La inceput injuram de mama focului chestia la 90 de grade. Primul drum lung facut asa m-a lasat cu impresia ca atunci cand cobor o sa raman intepenit. Nu este asa. Pot spune ca este mult mai odihnitor, in plus ai control complet al masinii in situatii delicate. Crede-ma ca dupa ce m-am invartit cu masina de au ramas toti
Jurnal de bord Deese B22DSM
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
corect mituc.
La inceput injuram de mama focului chestia la 90 de grade. Primul drum lung facut asa m-a lasat cu impresia ca atunci cand cobor o sa raman intepenit. Nu este asa. Pot spune ca este mult mai odihnitor, in plus ai control complet al masinii in situatii delicate. Crede-ma ca dupa ce m-am invartit cu masina de au ramas toti
stiu ce spun. In afara de asta nu te trage la somn. Cand ma duc pe la service lasa baietii scaunul pe spate si cand ma urc ma intreb cum puteam conduce altfel. Volanul l-am reglat asa incat sa obtin pozitia corecta cu scaunul la 90, si sa pot calca usor ambreiajul pana la fund.
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
-
PsH
- PasHa
- Numar Inmatriculare: B 58 HDI
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Pai na, mai scurteaza-te
Chiar si eu la 1.73m as putea sa dau cu genunchiul sting de coloana volanului la frinarea cu stingul (daca sar prea tare in sus). E de asteptat... dar cum pedalierul de la C4 e destul de... pentru pensionari, nu se preteaza la foarte multe jmecherii asa ca de obicei stau linistit.
Chiar si eu la 1.73m as putea sa dau cu genunchiul sting de coloana volanului la frinarea cu stingul (daca sar prea tare in sus). E de asteptat... dar cum pedalierul de la C4 e destul de... pentru pensionari, nu se preteaza la foarte multe jmecherii asa ca de obicei stau linistit.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- Mr_kokaa
- Maniac
- Numar Inmatriculare: TSE
Re: Jurnal de bord Deese
Deese scrie:Am facut aprox 2.000 km.
Masina merge mai frumos acum decat in primele zile (nu ca ar fi avut vreo problema atunci dar pur si simplu se simte mai bine), probabil angrenajul s-a rodat.
Ce nu imi place:
Radioul - pierde uneori frecventa
Comportamentul la trecerea peste denivelari - suspensia e rigida, la curbe si pe drum bun e impecabila dar peste gropi te zdruncina. Era zuper sa ai suspensia reglabila, ca la C5.
Schimbatorul era bine daca se manevra o leaca mai usor.
Lipsa unui indicator pentru golirea rezervorului de lichid de parbriz.
Cam atat, sunt foarte incantat de masina and i wuv it.
Este exact genul de masina care te face sa o iubesti.
pai da ... acum s a incalzit afar , u mai consum 7.4 Mixt
am consum 6.0 mixt
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
-
candymann
- Deese
- Omul cu plasticele
De cateva saptamani merg numai cu volanul tras la maxim in jos si spre mine.
Cand il pun cum era inainte, maxim sus si `bagat` pe adancime ma mir cum de am putut sa merg asa cu ea. Acum asa ma simt parca in tractor sau in TIR.
Rullz cu el lasat maxim jos si tras spre tine!
Cand il pun cum era inainte, maxim sus si `bagat` pe adancime ma mir cum de am putut sa merg asa cu ea. Acum asa ma simt parca in tractor sau in TIR.
Rullz cu el lasat maxim jos si tras spre tine!
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
- Deese
- Omul cu plasticele
Ieri patratelul meu a fost dus la ATS pentru niste mici reparatii (2 usi foarte usor indoite, un plastic de la lampa stop ciobita si o zgarietura pe aripa fata).
Singurul `damage` facut de mine e usa spate-dreapta usor indoita + bandoul de plastic zgariat (care se va schimba) in parcarea de la mall vitan de un ciot din asfalt.
Restul (adica cealalta usa = am gasit-o asa in parcarea de la cora si stopul ciobit = a intrat unul in spatele meu la viteza mica si m-a lovit in bara spate care fiind foarte flexibila a `sarit` din pozitia normala si a lovit jos carcasa de plastic a stopului ciobind-o intr-un colt) nu imi apartin
Am vreo 6.300 de km onboard si sunt extrem de multumit de masina.
Singura problema a ei (le-am mentionat si celor de la ATS cand am dus-o ieri) este ca sunt momente cand nu mi se aprinde lampa de pozitie-spate-stanga si se rezolva cu un pumn dat usor in carcasa stopului, probabil un contact prost.
Prin aprilie am sa o duc la ProMotor RMV sa se uite baietii lui mugurel la ea pentru ca am mare incredere in cei de acolo.
Am sa pun soon poze cu ce modificari i-am facut pana acum (praguri, kit de aluminiu care inca nu e pus, becuri,etc)
Cam atat, o sa imi fie tare dor de ea saptamana asta, am avut un mic moment de tristete cand am iesit de pe poarta ATS pe jos si masina mea era luata de tipul de la receptie si dusa undeva in spate
Singurul `damage` facut de mine e usa spate-dreapta usor indoita + bandoul de plastic zgariat (care se va schimba) in parcarea de la mall vitan de un ciot din asfalt.
Restul (adica cealalta usa = am gasit-o asa in parcarea de la cora si stopul ciobit = a intrat unul in spatele meu la viteza mica si m-a lovit in bara spate care fiind foarte flexibila a `sarit` din pozitia normala si a lovit jos carcasa de plastic a stopului ciobind-o intr-un colt) nu imi apartin
Am vreo 6.300 de km onboard si sunt extrem de multumit de masina.
Singura problema a ei (le-am mentionat si celor de la ATS cand am dus-o ieri) este ca sunt momente cand nu mi se aprinde lampa de pozitie-spate-stanga si se rezolva cu un pumn dat usor in carcasa stopului, probabil un contact prost.
Prin aprilie am sa o duc la ProMotor RMV sa se uite baietii lui mugurel la ea pentru ca am mare incredere in cei de acolo.
Am sa pun soon poze cu ce modificari i-am facut pana acum (praguri, kit de aluminiu care inca nu e pus, becuri,etc)
Cam atat, o sa imi fie tare dor de ea saptamana asta, am avut un mic moment de tristete cand am iesit de pe poarta ATS pe jos si masina mea era luata de tipul de la receptie si dusa undeva in spate
- Mihay
- Supermoderator
- Deese
- Omul cu plasticele
Oricum in oras la ore de varf prefer transportul in comun sau bicicleta decat patratelul 
Dap, pe CASCO le fac, la BCR Asigurari am.
Nu stiu cum se dau jos pentru ca piesele din kitul de aluminiu de la Citroen se lipesc peste plasticul existent, nu trebuie sa demontezi nimic.
Dar intreaba-l pe pasare, el a demontat si a vopsit acele elemente.
La piesa centrala se cam vede diferenta intre plasticul vopsit si piesa originala care e chiar din aluminiu, la cele pt aeratoare nu prea se vede.
Pt inelul care se pune la schimbator si chestia aia care se pune pe bricheta iarasi se vede o diferenta, sunt dintr-un fel de inox, un metal lucios (poate e chiar inox)
Dap, pe CASCO le fac, la BCR Asigurari am.
Nu stiu cum se dau jos pentru ca piesele din kitul de aluminiu de la Citroen se lipesc peste plasticul existent, nu trebuie sa demontezi nimic.
Dar intreaba-l pe pasare, el a demontat si a vopsit acele elemente.
La piesa centrala se cam vede diferenta intre plasticul vopsit si piesa originala care e chiar din aluminiu, la cele pt aeratoare nu prea se vede.
Pt inelul care se pune la schimbator si chestia aia care se pune pe bricheta iarasi se vede o diferenta, sunt dintr-un fel de inox, un metal lucios (poate e chiar inox)
- Deese
- Omul cu plasticele
Azi am fost sa o vad, inca nu primisera acceptul BCR desi ei il trimisesera, Weird. Dar maine il iau.
Usile au iesit impecabil, nu se vede nimic, au fost revopsite.
Sper doar sa nu se zgarie usor deoarece am auzit ca la revopsire nu se da cu lac ca in fabrica.
Stopul ciobit a fost si el inlocuit.
Oricum ma duc la mugurel pentru o verificare mai amanuntita.
Aveti idee daca ProMotor are decontare directa cu CASCO ?
Usile au iesit impecabil, nu se vede nimic, au fost revopsite.
Sper doar sa nu se zgarie usor deoarece am auzit ca la revopsire nu se da cu lac ca in fabrica.
Stopul ciobit a fost si el inlocuit.
Oricum ma duc la mugurel pentru o verificare mai amanuntita.
Aveti idee daca ProMotor are decontare directa cu CASCO ?
- Deese
- Omul cu plasticele
Am luat-o ieri, usile au iesti ca noi, chiar imi era frica ca o sa se vada vreo diferenta.
Sunt multumit de cum au lucrat, singura chestie naspa e ca mi-au tinut-o multicel in service (aprox 3 sapt si ceva)
Sunt multumit de cum au lucrat, singura chestie naspa e ca mi-au tinut-o multicel in service (aprox 3 sapt si ceva)