Preturi de criza la Dodge

Ultimile aparitii auto
Scrie răspuns
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Re: Preturi de criza la Dodge

Mesaj de mituc »

Si cit costa o revizie la acest superb model de masina in forma de caramida si destinata in principal celor cu calitati de pimp star/fat ass/filthy mouth?

P.S.: oferta este extraordinara daca pretul e cel de care spuneti voi. Practic o masina din aceeasi clasa costa in jur de 20k fara tva (vezi C5, audi a4, etc).
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
chainsaw
Numar Inmatriculare: B-58-HDY

Mesaj de chainsaw »

* pai sunt doua masini cu platforme invechite ... daca tu crezi ca dodgeu' ala are vreo legatura cu charger R/T 426 hemi din 1968, te inseli amarnic :P insa...
* de logan stiu ca e fiabil si ca e 11 milioane pe an casco
* sunt convins ca plasticele din dodge sunt mai proaste decat in logan
* NU exista pe lumea asta, si nici nu va exista vreodata, o masina care sa coste mai putin decat face ea de fapt. cred ca voi va lasati pacaliti de faptu' ca are 140 de cai si e mare ( 4.8 metri ... chiar e mare :shock: )... pur si simplu mie mi se pare teapa.. habar n-avem cum e cu piesele, cu service-ul...
* eu sunt de parere ca americanii habar n-au sa faca masini, exceptand musclecar-urile anilor 60/70, corvette-urilor, viper-urilor... uitati-va ce conduc ei, majoritatea: suv-uri 2x4, CAMIONETE, ford crown victoria sau lincoln towncar....bleah... daca ala e standardu; pietei lor, de ce ptr europa ar face vreo masina reusita? numai chargeru' asta nou hemi cred ca merita, desi si ala e groaznic la interior
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

chainsaw scrie:*.... cred ca voi va lasati pacaliti de faptu' ca are 140 de cai si e mare ( 4.8 metri ... chiar e mare :shock: )... pur si simplu mie mi se pare teapa.. habar n-avem cum e cu piesele, cu service-ul........
Ai dreptate, ti se pare ca e teapa, dar nu e :wink:
E o masina de alta clasa, comparatia cu C4 e gresita (ca sa nu spun absurda).Targetul pt aceasta masina se regaseste pe acest forum in proportie de max 10%, deci e normal ca majoritatea sa respinga Avenger. :roll:
Service-ul e asigurat de concesionarii Mercedes,Jeep,Chrysler, adica sunt destule, poate mai multe dacat Citro.Si daca nu stiati, piesele de schimb pentru masinile americane sunt mai ieftine decat cele pt europene. :wink:
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
OMEN
Numar Inmatriculare: CJ 11 JIL

Mesaj de OMEN »

Dan nu aveam intentia sa fac un VS doar ca chain s-a ambalat putin si blameaza din rarunki masinile americane .era o simpla observatie pe care am facut-o ca un consumator de "auto" fiind o masina care are ptr clasa si dotarile ei un pret aproape mirobolant :)
Ultima oară modificat Sâm Feb 14, 2009 3:14 pm de către Dan pasare, modificat 1 dată în total.
Motiv: L-am ''ucis'' eu pe dl.
AUD UMBRE MENTOLATE
chainsaw

Mesaj de chainsaw »

astept sa-si ia cineva si sa-si posteze parerile ... dupa cum ziceam mai sus, e imposibil, IMPOSIBIL, ca ceva sa coste mai putin decat face. de obicei costa mai mult, si, in caz de criza, costa normal ... si ma indoiesc ca e dodge in criza, poate doar divizia ptr europa sa fie, din cauza proastelor strategii de marketing si managementului slab ( ei au impresia ca noua ne plac masinile lor si le si cumparam :lol: ), ca in america vand mai multe ramuri, crengi, sau cum le zice camionetelor alora intr-o zi, decat vinde dacia intr-o luna...sau chiar trei.

SINCER, cine de aici, pus in fata posibilitatii de a alege average din asta full options sau C5 de baza, alege dodge? :roll:

LE: scarba mea fata de masinile americane a inceput la siab 2007 (cred) -pana atunci vorbeam doar din auzite- cand m-am urcat intr-un mustang decapotabil si m-am crucit de ce materiale are la interior... si suspensia spate era parca pe foi ... dumnezeule mare ... si discurile pe fata erau cat sunt la c4 pe spate ... degeaba e puternica si arata bine daca in rest e praf ...
Ultima oară modificat Sâm Feb 14, 2009 3:20 pm de către chainsaw, modificat 1 dată în total.

Mesaj de Dan pasare »

Indiferent de cat de proasta sau urata e masina pentru unii, oferta e exceptionala si mai ales reala :wink: Nu uitati de contextul economic mondial, pentru ca in alte conditii, astfel de oferte n-ar fi existat.
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

Costul de productie e X.
La el se adauga marja de profit de y% sa zicem.

Deci la 5.000 euro cost o vinzi cu 14.000.
Daca nu iti mai merg vanzarile lasi din pret si o dai cu 8.000.

Tot ai profit (micsorat), dar vinzi.
E un exemplu pur ipotetic.

Ideea e ca nici o masina nu face cat costa. O sa fiti surprinsi cat de mult pot lasa producatorii la pret si sa iasa in continuare pe profit.
Numai ca lumea asta e avida de CAT MAI MULT PROFIT si asa s-au obisnuit cu totii.
Dar cu criza asta uite ca nu totul merge ascendent.

Mie nu imi place masina, dar pe Pasare il vad foarte bine in ea si cum vroia sa isi cumpere o alta masina din cate am inteles eu zic ca un test drive ar fi perfect.
Ar fi prima masina americana a lui cred :D
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
chainsaw

Mesaj de chainsaw »

daca e sa vorbim de contextul economic mondial, ar trebui ca absolut toate masinile, incepand cu dacia sandel si incheind cu mercedes amg sa fie cu atat mai ieftine cu cat e dogiu' asta fata de pretul de baza initial ...

de ce ceva imediat cum devine ieftin, devine si bun? eu zic ca e tocmai invers, e o masina atat de proasta si cu vanzari atat de slabe, ca's dispusi sa reduca 4000 de euro din pret, numai ca sa scape de ea, si sa-si minimizeze pe cat posibil pierderile financiare...

@deese: sa stii ca nu's asa mari profiturile.
daca costul TOTAL e x, adica te costa s-o faci 5000 de euro, o vinzi cu 6-7000 ...

daca ar fi cum zici tu, niciun producator n-ar avea probleme, si n-ar ramane cu mii de masini in parcuri, nevandute.
Numar Inmatriculare: Dacia Logan Prestige 1.6 16v

Mesaj de bossake »

Nu e asa usor sa ai un dodge in romania. Lasand la o parte masina in sine, pot spune ca e fff nasol din punctul de vedere al pieselor de schimb. Sa fim seriosi la noi in romania, pana si la kia care au vandut mult in ultimul timp, si tot sunt probleme de genul lipsei pieselor de pe stoc.Dar la un dodge? Ce fac, am nevoie sa schimb o aripa, stau 1 luna doar pana vine piesa.
In rest, intr-adevar cum zicea si chainsaw nu este cine stie ce interiorul. Insa sa fim seriosi ce alta masina din clasa asta poti lua la pretul asta? Si diesel de 140cp. iar motorul nu e tocmai unul prost, asta daca sunteti siguri ca e cel de la VAG. pai altii dau 25.000+ pe un a4 cu acelasi motor :).
fara doar si poate e de luat in calcul masina asta daca iti doresti ceva din clasa asta si esti restrans cu bugetul.Alte masini din clasa asta nu te atingi de ele sub 20.000.Oricum sincer, din punct de vedere exterior mie imi place.mi se pare chiar reusita.

iar la ce zicea cineva mai sus de logan,loganul are un singur punct forte.pretul de intretinere(casco, revizii piese etc). vrei dodge, adica imagine,calitate,dotari etc? platesti, casco ~ 1000 de eur pe an,revizii de la 700ron in sus, si asa mai departe. Nu poti avea pretentia unei masini de 15.000 de euro sa se intretina la fel ca una de sub 10.000.
Dan pasare

Mesaj de Dan pasare »

Deese scrie:.....

Mie nu imi place masina, dar pe Pasare il vad foarte bine in ea si cum vroia sa isi cumpere o alta masina din cate am inteles eu zic ca un test drive ar fi perfect.
Ar fi prima masina americana a lui cred :D
Drive testul l-am facut acum vreo 4 luni, cu exact aceeasi motorizare.Atunci masina costa 19700 euro la oferta.
Am experienta pieselor de schimb americane, am avut o Acura :wink:
Deese
Omul cu plasticele

Mesaj de Deese »

Chainsaw, sumele alea erau un exemplu pur.
daca e sa vorbim de contextul economic mondial, ar trebui ca absolut toate masinile, incepand cu dacia sandel si incheind cu mercedes amg sa fie cu atat mai ieftine cu cat e dogiu' asta fata de pretul de baza initial ...
De ce?
Fiecare stabileste cu cat vrea daca si cu cat reduce, in functie de cat de mult are cutitul la os.
Iar producatorii amercani sunt aproape in faliment, deci au cutitul rau la os.

Personal nu cred ca Dodge Avenger e o masina proasta. Doar ca nu imi place.
chainsaw

Mesaj de chainsaw »

nu as avea incredere intr-un producator cu cutitu' la os...
niciun producator nu cere pe-o masina mai mult de 20 30 la suta in plus fata de cat ii costa sa o faca... nici atat... de ce? ptr ca vine al'de KIA si Cherry care produc in masa si cu adaos comercial mult mai mic si au potentialul sa invadeze o piata, fortand astfel si restul concurentei sa aiba acelasi adaos ...
Omul cu plasticele

Mesaj de Deese »

Dar in Citroen de ce ai incredere? :D
A dat faliment de vreo 2 sau 3 ori in istoria marcii :)
chainsaw

Mesaj de chainsaw »

what? cand?? a fost intr-o perioada proasta odata cu criza petrolului din anii 70, urmand ca la scut timp sa-i cumpere pejo. sa-ti amintesc ca ei au cumparat maserati (citroen SM ar trebui sa-ti spuna ceva, ca vad ca esti fan old citros)? intamplator sau nu, atunci le-a inceput si declinul :P

hai sa-ti explic de ce am incredere in c4: c4 e bazat pe xsara, un model extrem de reusit, cel putin din punct de vedere al fiabilitatii, chiar de nu era cea mai aratoasa masina sau cu cele mai bune materiale ... 1.6i era si pe xsara, platforma e similara ...

facuse mihay parca un topic, in care zicea ca citroen e printre singurii constructori care n-a inregistrat pierderi in 2008 ...
Omul cu plasticele

Mesaj de Deese »

O data in anii `30 cand i-au cumparat Michelin si o data in anii `70 cand i-au cumparat Peugeot dupa ce anterior Citroen cumparase Maserati, si Citro + Pejo au creat ceea ce azi e PSA.

C4 e bazat pe 307, nu pe Xsara, Xsara e ceva mai veche si cred ca e baza pe 306, nu sunt singur.
Scrie răspuns

Înapoi la “Noutati Auto”