Consum motoare pe benzină
- Mr_kokaa
- Maniac
- Numar Inmatriculare: TSE
Re: Consum motoare pe benzină
chiar si seara dupa 11 ,
la 41km/h inseamna ca o alearga cu min 70/pod la Crangasi sau pe Kisseleff.
asa credeam si eu ca pot scoate in jur de 6 consum seara in Bucuresti ... dar nu mai cred.
la 41km/h inseamna ca o alearga cu min 70/pod la Crangasi sau pe Kisseleff.
asa credeam si eu ca pot scoate in jur de 6 consum seara in Bucuresti ... dar nu mai cred.
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
- exdani
- Marca si model masina: Citroen C4 Coupe 1.6i
- Numar Inmatriculare: B 94 WRR
este posibil...daca a resetat CB-ul cu 10 km inainte si a fost liber fiind noapte... 
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
A fost resetat cu 10 km inainte (+ 807 km).
Sint tare curios si eu daca toti cei 817 i-a facut in Bucuresti.
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
eu sunt convins ca nu are km aia in oras cu viteza aia medie...
- chainsaw
- Numar Inmatriculare: B-58-HDY
un 1.6 benzina pe 1.4 tone nu scoate in bucuresti sub 9 nici cu mama stop&go-ului, nici daca circuli a doua zi de paste la 4 dimineata, nici cu culmea ingineriei rapoartelor de transmisie.
sau, mai bine zis, sa vad io sub 9 la o viteza medie mai mica de 24km/h, si-mi dezasamblez masina si o mananc piulita cu piulita.
sau, mai bine zis, sa vad io sub 9 la o viteza medie mai mica de 24km/h, si-mi dezasamblez masina si o mananc piulita cu piulita.
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

- Juliu
- Numar Inmatriculare: B-14-KWD
Ce de carcotasi mai sus, văleu maica!
1. Ca sa mai atrag carcoteli aditionale, cel mai bune consumuri in Bucuresti, Bucuresti-Bucuresti nu zona de Nord a fost 8.3 ~ 9.3, in week-end.
2. Nu am mai fost pe podul Crangasi de anul trecut. Am fost in schimb la Gara de Nord si Obor in week-end
. Aglomeratie mare monşer (mon cher ~ e).
3. Da, am calatorit in afara zonei urbane la Manastirea Crasna si la Manastirea Tiganesti ~ 300 km.
Cei 817 km reprezinta consum combinat:
zile de lucru oras, nopti, week-end, zone rurale. Viata reala.
Am vrut sa il ajut pe Silviu pentru ca am mers in aceasta perioada, adesea, prin zona de Nord si consumul lui este real.
Naveta, bara la bara, depaseste chiar 10 ~ 11 L daca conditiile devin apocaliptice.
I rest my case. Acum dau verde la carcoteli
.
1. Ca sa mai atrag carcoteli aditionale, cel mai bune consumuri in Bucuresti, Bucuresti-Bucuresti nu zona de Nord a fost 8.3 ~ 9.3, in week-end.
2. Nu am mai fost pe podul Crangasi de anul trecut. Am fost in schimb la Gara de Nord si Obor in week-end
3. Da, am calatorit in afara zonei urbane la Manastirea Crasna si la Manastirea Tiganesti ~ 300 km.
Cei 817 km reprezinta consum combinat:
zile de lucru oras, nopti, week-end, zone rurale. Viata reala.
Am vrut sa il ajut pe Silviu pentru ca am mers in aceasta perioada, adesea, prin zona de Nord si consumul lui este real.
Naveta, bara la bara, depaseste chiar 10 ~ 11 L daca conditiile devin apocaliptice.
I rest my case. Acum dau verde la carcoteli
Ultima oară modificat Mar Apr 26, 2011 12:37 pm de către Juliu, modificat 1 dată în total.
Citroen C4, 1.6 vti

- exdani
- Marca si model masina: Citroen C4 Coupe 1.6i
- Numar Inmatriculare: B 94 WRR
si din cate imi dau seama Juliu are 1.6 Vti, care are un consum mult mai bun fata de vechiul 1.6ichainsaw scrie:un 1.6 benzina pe 1.4 tone nu scoate in bucuresti sub 9 nici cu mama stop&go-ului, nici daca circuli a doua zi de paste la 4 dimineata, nici cu culmea ingineriei rapoartelor de transmisie.
- Juliu
- Numar Inmatriculare: B-14-KWD
In Bucuresti, intr-adevar nu scoti sub 9.
Dar, exista exceptii: in zilele de Pasti sau alte sarbatori, noaptea, in week-end, zona de Nord, orele si sensul de mers unde se afla aglomeratia etc.
Altfel de la 10~11 in sus, vti-ul inclus.
Da, exDani, vti-ul are ceva lucruri interesante insa este in pas cu moda si cu restul concurentei, nu aduce, din pacate, nimic nou si revolutionar.
Asteptam masinile electrice cu reincarcare pe baza de energie solara. Autonomie 10.000 km, 0.0 L/100 km, energie nepoluanta, revolutionar nu, ca exista de multa vreme
.
Dar, exista exceptii: in zilele de Pasti sau alte sarbatori, noaptea, in week-end, zona de Nord, orele si sensul de mers unde se afla aglomeratia etc.
Altfel de la 10~11 in sus, vti-ul inclus.
Da, exDani, vti-ul are ceva lucruri interesante insa este in pas cu moda si cu restul concurentei, nu aduce, din pacate, nimic nou si revolutionar.
Asteptam masinile electrice cu reincarcare pe baza de energie solara. Autonomie 10.000 km, 0.0 L/100 km, energie nepoluanta, revolutionar nu, ca exista de multa vreme
Citroen C4, 1.6 vti

- Mr_kokaa
- Maniac
- Numar Inmatriculare: TSE
asteapta-le ! si eu astept hibridu pe C4.1
nici pina la Constanta nu ajung cu bateria plina. Basca ca trebe sa stau pe loc sa ma "regenerez".

nici pina la Constanta nu ajung cu bateria plina. Basca ca trebe sa stau pe loc sa ma "regenerez".
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
- Silviu Mustata
Avand in vedere ca nu imi place sa vorbesc fara acoperire, revin cu imaginile care dovedesc cele sustinute de mine zilele trecute. Cred ca va dati seama ca ar fi trebuit sa fiu cel putin o fiinta nocturna ca sa fac cei 6510 km in conditiile expuse de voi.

Recunosc ca am avut episoade de trafic bara la bara dar din fericire, pentru mine, destul de rare.
Astept parerile voastre.

Recunosc ca am avut episoade de trafic bara la bara dar din fericire, pentru mine, destul de rare.
Astept parerile voastre.
Fost posesor Citroen C4 1.6 SX Vti 122 CP Pack Confort+Siguranta
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
totul tine de viteza medie , nu de nr de km
atata timp cat ai o viteza medie buna , ai si un consum bun ... iar 34 km/h viteza medie , e un consum normal...
atata timp cat ai o viteza medie buna , ai si un consum bun ... iar 34 km/h viteza medie , e un consum normal...
- Silviu Mustata
Un consum mediu apropiat de realitate il obtii la mai mult de 1000 km.
Fost posesor Citroen C4 1.6 SX Vti 122 CP Pack Confort+Siguranta
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
dar cei 6500 de km sunt facuti numai in Buc ?? pt ca daca sunt toti in Buc , eu nu invidiez consumul , ci viteza medie... eu nu am viteza aia medie nici in Ploiesti unde`s 10 semafoare de la un capat la celalalt al orasului... si sunt bine sub 30 km/h vit medie
- Silviu Mustata
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
pai atunci e clar...sare si vti`ul care`i mai economicos decat 1.6`le vechi de 9% in oras...