Consum motoare pe benzină

Cum se comporta C4-ul tau de-a lungul timpului,cat consuma,iti mai place, nu-ti mai place etc
Scrie răspuns
uscristian
Zburatorul
Marca si model masina: 1.6i

Re: Consum motoare pe benzină

Mesaj de uscristian »

Bucuresti - Pitesti - Calimanesti - Francesti - Horezu - Targu Jiu - Valea Jiului - Hateg - Caransebes - Lugoj - Timisoara
si
Timisoara - Sibiu - Valea Oltului - Pitesti - Bucuresti

Consum mediu dupa computer 7.2, dupa calculele mele 7.3

Benzina: Lukoil 95. Desi nu se afla in preferintele voastre, eu personal sunt multumit de aceasta benzina. N-am sesizat sa fie mai proasta ca OMV sau Petrom. Din contra, o experienta neplacuta am avut cu OMV. Sa nu mai zic si ca OMV Petrom sunt primii care scumpesc benzina de fiecare data iar pt asta eu voi cauta de fiecare data sa nu mai alimentez de la ei.

La dus am avut parte de ninsoare puternica cu depunere pe asfalt intre Targu Jiu si Hateg si drum foarte prost intre Targu Jiu si Bumbesti Jiu si in Caransebes.
La intoarcere am avut parte de drum impecabil cu oprire in centrul sibiului.

Benzina m-a costat 450. Km parcursi 1200

Eu unul, sunt multumit de consum chiar daca in carte scrie 6.7 mixt. Daca vremea ar fi fost buna, drumurile impecabile, si as fi condus ca un pensionar sunt convins ca as fi ajuns la consumul asta garantat.

:hi
PsH
PasHa
Numar Inmatriculare: B 58 HDI

Mesaj de PsH »

700 km bucuresti exclusiv
consum 11, vit medie 21
Imagine

C4 VTR 1.6 16v Bleu Oriental B 58 HDI - merg cu cioara vopsita doar numarul este de diesel, masina merge cu benzina
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

nu`i rau :ok
topala_gustav

Mesaj de topala_gustav »

http://www.youtube.com/watch?v=xh6LKPUzzRc" onclick="window.open(this.href);return false;

Grand Picasso, THP 150.
Victor.VR
Teh STIG
Marca si model masina: Leon FR 2015 (+Audi)

Mesaj de Victor.VR »

Iasi - Suceava , 137 km, vit. medie 80 km/h, consum 6.3.

Suceava-Roman-Iasi, 190 km, vit. medie 92 km/h, consum 6.0 :D
Citroen C4 Coupe Facelift, 2009
Chevrolet Nubira CDX, 2005
PsH
PasHa

Mesaj de PsH »

aprox. 1300 km bucuresti exclusiv, consum mediu 10,5 :ya
Imagine

C4 VTR 1.6 16v Bleu Oriental B 58 HDI - merg cu cioara vopsita doar numarul este de diesel, masina merge cu benzina
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Vopsirea ciorii are efect bag seama. Eu daca-mi pun numarul IS-XX-NOS o sa am 400 de cai? :ok
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
PsH
PasHa

Mesaj de PsH »

sunt curios cat de jos poate ajunge...
Imagine

Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Re: iar mi ati facut jurnalul praf :)

Mesaj de Mr_kokaa »

Imagine

Imagine

asta e dedicatie pentru alex82 sa-i para rau dupa HDI de la avut: Uite ca si la benzina 1.4 se poate ! Autonomie 1320 km. Si cum ziceai tu , un 900 e normal cam cum ar fi un 1200km la un HDI. Deci la benzinare ma apropii de mega-autonomie ? In rezumat ar fi asa 2800km , 8 zile concediu, Romania-Grecia, consum 6.3, medie de viteza peste 70km/h.
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
alex82
Alex Ploiesteanu'
Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI

Mesaj de alex82 »

kokaa nu prea am inteles ce zici tu acolo...
daca am regretat ceva la C4 , singurul lucru a fost motorul , ca nu am luat 2.0 hdi... acum mi`am satisfacut dorinta...
autonomia o faci si dupa stilul de mers... daca vroiam sa merg economicos o lasam pe Monica sa conduca :mrgreen:
ca o paranteza , tu ai reusit o autonomie f buna care ii poate face invidiosi pe posesorii de benzinare , nicidecum pe mine... am avut si un autonomie de 1500 de km asa ca nu m`ai nimerit :lol:
acum la 2.0 hdi am autonomie de 900 de km urban fata de 1000-1000 cat aveam cu 1.6
daca vrei sa facem un drum grecia , turcia , etc de peste 1k de km sa vedem care are autonomia mai mare , te pot lasa sa castigi sau sa fii aproape cu autonomia hdi`ului , dar eu voi benefia de o zi in plus de concediu :ok :ok
drumuri line iti doresc :mrgreen:
Imagine
Se vinde leul - 2.0 HDI 190 cp fara FAP , an 2005
annddyy

Mesaj de annddyy »

lasa-l pe Koka in pace - daca vrei sa vezi care are autonomia mai mare ne putem intrece ... tu cu 2.0 hdi si eu cu gpl-ul meu.... si mergem pana se opreste motorul. ::P

:hi
Life begins at 4000 rpm.
alex82
Alex Ploiesteanu'
Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI

Mesaj de alex82 »

pai din cate stiu io , mai mult de vre`o 500 de km nu ai autonomie la gpl... asa ca nu vad comparatia

LE: tinand cont ca ai zis de gpl... banuiesc ca te refreai sa mergi cu plinul de benzina +plinul de butelie de gaz sa iei un hdi ... doar ca in cazul asta iar e putreda treaba...tinand cont ca ai undeva la 100 de L de combustibil iar hdi`ul doar 60 de L
daca vreti o comparatie corecta mergeti cu un plin de benzina+unul de gpl..90-100 de L cati or fii si hdi`ul cu aceeasi cantitate... si iar aveti consum mai mare :wink: pt ca pe gpl consuma mai mult decat pe benzina , deci nu intra in discutie o economie fata de hdi... singurul punct unde v`ati apropia de un hdi e pretul combustibulului pe o distanta de km...
Imagine
Se vinde leul - 2.0 HDI 190 cp fara FAP , an 2005
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Ramaneti ontopic va rog :hi
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
dutzu_dutzu
Numar Inmatriculare: B 69 HVV

Mesaj de dutzu_dutzu »

daca ai bani sa iti iei C4 nu te mai uiti la consum.
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

dutzu_dutzu scrie:daca ai bani sa iti iei C4 nu te mai uiti la consum.
Pai... stai sa vedem.
- 15k EUR pe masina pe care-i platesti, sa zicem, in 4 ani. Cu ceva noroc asta inseamna 350EUR/luna, adica aproximativ 1500RON cu tot cu comisioanele catre manelisti;
- faci cam 20k KM pe an cu un consum mediu de 10l/100, asta inseamna un total de 9600RON zvirliti la plante sa faca fotosinteza, adica inca 1000RON/luna.
- daca ai facem acesti 20k km cu un consum mediu de 8 inseamna 800RON/luna, adica o economie de 200RON.
- 200RON dintr-un total de 1500+1000=2500RON inseamna 8% in procente. Si mai inseamna 2400RON/an, iar in 4 ani 9600RON. Cu banii astia odata la 4 ani iti poti renova un apartament cu 3 camere (varuit, indreptat pe ici-colo, schimbat chiuvete, bideuri, etc care arata invechit, etc).

Inteleg sa nu te uiti la consum la o masina de la 50k EUR in sus care e posibil sa nu mai fie facuta pentru confort si economie de carburant. Dar la una de 15-20k... :roll:
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Scrie răspuns

Înapoi la “Jurnal de Bord”