http://www.auto.ro/stiri/dacia-logan-fa ... la-mioveni
Logan facelift
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Logan facelift
Se pare ca faceliftul Loganului e gata si a început fabricatia de serie. Dupa parerea mea e un pas inainte semnificativ
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;- Mihay
- Supermoderator
da si eu am reusit si l`am vazut live in uzina parca ti`am si zis la intalnire. bordul era in doua culori,fetele la usi schimbate, farurile si spoilerul fata , la spate stopurile inglobate cu acel spoiler integrat in usa de la portbagaj si o bara cromata gen opel sedan tot pe spate, alte jante dar aceleasi motoare.mai simpatic mi s`a parut SAndero care sincer o sa se vanda foarte bine.Peste 10 ani probabil vor fi si mai competitivi si poate o sa avem cu ce sa ne mandrim, decat toate harburile SH aduse de prin Germania mai bine sa fie pe strada Loganuri cu ABS ..parerea mea
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
- Mihay
- Supermoderator
stiti care e tragedia? au un departament unde toate firmele producatoare de piese auto chiar si de tuning trimit spre testare tot felul de faruri,stopuri...etc. Le-au ales pe cele mai banale si neimpresionante.Probabil daca ar alege ceva spre tuning nu ar cadea bine dar sincer va spun am vazut niste "prototipuri" de stopuri de mi`au cazut fata.Oricum politica francezilor in general este masini ieftine/acceptabile si intretinere scumpa de aici recuperand banii. De exemplu azi am fost la ATS Baneasa ptr a cumpara agrafele de prindere a bandourilor de pe usi si 1 bucata costa 13 Ron !!!!
si intra cel putin 20 la un coupe dupa parerea mea.Acum trebuie sa ma uit exact cate sunt rupte ptr ca si la alte magazine (autototal- tot piese de origine) nu am gasit sub 10 ron.Oricum si baiatul de la piese de la ATS a zis ca`l bate serios gandul sa patenteze altfel de agrfe si sa le vanda cu 1 ron

- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Mie nu mi se pare un pas chiar asa semnificativ inainte din pozele astea (in schimb Sandero mi se pare)
Adica mi se pare un Logan normal cu niste crom pus, parca e aftermarket.
La blocurile optice nu mi se pare mare diferenta (atat in fata cat si in spate)
Aveti niste poze mai mari, mai detaliate ?
Sandero mi se pare intr-adevar un pas inainte.
Se vede acolo un aer mai modern, farurile lui Sandero intr-adevar arata bine, stopurile la fel, nu e atat crom pe ea....ce mai...chiar imi place.
Adica mi se pare un Logan normal cu niste crom pus, parca e aftermarket.
La blocurile optice nu mi se pare mare diferenta (atat in fata cat si in spate)
Aveti niste poze mai mari, mai detaliate ?
Sandero mi se pare intr-adevar un pas inainte.
Se vede acolo un aer mai modern, farurile lui Sandero intr-adevar arata bine, stopurile la fel, nu e atat crom pe ea....ce mai...chiar imi place.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
-
Dan pasare
Re: Logan facelift
Poze aici: http://auto.ro/stiri/noua-dacia-logan-a ... erie-foto-" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;- Bogdan98
- Citroen Fan
- Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)
Re:
Si de diferenta, pune benzina la C6 pe care-l ia de la candymanShadow scrie:Pai atunci vinde C4 si i-ati una!!!
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
-
cipsone
Re:
Momentan din Germanica intra peste 90% euro IV, care insemna masini nu mai vechi de 4 ani (2004 - - >) ceea ce n-as defini tocmai harburi.Mihay scrie:Peste 10 ani probabil vor fi si mai competitivi si poate o sa avem cu ce sa ne mandrim, decat toate harburile SH aduse de prin Germania mai bine sa fie pe strada Loganuri cu ABS ..parerea mea
Ca unele sunt alergate de le-a iesit sufletul nu contesta nimeni, cs romanii racaie cele mai dubioase autohaus-uri cumparind uneori cele mai manarite masini, nici asta nu contest. Dar cine isi cumpara singur masina si nu de samsar cu siguranta plateste in plus dar primeste ceva mai bun in schimb. Moarte samsarilor!
Despre facelift: Interesant, e un plus de imagine, dar nu suficient, nu inca.
Coupe 1.6 HDI, Alba ca Zapada
- HaPPy
- "PIAR"
tot dacie e.... tot urata ramane orice i-ar face ! no offence!
COUPE, 1.6, 110CP, noir obsidien, bestiala 
- Aiurica
no offence dar mie chiar imi place.
mi se pare o evolutie, si chiar acum arata masina.....poate fi competitiva si cu alte masini din clasa ei.
mi se pare o evolutie, si chiar acum arata masina.....poate fi competitiva si cu alte masini din clasa ei.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
-
newt
- CPatratzel
- Marca si model masina: Mercedes-Benz CLA 250 4matic
E chiar reusita! Interiorul de pe Sandero si un exterior cu niste linii ceva mai atractive. Este evident ca reno pregateste scoaterea din productie a Symbol-ului...

Jupiter Red CLA 250 4matic | AMG Sport | AMG Exclusive | Night | ILS | Command Online | RVC | Sunroof | Harman/Kardon
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
-
Dan pasare
http://www.auto.ro/stiri/spionat-dacia- ... v-facelift" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;- Aiurica
era normal sa aiba aceeasi linie cu sandero, logan.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp