Problema cea mai mare o am cu creierul meu prost care nu a gandit cand am cumparat masina. Asta e ... omul din greseli invata.
Ce nu va place la masina voastra?
- dmc
Re: Ce nu va place la masina voastra?
Probleme ... sunt f multe ... parca prea multe
pt o masina de 2 ani si 45000 km. Nu le mai scriu ca vad ca majoritatea le aveti ... plus inca cateva.
Problema cea mai mare o am cu creierul meu prost care nu a gandit cand am cumparat masina. Asta e ... omul din greseli invata.
- Mihay
- Supermoderator
bai sa stii ca marea majoritate ne-am obisnuit cu ele si le iubim in continuare...cauta si tu rezolvari la probleme si sunt sigur ca o vei iubi iarasi 
- dmc
Ai si tu dreptate. Numai ca am cam obosit.
De curiozitate. Are cineva probleme cu supapa EGR de la turbo? Arunca ulei pe acolo. E a doua oara cand patesc.
De curiozitate. Are cineva probleme cu supapa EGR de la turbo? Arunca ulei pe acolo. E a doua oara cand patesc.
-
Motzoi C4
- C4 Ya Yo
- Numar Inmatriculare: PH-60-SMC
Suspensia rigida 
In rest, o iubesc
In rest, o iubesc
Citroen C4 Coupe, 1.6i, 16 valve,Jaune Scott, jante Bellone 17'' Polished Black, viewtopic.php?f=19&t=2681" onclick="window.open(this.href);return false;
-
DanDana
- ReDeDeu'
- Numar Inmatriculare: VL 08 RDD
Cred ca din toate problemele de pe aici, 10% sunt intr-adevar probleme, restul sunt maruntisuri, asa ca nu disperati, bucurati-va de robotei, merita toti banii.

- wonka
- Numar Inmatriculare: GL-05-VUX
E masina pe care mi-am dorit-o si pe care o iubesc
,iar dupa "casatorie" e greu sa-i mai reprosezi ceva.Cine n-a avut Dacie nu stie ce inseamna greieri in toata splendoarea lor.Singurul inconvenient,ca sa-i zic asa,e ca nu ma pot obisnui cu eleronul de la imbinarea geamurilor spate care imi limiteaza vizibilitatea la cateva zeci de metri in spatele masinii.
C4 coupe,1.6HDI,rouge lucifer acum fara sticker
- Mr_kokaa
- Maniac
- Numar Inmatriculare: TSE
de ce te superi pe eleron ?
ai niste oglinzi fabuloase !!!
ai niste oglinzi fabuloase !!!
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
- bytzak
- KamiKaze
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6HDI
- Numar Inmatriculare: B-101-DXE
Eu n-am probleme cu eleronul. M-am obisnuit cu el.
Si pe mine ma cam deranjeaza suspensia rigida. In rest merita fiecare banutz.
A da, mai era cu receptia radio, dar nu pot sa zic ca ma deranjeaza asa tare. Ca sa prind iar postul bine, doar umblu pe comenzile de pe volan sa schimb cu un post alaturat, apoi sa revin la cel dorit.
Si pe mine ma cam deranjeaza suspensia rigida. In rest merita fiecare banutz.
A da, mai era cu receptia radio, dar nu pot sa zic ca ma deranjeaza asa tare. Ca sa prind iar postul bine, doar umblu pe comenzile de pe volan sa schimb cu un post alaturat, apoi sa revin la cel dorit.
C4 Coupe 2006 Enterprise 1.6HDi-92cp; EX
C4 Coupe 2007 SX VTR 1.6HDi-90cp (+30cp + FAP anulat ); EX
Ford Mondeo MK4 2010 2.0Tdci-115cp
C4 Coupe 2007 SX VTR 1.6HDi-90cp (+30cp + FAP anulat ); EX
Ford Mondeo MK4 2010 2.0Tdci-115cp
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Suspensia aia rigida de care va plingeti face ca C4 sa stea pe sosea cum nici masini de 20k EUR din aceeasi clasa nu stau. Mergeti mai usor peste gropi si va fi ok, nu va da nimeni in cap daca treceti peste denivelari cu 30Kmph in loc de 40.
Ca sa vedeti ce inseamna o suspensie intr-adevar rigida va puteti sui intr-un civic typeR, intr-un megane RS, intr-ul golf R32 sau GTI30ed, intr-o mazda 3 mps.
Ca sa vedeti ce inseamna o suspensie intr-adevar rigida va puteti sui intr-un civic typeR, intr-un megane RS, intr-ul golf R32 sau GTI30ed, intr-o mazda 3 mps.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
SINGURUL lucru care-mi ocupa gandurile este ambreiajul!
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
- tazucu
- C4Devil
- Marca si model masina: ex: Citroen C4 1.6i
- Numar Inmatriculare: B-45-GCD
In afara de suspensii si micile probleme comune pe care le-am avut sau inca mai persista pe ici pe colo... masina isi face banii...
Micile probleme :
Gen scartaiutul cand o bruschezi cel de la teava de esapament care l-am rezolvat cu schimbarea mufei respective acolo...
Aerul conditonat (mancatul rotitelor) a ajuns sa imi bage aer cald pe o parte si rece pe cealalta. Aer cald vro 27 grade vara
misto nu??? (rezolvat la service la valcea cu un kit de reparare...)
Si altele car nu imi vin acum...
Dar sincer are 47000 KM si alte probleme nu am avut cu ea... si imi place cum da pe sosea
pt banii ei ;;) ca altfel as vrea un PORCHE 
Micile probleme :
Gen scartaiutul cand o bruschezi cel de la teava de esapament care l-am rezolvat cu schimbarea mufei respective acolo...
Aerul conditonat (mancatul rotitelor) a ajuns sa imi bage aer cald pe o parte si rece pe cealalta. Aer cald vro 27 grade vara
Si altele car nu imi vin acum...
Dar sincer are 47000 KM si alte probleme nu am avut cu ea... si imi place cum da pe sosea
Ford Mondeo MK5 1.5 EcoBust 160CP - 2016 RubyRed
Ex: Opel Astra j Sedan 1.4 Turbo 140CP - 2014 Mahon
Ex: Citroen C4 2 usi mari rau si una in spate 1.6 110CP - 2006 Gri
Ex: Opel Astra j Sedan 1.4 Turbo 140CP - 2014 Mahon
Ex: Citroen C4 2 usi mari rau si una in spate 1.6 110CP - 2006 Gri
-
Alm
- pescuitor
- Numar Inmatriculare: - -GL 91 UNU-
"Ce nu va place la masina voastra?"
ca n-am bani sa o vopsesc verde crud
ca n-am bani de car.pc
ca n-am bani sa o vopsesc verde crud
ca n-am bani de car.pc
vw passat variant 1.8T,150cp
- IceRidder
- Uichi Sec
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6HDi 92 cai
- Numar Inmatriculare: . . . B 113 RDR
eu am simtit asta pe pielea mea cand pe drumul de la medias spre bucuresti am luat vre-o 2 curbe ceva mai tare si am crezut ca ma invart sau sar in prapastie dar masina s-a tinut exemplar.mituc scrie:Suspensia aia rigida de care va plingeti face ca C4 sa stea pe sosea cum nici masini de 20k EUR din aceeasi clasa nu stau. Mergeti mai usor peste gropi si va fi ok, nu va da nimeni in cap daca treceti peste denivelari cu 30Kmph in loc de 40.
Nu imi palce exact cum zice si Alm ca nu am destui bani sa o fac asa cum vreau eu.
Marele Alb - 1.6 HDI 90 CP
- Cosma Adrian
- Numar Inmatriculare: SJ-45-ADY
Nu imi plac zgomotele pe care le scoate suspensia si receptia proasta a radio-ului, cu rigiditatea m-am obisnuit pt ca vad ca sta exemplar pe drum. In rest pot sa spun ca am masina de aproape 2 ani si imi place la fel de mult acum ca si atunci si adica fff mult, mai ales ca in Zalau sunt doar 3 sau 4 ceea ce ii da o nota mai aparte
Ultima oară modificat Lun Mar 23, 2009 10:50 am de către Cosma Adrian, modificat 1 dată în total.
C4 berlina, 1,6i ,16v (110cp),gri iceland
-
ciucu3
- Numar Inmatriculare: B 78 YSU
1,6 i , 110cp, 5 usi - Localitate: Craiova
Cosma Adrian scrie:Nu imi plac zgomotele pe care le scoate suspensia, cu rigiditatea m-am obisnuit pt ca vad ca sta exemplar pe drum. In rest pot sa spun ca am masina de aproape 2 ani si imi place la fel de mult acum ca si atunci si adica fff mult, mai ales ca in Zalau sunt doar 3 sau 4 ceea ce ii da o nota mai aparte
salut ...
si la tine este zgomotul destul de tare ... la suspensia spate la denivelari ...?
la mine este destul de enervant ...!
sa fie datorat rigiditatii ...?
servisul spune ca asa se aud TOATe ...oare ?