Ce nu va place la masina voastra?
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
-
gonty
- Profu'
- Numar Inmatriculare: IS96DEA
Raspunsul meu este ceva mai hazliu
:
* ma nemultumeste faptul ca dupa 6000 km nu vrea sa detina greieri! (chiar daca mituc a incercat sa ma convinga de faptul ca nu voi trece de 5000 fara asa ceva)
* ma nemultumeste faptul ca dupa 6000 km nu trancane suspensia spate (e drept ca nu reusesc sa iau gropi cu ea - greseala mea)
*ma nemultumeste faptul ca dupa 5000 km a inceput sa se comporte de nebuna: parca m-a urc intr-o racheta, nu pot sa apas si eu mai cu simt de raspundere pe acceleratie ca se duuuucccceeeeee...............
*ma nemultumeste faptul ca dupa 6000 km tot indragostit de ea sunt
Si ce ma multumeste pe deplin
:
* ma multumeste faptul ca dupa 1.5 luni inca nu mi-a venit farul din dreapta. Sa le dea D-zeu sanatate si frigidere pline de carne celor care se ocupa cu adusul pieselor din Franta
* ma nemultumeste faptul ca dupa 6000 km nu vrea sa detina greieri! (chiar daca mituc a incercat sa ma convinga de faptul ca nu voi trece de 5000 fara asa ceva)
* ma nemultumeste faptul ca dupa 6000 km nu trancane suspensia spate (e drept ca nu reusesc sa iau gropi cu ea - greseala mea)
*ma nemultumeste faptul ca dupa 5000 km a inceput sa se comporte de nebuna: parca m-a urc intr-o racheta, nu pot sa apas si eu mai cu simt de raspundere pe acceleratie ca se duuuucccceeeeee...............
*ma nemultumeste faptul ca dupa 6000 km tot indragostit de ea sunt
Si ce ma multumeste pe deplin
* ma multumeste faptul ca dupa 1.5 luni inca nu mi-a venit farul din dreapta. Sa le dea D-zeu sanatate si frigidere pline de carne celor care se ocupa cu adusul pieselor din Franta
C4 2.0 HDI, SX Pack, bixenon directionale, pavilion vitrat
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Asta e foarte bine, Gonty! Sa te tina asa pina la 2 mil. km!
In ultima vreme tot imi caut o turbo benzinara (sau o benzinara aspirata >=180CP, 4-5 usi, 2l) si nu gasesc nici una care sa-mi satisfaca pe deplin cerintele. E posibil sa ma opresc si eu la un 2.0hdi, schimb turbina si injectoarele, re-chip, il fac de 180-200cp si-am terminat bilciul.
Deci inputul de la tine este nepretuit.. Bafta!:)
In ultima vreme tot imi caut o turbo benzinara (sau o benzinara aspirata >=180CP, 4-5 usi, 2l) si nu gasesc nici una care sa-mi satisfaca pe deplin cerintele. E posibil sa ma opresc si eu la un 2.0hdi, schimb turbina si injectoarele, re-chip, il fac de 180-200cp si-am terminat bilciul.
Deci inputul de la tine este nepretuit.. Bafta!:)
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
cosminnuss
- SeXy si Foarte Bun
- Numar Inmatriculare: B-15-DFK
Pe mine ma nemultumeste ca nu am motorul de 2.0 HDI 
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Ideal ar fi sa ne rezumam la masinile pe care le-am cumparat, nu la celelalte, care costa cit o guma de mestecat si au performantele uneia de F1.cosminnuss scrie:Pe mine ma nemultumeste ca nu am motorul de 2.0 HDI
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
-
dimabogdan
-
sebi
mai, voua va place oglinda? eu de cum m-am urcat prima data in masina am observat-o. sincer cam strica interiorul.. nu se potriveste deloc.
la megane oglinda e printre putinele lucruri care imi place cu adevarat. deasemenea la passatul vechi (nu stiu cum e la cel nou) imi mai place oglinda.
puteau si francezii astia sa gaseasca ceva mai atragator.
la megane oglinda e printre putinele lucruri care imi place cu adevarat. deasemenea la passatul vechi (nu stiu cum e la cel nou) imi mai place oglinda.
puteau si francezii astia sa gaseasca ceva mai atragator.
- SAMmy
- My C4 Rocks!
- Marca si model masina: Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR - Numar Inmatriculare: VN 29 SAM
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
Bine, asa nici mie nu mi-a placut cand am fost la patinoar cu ea si nu a vrut sa se transforme si sa patineze, dar ce sa ii fac, are personalitatea ei
in general mie nu mi-au placut becurile cu care a venit, insa s-a remediat, si pana la urma fiecare chestie care nu mi-a placut am remediat-o sau urmeaza sa.
Referitor la oglinda aia... nu stiu, pe mine unul nu ma deranjeaza cu nimic.
in general mie nu mi-au placut becurile cu care a venit, insa s-a remediat, si pana la urma fiecare chestie care nu mi-a placut am remediat-o sau urmeaza sa.
Referitor la oglinda aia... nu stiu, pe mine unul nu ma deranjeaza cu nimic.
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
mie nu imi convine ca nu se transforma intr-un robot. sa le f*te vreo doua la aia care mi-au zgariat-o. sa ii joace in picioare si apoi sa le distruga masinile lor, si toata familia lor
*&%^%*&&*()#$$#&
god damn mother fuckers...
ii iau gatul aluia care mi-a zgariat-o daca il prind
.... .... .... .....
deci daca era optiuna "transformer" o cumparam
*&%^%*&&*()#$$#&
god damn mother fuckers...
ii iau gatul aluia care mi-a zgariat-o daca il prind
.... .... .... .....
deci daca era optiuna "transformer" o cumparam
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
-
shomoyoque
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
sunt 10 pagini de vorbe si de replici. daca ar fi efectiv sa curatam aici, ce e concret si nu se repta nu ramane prea mult 
Led there b:LIGHT
-
Krm
hei, nu e chiar asa... o doza maaare de subiectivism tot exista in toate posturile noastre de aici. vezi poll-ul cu rosu vs verdeshomoyoque scrie:Mie nu imi place ca deja am avut ce sa scriem pe 10 pagini despre ce nu ne place la masinile noastre!
the most beautiful C4
Urban Jungle Coupe
1,6I, 110CP
Urban Jungle Coupe
1,6I, 110CP
-
lecram
Buna ziua!
Eu nu am C4, dar imi doresc unul, asa am si ajuns pe acest forum.
In schimb am C3 si constat ca unele "nemultumiri" sunt comune, anume:
- montantul stinga fatza imi provoaca neplaceri in anumite momente, la inceput era enervanta, dar in scurt timp m-am adaptat.
- scaunul soferului, desi e reglabil pe inaltime, l-as fi vrut mai jos, dar nu se poate mai jos. La fel, m-am adaptat.
- nu-mi place materialul din care e facut bordul, e plastic de jucarie.
Dar, cu toate astea, sunt super incintat de C3, motorul e sprinten, la drum lung masina sta foarte bine pe drum, se lipeste de drum cu cit viteza e mai mare.
Am facut drive test cu C4 coupe, 1.6 benzina. Mi-a luat mintile. Imi place la nebunie, nu m-am mai dus la drive test cu Focus. Sunt hotarit, o sa iau un C4 berlina, 1.6 benzina, argintiu.
Ce nu mi-a palcut la drive test:
- vizibilitatea in spate e buna DAR nu vad masina din spate, mai exact vad doar rotile si plafonul celui din spate. Nu vad "soferul".
- drive testul a fost muuuuuuuuult prea scurt, din punctul meu de vedere as mai fi stat macar o zi
Eu nu am C4, dar imi doresc unul, asa am si ajuns pe acest forum.
In schimb am C3 si constat ca unele "nemultumiri" sunt comune, anume:
- montantul stinga fatza imi provoaca neplaceri in anumite momente, la inceput era enervanta, dar in scurt timp m-am adaptat.
- scaunul soferului, desi e reglabil pe inaltime, l-as fi vrut mai jos, dar nu se poate mai jos. La fel, m-am adaptat.
- nu-mi place materialul din care e facut bordul, e plastic de jucarie.
Dar, cu toate astea, sunt super incintat de C3, motorul e sprinten, la drum lung masina sta foarte bine pe drum, se lipeste de drum cu cit viteza e mai mare.
Am facut drive test cu C4 coupe, 1.6 benzina. Mi-a luat mintile. Imi place la nebunie, nu m-am mai dus la drive test cu Focus. Sunt hotarit, o sa iau un C4 berlina, 1.6 benzina, argintiu.
Ce nu mi-a palcut la drive test:
- vizibilitatea in spate e buna DAR nu vad masina din spate, mai exact vad doar rotile si plafonul celui din spate. Nu vad "soferul".
- drive testul a fost muuuuuuuuult prea scurt, din punctul meu de vedere as mai fi stat macar o zi
basic instinct ( mers pe jos )