Ce nu va place la masina voastra?

Cum se comporta C4-ul tau de-a lungul timpului,cat consuma,iti mai place, nu-ti mai place etc
Scrie răspuns
florinc4
Operat ESTetic
Numar Inmatriculare: B 94 URH

Re: Ce nu va place la masina voastra?

Mesaj de florinc4 »

Da deci m-am uitat azi dimineata...m-am jucat acolo la setari...si concluzia....tot aia e...boxele duc spre termenu de pocnitori....e ceva mai bine...se aude mai frumos....dar nu se compara cu cele 2 de pe fabia...cel putin eu asa le simt...cred ca e si de la insonorizare sau lipsa ei :mrgreen: ...
ps. personal habar n-aveam de unde se seteaza dar relu sare mereu in ajutor :mrgreen:
C4 coupe facelift: 1.6l cu 122 de ponei
eduardo_didi
Edi Talent

Mesaj de eduardo_didi »

da boxele nu sunt stralucite, dar totusi stiti ca sunt harmann kardon :) si ziceti si de HU care e o Prastie
http://www.motorsportnews.ro" onclick="window.open(this.href);return false;
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

Te pomenesti ca Fabia are insonorizare facuta din fabrica :)
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

nu boxele sunt problema.....ele sunt aproape ok...( .....)....
HU este de vina....asta e parerea mea!
puteti testa boxele stoc cu un al HU si veti fi placut impresionati..
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
florinc4
Operat ESTetic
Numar Inmatriculare: B 94 URH

Mesaj de florinc4 »

Acuma eu personal nu stiu ca e HU sau boxele de vina...sincer ma asteptam mult mai mult de la 6 boxe...cu setarile noi recunosc ca se aude mult mai bine...fata de cum se auzea fara setari...dar fata de cele 2 boxe de la fabia...care se auzeau asa de bine...incat la un bass simteam cum vibreaza scaunu si nu distorsionau deloc daca erau setate corect...si am ramas cu urechile infundate de 2 ori...personal e mare diferenta...eu asa o simt :oops: ...
C4 coupe facelift: 1.6l cu 122 de ponei
B25BUY
Numar Inmatriculare: B-BUY

Mesaj de B25BUY »

O am de o saptamana si jumatate... e super, trage de rupe, se infige bine, e tzeapana....si e mult mai stabila ca C3-ul dinainte. As merge cu ea nonstop daca as putea.
N-am apucat sa ies din oras inca..deh treaba. Consum pe 500 Km este 9.8 l/100Km.
Radio-cd-ul nu prea-mi place cum se aude peste volum 23 (cu bass si treble la max.), dar iau de la un amic un subwoofer INFINITY maine si-l pun pe masina sa vedem diferenta.

numai bine, :drive
C4 berlina 5 usi, culoare: Mativoire/2.0 HDI VTR Pack 140 CP - 2009
ciucu3
Numar Inmatriculare: B 78 YSU
1,6 i , 110cp, 5 usi

Mesaj de ciucu3 »

noul C4 berlina 5 usi mativoire/2.0 Hdi 138 CP

cred ca e super 2.0 HDI .tare 140 cp...beton cred ...pe langa benzinarul de 1.6....
nu aveau motorizarea asta acum 2 ani...!

...dar apropo ..cum stai cu zgomotele la suspensia spate la cea noua...?
e adevarat ca au remediat problema si nu se mai aude asa tare la denivelari ..?
:|
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

2.0HDI a fost printre motorizarile lui C4 inca de la lansare. Si l-ai putea pune linga benzinarul de 2 litri (care abia ala a disparut la un moment dat dintre motorizari din cauza cererii scazute). Ca daca vorbim de benzinarul de 1.6 cu morisca ca trebui sa faci remapare la 2.0HDI ca sa se tina dupa el ;)
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Cosma Adrian
Numar Inmatriculare: SJ-45-ADY

Mesaj de Cosma Adrian »

Nu stiu daca s-a mai scris ,da' pe mine ma deranjeaza sistemul de comutare a luminilor de pe faza scurta pe faza lunga si invers. :x E destul de incomod. Se pierde o fractiune de secunda care poate fi importanta.La cele din grupul VW e mult mai simplu, trebe doar sa impingi inainte pt faza lunga si sa tragi spre tine pt faza scurta
C4 berlina, 1,6i ,16v (110cp),gri iceland
B25BUY

Mesaj de B25BUY »

Multumesc de aprecieri...eh...cred ca ala de 152 CP e beton...adica cred ca trage binisor..dar si in rezervor cred ca face turbioane ca scurgerea de la cada :ok .
*
Nu ma deranjeaza cum se schimba luminile la C4...chiar m-am obisnuit perfect... e ca la C3, doar ca aici (la C4) mai ai o pozitie :AUTO - unde se aprind singure luminitele prin tuneluri sau la caderea noptii...
La Seat Cordoba (au ai mei) e mai nasol cu schimbatu' luminilor : cu un buton tras-impins undeva pe sub bord...
*
Apropos de motor...l-am facut pe unu cu passat 1.9 TDI 4 Motion (cu D si I rosu, deci ala de 136 CP) pe bucata de la Unirii pana la Mircea Voda... sunt curios cum sta 2.0 TDi... care oricum e mai grea decat Citro...
adrian_grosu09
torrente
Numar Inmatriculare: B 95 UDU

Mesaj de adrian_grosu09 »

am sedan exclusive, sistemul audio slab dupa cum s-a mai spus. cei de la cartec mi au zic ca HU e bun bun 4x40 sau ceva de genu da boxele sunt slabe, eu cred ca ambele sunt varza, suspensie rigida, probleme dese cu broasca haion.
Imagine
c4 sedan exclusive gri fer 1.6HDI
B25BUY

Mesaj de B25BUY »

nu-mi troncane nimic...nu se aude nimic...decat la denivelari accentuate luate in viteza..altfel spatele e mut...
Suspensiile sunt tari, ceea ce e ok, ca sa poti vira brusc cand ai nevoie fara emotii si ajuta si la tinuta de drum.
Radioul da..e cam slabutz (cam ca toate astea pana in 4-500 RON din comert) ..bine, la volum mic se aude f.bine, dar cand dai mai tare, cam sparge sunetul...4x40W in "their dreams" .. mai mult de 4 x 20W nu are.
Eu mi-am luat un subwoofer INFINITY de 200W (zic ei 200W, eu cred ca are vreo 40-50W), o sa-l montez intr-o dupa-amiaza si va spun impresii.
ciucu3
Numar Inmatriculare: B 78 YSU
1,6 i , 110cp, 5 usi

Mesaj de ciucu3 »

da' pe mine ma deranjeaza sistemul de comutare a luminilor de pe faza scurta pe faza lunga si invers. E destul de incomod.

mi se pare incomod si mie cand mergi pe scurta si vrei doar BLITZ...cam nimeresti dircet lunga daca tragi mai tare si asa ramane ...
trebuie gadilata incet la bitz...asta e ..m-am obisnuit cu ideea si dau de doua ori mai tare ......iese un blitz mai lung dar ...inteleg ei ceilalti ce vreau ... :|
:idea:
#-o ....mergem cu pozitiile si cu proiectoarele ..si daca tragi de maneta ..iese sigur blitz... :!:
candymann

Mesaj de candymann »

sau se activeaza din lexia, luminile de zi si atunci poti da blitzuri pana te imbetzi de cap fara sa se cupleze faza lunga. :mrgreen:
DanDana
ReDeDeu'
Numar Inmatriculare: VL 08 RDD

Mesaj de DanDana »

candy, sa inteleg ca daca activezi luminile de zi din lexia, nu poti sa mai dai faza lunga :?: :?: :?: Care e faza?
C4 HB, V 16, 1.6i, 110 cp, cu sticker

Imagine

"Nimic nu este mai definitiv decat lucrurile pe care le facem provizoriu"
Scrie răspuns

Înapoi la “Jurnal de Bord”