Si eu plec tot in Moldova luni in vizita la rudele logodnicii mele.
Poate ne flashuim undeva pe drum
Efix de 95 ai bagat?
E ok?

Este acolo (CV 17 WRC)shomoyoque scrie: Eventual pune si tu in sectiunea special creata, numarul masinoiului tau...

In nici un caz....asa cum am mai mentionat, eu as zice ca e normal....mai ales ca te-ai dat in prime-time... Chiar te-as ruga sa revii cu consumul dupa ce treci de 250 de km sa zic, asta considerand ca nu o sa mergi numai in perioadele aglomerate cu masina ci o sa mai iesi si in weekend de exemplu....SAMmy scrie:ieri am facut un plin si am resetat compul, dupa care am facut cca. 50-70 Km prin oras in prime-time...
ce consum credeti ca am pe comp?... n-o sa va mai tin in suspans, pentru ca nu veti ghici... 15,8l/100Km...
Poate ar fi cazul sa ma panichez

Hai ca mi-am adus aminte de ceva.....cred ca degeaba lasi sa se aprinda becul si dupaia te duci la benzinarie sa bagi 10 litri de Luk, penca daca se aprinde becul ala sigur mai ai undeva intre 5 si 10 litri in rezervor so it's no good..si ar fi juma din ce ai acum si juma de luk...irelevant!!!..Cel mai bine cred ca ar fi sa faci un plin cu luk. Cred ca doar asa iti poti da seama ce si cum...ace117 scrie:Corect, asa m-am gandit si eu
Las sa se aprinda becul si fuga la LukOil![]()
Sunt curios cum va merge, ieri am facut un tur al benzineriilor si LukOil a fost cel mai ieftin: 3.49 ron / l
Comparatii:
Petrom 99+ : 3.51
Carrera 100 : 3.85
Rompetrol 98 : 3.78
Mol Evo : 3.89
OMV, consum deosebit de 15 la viteza medie de 16... totul in Bucuresti...SAMmy scrie:ieri am facut un plin si am resetat compul, dupa care am facut cca. 50-70 Km prin oras in prime-time...
ce consum credeti ca am pe comp?... n-o sa va mai tin in suspans, pentru ca nu veti ghici... 15,8l/100Km...
Poate ar fi cazul sa ma panichez