Editie noua C4 by Loeb!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ultimile aparitii auto
Shadow
AfterDark Racing Club

Re: Editie noua C4 by Loeb!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mesaj de Shadow »

Majoritatea imi stiti parerea, dar o mai zic odata!!!
Nu au legatura toate optiunile care le-au pus pe masina!!! Ce legatura are o masina cu 10.000 de optiuni la un pret acceptabil cu numele unui CAMPION de WRC???
Da-o incolo de treaba, Deese o tot dai ca tu ai vrea o masina de 122 de Cp cu numele lui Leob pe ea. De ce??? Cu ce e mai deosebita de un C4 full??? De ce "by Leob"??? Care e legatura???
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

ba ia vezi ce zici tu de editia asta ca pe mine ma bate gandul :mrgreen:
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

Ca sa ii raspund lui Shadow este deosebita pentru ca e serie limitata si pentru ca are unele elemente pe care nu le poti pune pe un coupe VTS full sau pe alt C4 (berlina, sedan)

Eu ziceam de 122 cai din punct de vedere financiar.
Bineinteles ca as visa la un by Loeb cu toate optiunile si cu motorizarea cea mai puternica.

Din partea mea n-au decat sa ii puna motor de 250 de cai dar chiar si asa tot nu ar avea nici o legatura cu WRC.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Deese scrie:Ca sa ii raspund lui Shadow este deosebita pentru ca e serie limitata si pentru ca are unele elemente pe care nu le poti pune pe un coupe VTS full sau pe alt C4 (berlina, sedan)

Aha, deci reteta succesului este:
- iei 100 buc C4 complet normale
- schimbi jantele + cateva stickere pe ele cu numele unui campion de WRC
- adaugi cateva ornamente la interior
- schimbi tapiteria

Voile, ai o masina cu totul speciala si total diferita de a tuturor. =D>

Mihai, daca vrei sa ti-o iei pt motorul turbo, iti dau 100% dreptate, dar daca vrei sa o iei doat pt ca are cateva stickere pe ea, mi se pare aiurea.

Pana si cei de la Renault cand au facut Clio RS F1 macar s-au jucat putin pe la soft pe la suspensii i-au mai bagat vreo 5 Cp, sau Megane RS F1 i-au pus LSD, scaune Recaro, suspensii intarite...au facut ceva macar sa nu zica ca i-au pus F1 ala aiurea.

LE: Si asa cum am mai zis, eu nu am o problema cu editia limitata, eu am o problema cu numele ei!!!

Deese
Omul cu plasticele

Mesaj de Deese »

Cam la acelasi pret iti putea lua un VTS normal sau un by Loeb, care era un VTS cu personalizarile de care zici tu.
Masina aia nu costa cu mult mai mult decat un C4 VTS regular asa cum Clio RS F1 costa fata de un banal Clio.

Te rog nu imi spune ca daca ai fi avut banii si ai fi avut de ales intre un VTS simplu si de un by Loeb care ar fi costat cu 200-300e in plus nu ai fi ales Loeb-ul ca nu te cred :D
Pe mine unul nu ma deranjeaza absolut deloc ca editia se numeste 'Loeb' dar sub capota as avea 'doar' 122 sau 150 cai turbo raportat la pretul pentru care l-as plati.

Poate anunta astia 'by Loeb' si cu un de 200 de cai turbo asa + suspensii sport si nu vi-l luati :)
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

stevey scrie:Mda...ford care nu e campion la wrc scoate focus rs de 300 cp, subaru care nu mai participa are modele peste 200 cp si citroen il face pe loeb de cacao cu c4 de 120 si 150 cp cu pedala de aluminiu in culoarea bordului...
Idem renault care nu are absolut nici o treaba cu wrc (dar are cu altele).
Si toti, inclusiv ford, monteaza motoare sanatoase pe masini care au toate usile, nu doar pe asa-size coupe-uri care-s de fapt berline hatchback cu 3 usi in loc de 5. E dezamagitor sa scoti un asemenea nivel de dotare fara sa pui un motor ca lumea, e ca si cum ai lua un logan 1.4MPI si l-ai "tuna", doar ca in cazul citroen asta e facuta din fabrica si cu suficient cap (poate e singura consolare).
Au motorul ala de 2 litri si-l tin acolo sa faca purici, nu-l mai monteaza pe nici un c4. Macar daca ar biturba motorul de 1.6 sa scoata cuplu mai sanatos pe o plaja mai mare de turatii si inca vreo 20cp fata de cit are acum (un motor nu trebuie sa aiba miliarde de cai, dar sa aiba newtoni*metru suficienti).
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Motzoi C4
C4 Ya Yo
Numar Inmatriculare: PH-60-SMC

Mesaj de Motzoi C4 »

sunt curios cum va arata varianta finala, sunt sigur ca va fi cel putin la fel de frumos ca cel actual si e o optiune pentru cineva care vrea o masina exclusivista, dar nu puternica :D
Citroen C4 Coupe, 1.6i, 16 valve,Jaune Scott, jante Bellone 17'' Polished Black, viewtopic.php?f=19&t=2681" onclick="window.open(this.href);return false;
exdani
Marca si model masina: Citroen C4 Coupe 1.6i
Numar Inmatriculare: B 94 WRR

Mesaj de exdani »

uite si poze:
"Esential
150 de cai putere are cea mai puternica versiune a editiei speciale C4 by Loeb. Este vorba de o motorizare pe benzina THP care costa, in Franta, 22.500 de euro. "
http://www.automarket.ro/stiri/oficial- ... 18406.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Chiar arata mai bine decat cel vechi, pacat ca nu sunt prezentate si niste poze de la interior.

Deese
Omul cu plasticele

Mesaj de Deese »

Este exact ca diferenta intre C4 ante si post facelift.
In spate nu au schimbat nimic in afara de stopuri, iar in fata sigla,capota si bara fata.

La interior probabil arata fix ca un coupe cu facelift + tapiserie Loeb + placile de aluminiu.
Motzoi C4
C4 Ya Yo
Numar Inmatriculare: PH-60-SMC

Mesaj de Motzoi C4 »

Frumusel, mici modificari fata de cel vechi.Este o masina frumoasa, totusi, care incanta ochiul mai mult decat un C4 stock :D
Citroen C4 Coupe, 1.6i, 16 valve,Jaune Scott, jante Bellone 17'' Polished Black, viewtopic.php?f=19&t=2681" onclick="window.open(this.href);return false;
Deese
Omul cu plasticele

Mesaj de Deese »

Sincer parca byLoeb-ul vechi il diferentiai mai usor fata de un VTS vopsit la fel din cauza stickerelor alea de pe usi care acum au disparut :D
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

Shadow scrie:
Aha, deci reteta succesului este:
- iei 100 buc C4 complet normale
- schimbi jantele + cateva stickere pe ele cu numele unui campion de WRC
- adaugi cateva ornamente la interior
- schimbi tapiteria

Voile, ai o masina cu totul speciala si total diferita de a tuturor. =D>

Mihai, daca vrei sa ti-o iei pt motorul turbo, iti dau 100% dreptate, dar daca vrei sa o iei doat pt ca are cateva stickere pe ea, mi se pare aiurea.

.....
De acord :evil: Mare smecerie ce fac astia cu by Loeb. Fara un motor si interior sportiv, citroen face cu loeb-ul cam ce am facut noi la ale noastre in spatele blocului :lol: Daca ma gandesc bine, nici macar atat :lol:
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

uite ce zic francezii in ultima propozitie : http://www.argusauto.com/actualite-auto ... s%20essais" onclick="window.open(this.href);return false;
florinc4
Operat ESTetic
Numar Inmatriculare: B 94 URH

Mesaj de florinc4 »

Suna frumos....dar cat 30k de coco?... mult prea mult...cel putin mie asa mi se pare
C4 coupe facelift: 1.6l cu 122 de ponei
Scrie răspuns

Înapoi la “Noutati Auto”