Quentin's C4
- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
Welcome , inca un om fericit , apropo ai grija ca pe mine "m-au ars" la 62 km /h asa ca nu ii crede cu 65 km/h !!!
-daca ai limita de viteza de 50 km/h la ora poti merge linistit cu 60 km/h DAR sa nu depasesti 60 km/h , daca limita era de 60 km/h poti mrge cu 70 km/h (daca comenteaza ceartate cu ei , 10 km/h peste viteza legale ai voi ,considerasu-se marja de eroare )
-asa cum pe DM1 poti merge linistit cu 80 km/h fara sa primesti vreo amenda , limita fiind de 70 km/h
-daca ai limita de viteza de 50 km/h la ora poti merge linistit cu 60 km/h DAR sa nu depasesti 60 km/h , daca limita era de 60 km/h poti mrge cu 70 km/h (daca comenteaza ceartate cu ei , 10 km/h peste viteza legale ai voi ,considerasu-se marja de eroare )
-asa cum pe DM1 poti merge linistit cu 80 km/h fara sa primesti vreo amenda , limita fiind de 70 km/h
-
quentin
- DMX
- Fan C4
-
shomoyoque
looooolquentin scrie:Joi 01.01.2007
Ma ia la intrebari. Cat am dat pe masina, ce motor are, ce stie sa faca, cum functionaza limitatorul etc.
Asa mi s-a intamplat si mie, sau ma rog pe aproape. Vineri pe 29 Dec am luat masina si luni in prima zi a anului am plecat la Constanta. Pe drum, in curba de la Drajna unde se iese de pe autostrada, doi politisti cu chef de munca asa din prima zi a anului ne-au oprit. La inceput m-am cam panicat, dar dupa ce mi-a cerut unul dintre ei pe un ton mai fioros autorizatia provizorie, situatia a devenit mai amicala. Si-a cerut scuze ca ne-au oprit insa unuia ii placea C4 foarte mult. M-a intrebat tot felul de detalii legate de actele pentru leasing, de consumul masinii, daca se merita sa isi ia coupe, cat am dat avansul...samd..
La inceput i-am cam injurat in gand, dar dupa ce l-am vazut pe nenea ala asa de pasionat mi s-a parut chiar frumos. Auzi, sa te opreasca politia ca sa iti admire masina.
looool
EDIT: Quentin....Felicitari! S-o "porti" sanatos!
Ultima oară modificat Mar Mar 06, 2007 5:46 pm de către shomoyoque, modificat 1 dată în total.
Citroen C4 Coupe VTR 1.4 90 cp
- DMX
- Fan C4
-
quentin
La ATS Titulescu un pic mai mare ca pe site iar la ATS Tineretului mai mic fata de pretul de pe site. Depinde de cum negocieziDMX scrie:-care a fost pretul dat pe masina ??? adica preturile dupa site citroen.ro corespund realitatii sau , aia au alte preturi mai scumpe /mai ieftine
@shomoyoque - pe timpul autorizatiei provizorii, ai nevoie de Rovigneta ?
C4 Coupe, 1,6 HDI 16v 110 CP, Gri Iceland, Ice Pack Full Options, B-11-USN

-
shomoyoque
- DMX
- Fan C4
-
Ungoliath
Sa o stapanesti sanatos. In 10-12 zile cica vine si a mea. Eu am cerut sa-mi puna si alarma si au zis ca ma costa 200 euro. Intrebari: cand ma duc sa iau masina, alarma nu este deja montata sau mai trebuie sa fac un drum peste cateva zile ca nu e "Gica de la scularie"? De ce ti-au mai cerut 77 euro?
C4 coupe, 1,6i, noir obsidien
-
shomoyoque
Felicitari Ungoliath!
Daca ai cerut alarma din fabrica (eu am luat-o cu alarma din fabrica 150 eur+tva) in mod evident ca o sa o aiba. Daca ti-ai luat alarma de la ei pai atunci in mod normal ar trebui sa iti dea masina cu alarma pusa deja. Banuiesc ca ai platit-o nu?
Oricum ca sa fii sigur, atunci cand te suna (sau cand ii suni), intreaba-i si tu daca au montat deja alarma....
Daca ai cerut alarma din fabrica (eu am luat-o cu alarma din fabrica 150 eur+tva) in mod evident ca o sa o aiba. Daca ti-ai luat alarma de la ei pai atunci in mod normal ar trebui sa iti dea masina cu alarma pusa deja. Banuiesc ca ai platit-o nu?
Oricum ca sa fii sigur, atunci cand te suna (sau cand ii suni), intreaba-i si tu daca au montat deja alarma....
-
quentin
Daca ai comandat ca alarma sa vina deja montata, cred ca va trebui sa astepti 3 luni. Altfel, ti-o monteaza cei de la ATS dupa ce ai receptionat-o.Ungoliath scrie:Intrebari: cand ma duc sa iau masina, alarma nu este deja montata sau mai trebuie sa fac un drum peste cateva zile ca nu e "Gica de la scularie"? De ce ti-au mai cerut 77 euro?
Cu cei 77 de euro nu a fost mare branza dar s-a dovedit ca in cazul unei greseli, pe baza actelor nu se poate rezolva mare lucru. Pe proforma m-au pus sa platesc o suma mai mica. Eu am platit si cand am venit sa montez alarma mi-au spus de greseala. Cum proforma era in lei si contractul in euro ca sa nu mai spun de faptul ca banca Ing nu are personal sambata si nu se poate afla o rata euro-leu pentru o anumita data, ei nu au putu sa imi demonstreze faptul ca era o diferenta de bani
Asa ca mare atentie la achizitionare...sa ii puneti sa va printeze o hartie de pe Moneygram (alta jmecherie ATS) sau ING pe care sa vi-o stampileze si semneze. O alta chestie e ca ei aleg ori cursul de vanzare ori cel de cumparare. In functie de care e mai mare

-
quentin
Joi 08.03.2007
ora 08:00 - plec spre locul de munca
ora 08:15 - dau peste o groapa cu o viteza de 20-25 km/h, amotizorul a facut ca dracu ! e o groapa pe care o iei inveitabil cand mergi pe acel drum, si cu alte masini nu am avut astfel de experiente.
ora 08:40 - ajung la locul de munca. am descoperit un drum mai scurt ca data trecuta (aprox 20-30 de minute)
ora 08:45 - constat o creste a consumului cu 0.3 l/100km. acum a ajuns la 7.9 l/100km de la 7.6 l/100km in numai 40 de km de mers prin oras. O alta chestie este clima. Setata pe AUTO A/C la 23 de grade, in zona soferului da caldura si in zona pasagerului da aer rece...
ora 08:00 - plec spre locul de munca
ora 08:15 - dau peste o groapa cu o viteza de 20-25 km/h, amotizorul a facut ca dracu ! e o groapa pe care o iei inveitabil cand mergi pe acel drum, si cu alte masini nu am avut astfel de experiente.
ora 08:40 - ajung la locul de munca. am descoperit un drum mai scurt ca data trecuta (aprox 20-30 de minute)
ora 08:45 - constat o creste a consumului cu 0.3 l/100km. acum a ajuns la 7.9 l/100km de la 7.6 l/100km in numai 40 de km de mers prin oras. O alta chestie este clima. Setata pe AUTO A/C la 23 de grade, in zona soferului da caldura si in zona pasagerului da aer rece...

- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Suna la service si vezi ce iti zic, dar din ce zici tu s-ar putea sa fie problema. Au mai fost parca cazuri asemanatoare 
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
quentin
-
shomoyoque
Mda si eu zic ca e problema
....si daca e problema s-ar putea sa fie nevoie sa dea jos bordul...nu cred ca trebuie schimbat totusi.
Mai multe detalii gasesti aici :http://www.citroenpicasso.org.uk/citroe ... 20con&st=0
Mai multi au avut problema ta si se pare ca este o problema comuna la C4. Pareri clare gasesti in postul nr 12, si de la 40 incolo...
Succes!
Mai multe detalii gasesti aici :http://www.citroenpicasso.org.uk/citroe ... 20con&st=0
Mai multi au avut problema ta si se pare ca este o problema comuna la C4. Pareri clare gasesti in postul nr 12, si de la 40 incolo...
Succes!