Jurnal de bord B-04-NGK by Xhunter

Cum se comporta C4-ul tau de-a lungul timpului,cat consuma,iti mai place, nu-ti mai place etc
Scrie răspuns
xhunter
Numar Inmatriculare: B-04-NGK

Jurnal de bord B-04-NGK by Xhunter

Mesaj de xhunter »

Iata ca s-au implinit 5000 km si am zis sa scriu si eu in jurnal. Masina se comporta bine , inca nu am greieri, insecte, gandaci, dar ciudat este ca mi-a aparut in troncanit in dreapta spate NUMAI pe timp de zi si daca afara sunt peste 27 grade... in rest nu se aude nimic totul e inchegat bine. Cit-ul a primit doar folie geamuri 20% transparenta in rest nu am avut timp sa ma ocup de ea. A... si mici zgarieturi pe spoiler(bordurile astea) si inca una pe portiera de la un caine care nu mi-a acordat prioritate.. dar au iesit la polish. Cam atat...

Drive safe :hi :hi
Citroën C4 - 1.6 i 122CP VTR
When nothing goes right.... go left...
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Re: Jurnal de bord B-04-NGK by Xhunter

Mesaj de Dan pasare »

xhunter scrie:.....ciudat este ca mi-a aparut in troncanit in dreapta spate NUMAI pe timp de zi si daca afara sunt peste 27 grade... in rest nu se aude nimic totul e inchegat bine......
:roll: Ciudat sa se auda numai ziua :roll: Incearca sa mergi mai mult noaptea :lol:
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
MARIUS

Mesaj de MARIUS »

NICE....si eu am un troncanit...doar ca e pe stanga...La fel se aude ziua la peste 28-30 grade cand o tin mult in soare..Se aude de undeva din zona boxei...centura spate nu-mi dau seama.
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

Acum trebuie sa va dati seama daca e zgomot interior sau exterior :roll:
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
MARIUS

Mesaj de MARIUS »

eu zic ca sigur e ceva interior...pare a fi ceva metal-plastic...sau plastic-plastic...Astazi nu s-a auzit (au fost 16-22 grade)...dar de obicei cand plec la 16 de la servici si sunt 30 grade afara face ca totzi dracii...E funny..nu ?
Scrie răspuns

Înapoi la “Jurnal de Bord”