Eu daca as fi tu, in loc sa bag atatia bani intr-o masina care are limitele ei (ca oricare alta mai mult sau mai putin, desigur), as plati rata la un nou Ford Focus RS
Am vazut o remarca la tine care mi-a dat de gandit, un sentiment care desi il simteam prezent, stiam ca este, dar refuzam sa-l constientizez.
E mult de vorbit aici:
Ca si tine pot spune acelasi lucru, doar ca eu de cand ma stiu mi-am luat o alta masina(sau mai multe) in fiecare anmituc scrie: Pot spune ca din 2010 incoace mi-am luat masina noua in fiecare an. insa nu e orice trotineta plictisitoare care arata si se simte bine doar cind sta, mai artificiala si mai artificiala de la an la an. Chiar daca atunci cind am inceput modificarile in 2010 multe dintre ele au fost rateuri, mai mari sau mai mici, acum totul se apropie de perfectiune.
Ca si tine am avut suisuri si coborasuri, dar singura masina care nu doar arata bine, se si simtea bine a fost 120d. Asta cat timp a functionat ok. Ca am schimbat 2 turbine si multe altele este alta problema. Ca a fost un "money pit" este clar.
Unde vreau sa ajung... nu stiu daca ai inteles ceva pana acum ca si eu daca citesc nici eu nu prea inteleg dar o las asa, ca n-o fi singura postare aiurea de pe forum, nici macar de pe topicul tau
Imi pare rau ca am intrat pe topicul tau sa vorbesc despre mine, dar simteam ca numai tu ma poti intelege
Bafta