O alta problema cu oglinzile Aero este ca s-au rupt niste pini cind s-a montat. Acei pini se rup la multe, deci nu le-a trebuit mult cind au ajuns in tensiune. Asta a fost picatura care a umplut paharul cind am decis sa ma intorc la cele stock.
Ma asteptam si la vizibilitate ceva mai restrinsa din cauza dimensiunilor, insa in oglinda din dreapta vedeam relativ prost chiar si dupa ce am reglat-o in fel si chip. Am zis ca ma voi obisnui, pina mi-au plesnit pinii:

Pinii ramasi tineau oglinda destul de teapan, ci siguranta nu as fi avut probleme de stabilitate a lor in locasuri, insa OCD-ul mi-a spus ca "s-au stricat, trebuiesc schimbate, ai altele bune si cu carcasele practic noi".
Deocamdata poze mai clare cu fata. Cu spatele mai tirziu, tot azi:

Azi am si spalat masina prima data dupa revopsire, peste elementele vopsite am dat cu turbojetul de la 50-60cm cind avea presiune maxima, si de la minim 20 cind era pe minim. Practic doar am plouat acele elemente.
Initial am zis ca n-o spal o saptamina dar acel praf care a ramas pe la incheieturi/canturi dupa polisharea diverselor elemente imi tot intra in masina si ma scotea din minti.