Facelift, 2009
Chevrolet Nubira CDX, 2005
Scrie răspuns

Înapoi la “Jurnal de Bord”