Consum motoare pe benzină
-
costin
- Fan C4
Drum dus-intors Bucuresti - Pitesti sambata, mers cu regulator la 130:
- viteza medie 119 km/h ( gutanii de vina )
- turatie 4000rpm
- consum 8,3 l/100
- viteza medie 119 km/h ( gutanii de vina )
- turatie 4000rpm
- consum 8,3 l/100
Ultima oară modificat Mar Apr 10, 2007 12:43 pm de către costin, modificat 1 dată în total.
C4 Gri Iceland, 1,6i 16v, 2006
B-29-JES
B-29-JES
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
baga si tu orasul la profil, sa stim de unde ai venit. probabil bucuresti de zici de 130kmh...
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
-
Adrian
- Membru 'tunat'
Hai sa bag si eu...
Am facut 1150km de sarbatorile astea..
Bucuresti-Rasnov-Onesti-Bacau-Bicaz-Poiana Teiului si retur pe E85 pana la Buzau, apoi de acolo pe la Intorsura Buzaului- Brasov - Predeal- Bucuresti!
Consum mediu 8.3l/100km! Am fost 5 persoane, 4 cu peste 80kg si una cu 48kg
... Bagaje.. Cat incape in C4! Viteza medie: 59km/h!
Cum am mers: nu am tinut cont, am mers pana bipaia detectorul! Frumoasa jucarie, e un MUST have, m-a salvat de 4-5 ori, detecta radarul de la 1.5-2km!
La intoarcere am prins un vant din fata teribil... Masina se chinuia se urce in ture!
Ce mi-a placut: masina tragea bine la deal si urcari cu toate ca aveam in total aproape 2 tone! Nu se simtea diferenta intre masina goala si plina ( prea mult
) !
Ce nu mi-a placut: nu imi place, si continua sa imi displaca, inca de la inceputul inceputurilor directia! Este prea grea! Am condus multe masini, dar la C4 tragi la greu de volan! Asa o fi mai bine, nu stiu, dar e obositoare la drum lung, la urcat dealuri etc...
Am facut 1150km de sarbatorile astea..
Bucuresti-Rasnov-Onesti-Bacau-Bicaz-Poiana Teiului si retur pe E85 pana la Buzau, apoi de acolo pe la Intorsura Buzaului- Brasov - Predeal- Bucuresti!
Consum mediu 8.3l/100km! Am fost 5 persoane, 4 cu peste 80kg si una cu 48kg
Cum am mers: nu am tinut cont, am mers pana bipaia detectorul! Frumoasa jucarie, e un MUST have, m-a salvat de 4-5 ori, detecta radarul de la 1.5-2km!
La intoarcere am prins un vant din fata teribil... Masina se chinuia se urce in ture!
Ce mi-a placut: masina tragea bine la deal si urcari cu toate ca aveam in total aproape 2 tone! Nu se simtea diferenta intre masina goala si plina ( prea mult
Ce nu mi-a placut: nu imi place, si continua sa imi displaca, inca de la inceputul inceputurilor directia! Este prea grea! Am condus multe masini, dar la C4 tragi la greu de volan! Asa o fi mai bine, nu stiu, dar e obositoare la drum lung, la urcat dealuri etc...
-
Ovidiu
- El_Rey
- Marca si model masina: AUDI A6 2013 2.0TDI
VW POLO 2007 1.4i - Numar Inmatriculare: BXX5EBI
Bucuresti - via Calarasi - Nisipurile de Aur - Nessebar - Nisipuri, 480 km , am avut consum mediu de 8% , viteza media 70km/h , 4 persoane cu bagaje! Si benzina Rompetrol de 98, mi s-a parut mai buna decat Carrera 100!Trage foarte bine cand masina e plina, chiar si in panta !
Pai sa adaug si eu 2 persoane peste 100kg
Pai sa adaug si eu 2 persoane peste 100kg
- SAMmy
- My C4 Rocks!
- Marca si model masina: Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR - Numar Inmatriculare: VN 29 SAM
Bucuresti - Focsani si retur, via E85, mers 130-140Km/h in afara localitatilor, 59-65Km/h in localitati, 4 persoane adulte plus bagaje, combustibil Rompetrol Efix95, consum mediu 8.5l/100Km, viteza medie 70Km/h...
Citroën C6 Exclusive 2.7 V6 HDi Gris Fer Claudia Alezane nicknamed Jax
Citroën C4 Coupé VTR 1.6i 16V Noir Obsidian nicknamed Tux
Citroën C4 Coupé VTR 1.6i 16V Noir Obsidian nicknamed Tux
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Buc-Cta-Buc consum mediu 8.1l,2 persoane, bagaje subtire, in conditiile in care Cta-Buc l-am facut in stil alert.
Toata autostrada 160, si in rest cat s-a putut dar nu mai mult de 140.
Toata autostrada 160, si in rest cat s-a putut dar nu mai mult de 140.
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- SAMmy
- My C4 Rocks!
- Marca si model masina: Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR - Numar Inmatriculare: VN 29 SAM
- Bogdan
- Fondator
Pai d-aia am mers asa, si plus de asta la vreo 10km in fata mea mai era cineva care ma anunta daca aparea vreun radar ceva..
Ce sa-i faci cateodata trebuie sa te mai si grabesti.
Ce sa-i faci cateodata trebuie sa te mai si grabesti.

- Tomita
- cre8or
am fost de paste la bunicii mei la tara, spre brasov..deci pe drumul pitesti-campulung, v medie 30kmh, consum 9%, mers f alert...m-am intrecut cu un passat nou 2.0 tdi. mare idiot. a facut niste depasiri la mustata, a fosrtat traficul din ambele sensuri sa ii faca loc. si eu il prindem in 2 minute ca se oprise in spatele altei dacii...se simtea puterea in plus a masinii lui in depasirile simultan facute, cand se departa usurel de mine. lasand ca mergea f tare pe drumurile alea proaste. masina mea dansa dupa cum unduia drumul, si la 110 kmh deja mi-era destul de greu sa tin masina in linie dreapta. a lui probabil cu suspensie mai moale nu se mula asa perfect pe unduirile drumului
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Cind ai drum prin Iasi sa-mi dai un semn sa-ti arat cum se lasa in urma rablele 2.0TDI 140CP, si la deal si in linie dreapta, si in curbe si cum vrei tu (nu stiu pe verticala cum e).
P.S.: posesorii de VAG sint destul de prosti destul de multi dintre ei. Daca tu te-ai luat la intrecere cu unul fara sa stii ce are in creieri nu ai facut altceva decit sa-i dai ocazia sa isi etaleze prostia.
P.S.: posesorii de VAG sint destul de prosti destul de multi dintre ei. Daca tu te-ai luat la intrecere cu unul fara sa stii ce are in creieri nu ai facut altceva decit sa-i dai ocazia sa isi etaleze prostia.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- Tomita
- cre8or
complet offtopic:
eu m-am simtit bine pe drumul respectiv, am gasit pe unul sa nu ma plictisesc. nici nu am dat blana sa omor masina (oricum omul ala sigur o calca in blana, la modul cum conducea de abuziv, precipitat si PROST)
eu doar ma strecuram frumos si imi placea sa il presez. mai era la un moment dat intrat in hora un fiat marea (cand l-am depasit amandoi in viteza i-a venit si lui pofta cred) dar a ramas repede in spate
ontopic: la cum m-am invatat in oras am am 10%, m-am cam invatat sa merg in acelasi regim de consum
si pe autostrada o tin cu viteza maxim posibila pt acest consum
auzeam 8% la altii..pheee..e putin, ce, masina mea e din asta mai nesatula...ii e gurmanda, mai ca mine, asa...ii place sa consume mult si bine...
eu m-am simtit bine pe drumul respectiv, am gasit pe unul sa nu ma plictisesc. nici nu am dat blana sa omor masina (oricum omul ala sigur o calca in blana, la modul cum conducea de abuziv, precipitat si PROST)
eu doar ma strecuram frumos si imi placea sa il presez. mai era la un moment dat intrat in hora un fiat marea (cand l-am depasit amandoi in viteza i-a venit si lui pofta cred) dar a ramas repede in spate
ontopic: la cum m-am invatat in oras am am 10%, m-am cam invatat sa merg in acelasi regim de consum
auzeam 8% la altii..pheee..e putin, ce, masina mea e din asta mai nesatula...ii e gurmanda, mai ca mine, asa...ii place sa consume mult si bine...
-
shomoyoque
Traseu:
E85 Bucuresti - Buzau - Focsani - Bacau - Roman - Gura Humorului + Gura humorului - Vatra Dornei (la dus pe valea Bistritei la intors pe la Campulung Moldovenesc) + Intors de la Gura Humorului la Bucuresti = >
Trip: 1075 km
Viteza medie: 62 km/h
Consum 6.1 / 100 km
Benzina: Efix95
E85 Bucuresti - Buzau - Focsani - Bacau - Roman - Gura Humorului + Gura humorului - Vatra Dornei (la dus pe valea Bistritei la intors pe la Campulung Moldovenesc) + Intors de la Gura Humorului la Bucuresti = >
Trip: 1075 km
Viteza medie: 62 km/h
Consum 6.1 / 100 km
Benzina: Efix95
Citroen C4 Coupe VTR 1.4 90 cp
- Bogdan
- Fondator
Ai mers mai mult de 120 la consumul asta?

-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Intre gura humorului si bistrita nu prea ai pe unde sa schimbi a 5-a prea des. Iasi-Bistrita Nasaud-Iasi am scos si eu 6.1 cu motorul de 1.6l... dar pentru ca drumul era dinamitat puternic am mers la consum (si da, am mers si cu 120, insa nu stiu daca mai mult de 10Km in total). 
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)