Consum motoare pe benzină
-
shomoyoque
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Eu de cand am roti mai mari nu mai reusesc consumuri de 6..Clar imi consuma cu cel putin juma de litru in plus, nu ca m-ar deranja cu ceva, dar asa ca "date pe hartie"
.
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
shomoyoque
Na ! e normal sa consume mai mult cred...
Eu recunosc ca am mers la consum. De ceva vreme doream sa testez ceva legat de consum insa pana acum nu am avut ocazia.
Anume: de fiecare data cand trebuia sa accelerez niciodata nu acceleram brusc ci o faceam gradat fara sa tin piciorul mai mult de 5 secunde pe gaz.
Am mers tot timpul cu displayul pe consum instant si cum se apropia de 9-9.5 ii luam gazul un pic si acceleram iarasi dupa 2 secunde. Mergand asa (crescand gradat viteza fara sa storc din motoras toate benzina dintr-o data ), am ajuns sa am pe drum drept la 140 un consum instant sustinut de 5.9-6. La toate astea s-au mai pus si localitatile unde am mers cu 60 (cu pilotul unde s-a putut)....si acum pot sa zic ca am reusit sa imi rafinez un pic stilul de condus astfel incat interesul meu numarul 1 sa fie satisfacut: consum mai mult decat decent, viteza mai mult decat decenta si motor nefortat aiurea.
Punctul de maxim al consumului a fost 6.5, minimul fiind undeva la 5.7.
Eu recunosc ca am mers la consum. De ceva vreme doream sa testez ceva legat de consum insa pana acum nu am avut ocazia.
Anume: de fiecare data cand trebuia sa accelerez niciodata nu acceleram brusc ci o faceam gradat fara sa tin piciorul mai mult de 5 secunde pe gaz.
Am mers tot timpul cu displayul pe consum instant si cum se apropia de 9-9.5 ii luam gazul un pic si acceleram iarasi dupa 2 secunde. Mergand asa (crescand gradat viteza fara sa storc din motoras toate benzina dintr-o data ), am ajuns sa am pe drum drept la 140 un consum instant sustinut de 5.9-6. La toate astea s-au mai pus si localitatile unde am mers cu 60 (cu pilotul unde s-a putut)....si acum pot sa zic ca am reusit sa imi rafinez un pic stilul de condus astfel incat interesul meu numarul 1 sa fie satisfacut: consum mai mult decat decent, viteza mai mult decat decenta si motor nefortat aiurea.
Punctul de maxim al consumului a fost 6.5, minimul fiind undeva la 5.7.
Citroen C4 Coupe VTR 1.4 90 cp
-
cosminnuss
- SeXy si Foarte Bun
- Numar Inmatriculare: B-15-DFK
Dovada ca C4 poate consuma si putin. Trebuie doar sa stii cum
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
-
Adrian
- Membru 'tunat'
Mie la dus pana la Rasnov era consumul mediu 6.6l/100km!
Deci trebuie sa ai si un drum destul de drept si fara bagaje!
Si, clar, cu roti mai mari, implicit mai grele, mai late, consumi mai mult! Eu am observat asta din prima zi!
Cat despre 2.0tdi! ... Stati calmi, ca va papa motorul ala de nici nu aveti idee!
Deci trebuie sa ai si un drum destul de drept si fara bagaje!
Si, clar, cu roti mai mari, implicit mai grele, mai late, consumi mai mult! Eu am observat asta din prima zi!
Cat despre 2.0tdi! ... Stati calmi, ca va papa motorul ala de nici nu aveti idee!
-
shomoyoque
Eu cred ca nu am bagat a cincea deloc pe acolo....ci pe portiunea aia clumea chiar mi-a crescut consumul de la 6.3 la 6.5...insa raman cei aproape 900 de km (Bucuresti-Frasin si retur) pe care, adunati cu astia pana la Vatra si inapoi la Frasin, am scos 6.1. La dus, cand am ajuns in Frasin imi arata 6.3, dupa ce m-am intors de la Vatra imi arata 6.5, iar acum in fata blocului imi arata 6.1 (pe toti cei 1075 de km).mituc scrie:Intre gura humorului si bistrita nu prea ai pe unde sa schimbi a 5-a prea des. Iasi-Bistrita Nasaud-Iasi am scos si eu 6.1 cu motorul de 1.6l... dar pentru ca drumul era dinamitat puternic am mers la consum (si da, am mers si cu 120, insa nu stiu daca mai mult de 10Km in total).
-
Ovidiu
- El_Rey
- Marca si model masina: AUDI A6 2013 2.0TDI
VW POLO 2007 1.4i - Numar Inmatriculare: BXX5EBI
- ace117
- WRC
acum m-am intors si eu
Sf Gheorghe-Onesti-Adjud-Marasesti-Husi-Vaslui-Bacau-Onesti-Sf.Gheorghe,
total : 720 km
2 pasageri si putine bagaje
vit.medie : 64 km/h
consum mediu : 6.6 l/100 (jante pe 17" si gume de 225)
benzina : Efix 95
Am mers constant cu vit intre 100-120 "afara"
Ieri am bagat LukOil 98 35 l cand mi s-a aprins becul
Concluzia: nu mai bag!
Cu Efix mergea frumos, aproape ca Carrera100, cu LukOil se inpotmoleste la gaz dimineatza cand motorul este rece
Incerc si Rompetrol 98 , pana acuma Efix mi-a placut ca raport calitate/pret
Sf Gheorghe-Onesti-Adjud-Marasesti-Husi-Vaslui-Bacau-Onesti-Sf.Gheorghe,
total : 720 km
2 pasageri si putine bagaje
vit.medie : 64 km/h
consum mediu : 6.6 l/100 (jante pe 17" si gume de 225)
benzina : Efix 95
Am mers constant cu vit intre 100-120 "afara"
Ieri am bagat LukOil 98 35 l cand mi s-a aprins becul
Concluzia: nu mai bag!
Cu Efix mergea frumos, aproape ca Carrera100, cu LukOil se inpotmoleste la gaz dimineatza cand motorul este rece
Incerc si Rompetrol 98 , pana acuma Efix mi-a placut ca raport calitate/pret
SEAT LEON FR "STEALTH KNIGHT"- 2.0 TDI - POWERED BY RaBaNne - 220 CP / 450 NM soon STAGE 2: 250 CP / 500 NM!
DESIGN BY ONO TUNING

http://www.clubseat.eu/viewtopic.php?t= ... &start=525" onclick="window.open(this.href);return false;
ex C4 COUPE 1.4 16V - POWERED BY DIMSPORT - 110 CP, LESTER DESIGN
DESIGN BY ONO TUNING

http://www.clubseat.eu/viewtopic.php?t= ... &start=525" onclick="window.open(this.href);return false;
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Baga bre petrom99+ si vezicum merge! Ultimile 2 plinuri le-am facut cu asa ceva si nu stiu ce draq' au facut iar boii aia din benzinarie acum de sarbatori ca mi s-a transformat rabla intr-un mic monstru. Pur si simplu maninca pamintul! Cred ca diluatorul sef a fost plecat in concediu si au scapat astia benzina adevarata in ciuberele alea ale lor! Ma rog, acum e o exceptie, dar si in rest mi se pare rezonabila.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
shomoyoque
Si incep sa cred ca nu e doar marketing chestia cu faptul ca reduce consumul...ace117 scrie: pana acuma Efix mi-a placut ca raport calitate/pret
Eu am ramas placut impresionat de modul cum merge motorul si de consum. Acum sper sa o tina la acest nivel de calitate cat mai mult timp.
- ace117
- WRC
Si am uitat sa scriu ca cu acest consum am folosit si aerul conditionat (cand era necesar)
SEAT LEON FR "STEALTH KNIGHT"- 2.0 TDI - POWERED BY RaBaNne - 220 CP / 450 NM soon STAGE 2: 250 CP / 500 NM!
DESIGN BY ONO TUNING

DESIGN BY ONO TUNING

- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
Bucuresti -constanta - vit med 84 km/h 3 persoane aer conditionat 9,1% si o sa pun poze .... cam mult
Constanta-Bucuresti vit med 76km/h , consum 8,6 %
P.S citroen c4 1.4 i
Constanta-Bucuresti vit med 76km/h , consum 8,6 %
P.S citroen c4 1.4 i
Ultima oară modificat Vin Apr 13, 2007 7:19 pm de către DMX, modificat de 2 ori în total.
- DMX
- Fan C4
- DMX
- Fan C4
-
shomoyoque