Ce nu va place la masina voastra?

Cum se comporta C4-ul tau de-a lungul timpului,cat consuma,iti mai place, nu-ti mai place etc
Scrie răspuns
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Re: Ce nu va place la masina voastra?

Mesaj de Aiurica »

pai nu ai nici o problema reala.
greierii se omoara cu desfacutul usii,
apa o scoti desfundand gaurile din portiera,
pt oglinda gasesti adeziv in comert...cora..etc...
scut cumperi daca vrei sa arunci cu bani,
iar staplul din stanga il tai :mrgreen:
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Mesaj de Mr_kokaa »

am zis io ca e mare doctor ,
ati vazut ce operatii face !
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
Bogdan98
Citroen Fan
Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)

Mesaj de Bogdan98 »

@Mozart: Problema cu stalpul o are toata lumea. Eu ma impiedic si de cel din dreapta :) Totusi, forma stalpilor fata, ajuta foarte mult la obtinerea acelor 5 stele NCAP. Chiar daca diminueaza putin vizibilitatea.
Ca sa ai vizibilitate mare pe-acolo, ar trebui ca stalpii sa fie mult mai putin inclinati, deci mai scurti si mai pe verticala (asa am la BMW-ul din semnatura - si am super vizibilitate). Problema e ca fiind mai scurti si mai verticali, in caz de (Doamne fereste) impact frontal, stalpul nu mai opune aceeasi rezistenta.
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
Mr_kokaa
Maniac

Mesaj de Mr_kokaa »

da ma corect
asa e cu stalpu

si la nemtoaice e la fel , intr-un astra break am simtit aceeasi semzatie de incomodare
si m am simtit si mai "mambo" in interiorul ala .

@Mozart ,
ai pm
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
baty_san

Mesaj de baty_san »

ma enerveaza maxim ca m-a mancat in "off topic" sa imi fac plinul cu diesel EURO 5 de la MOL, ceva de genul "sprint diesel" si din 136 magarusi nu cred ca mai am 90....asta dupa ce am fost cu un robo 1.6hdi al unui prieten.... asa ca... disperarea pune stapanire pe mine [-o< [-o< #-o #-o #-o #-o si acuma ma plimb hai-hui sa termin rezervorul... :walk: :walk: .....
si ma mai ENERVEAZA !!! ca m-am enervat... #-o #-o #-o
Don't steal...goverment hates competition!
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

Mie nu-mi place la C4, faptul ca de la o vreme sunt prea...........multe pe strada :mrgreen: Imi placea cand era o masina mai exclusivista :P
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
baty_san

Mesaj de baty_san »

pasare DanOX scrie:Mie nu-mi place la C4, faptul ca de la o vreme sunt prea...........multe pe strada :mrgreen: Imi placea cand era o masina mai exclusivista :P
daca au aparut 100 de C4 fii sigur ca au mai aparut inca 500 bmw, 400 audi, 1500 vw.... asa ca tot exclusivista e... :mrgreen: :mrgreen: :shock: :shock:
Mr_kokaa
Maniac

Mesaj de Mr_kokaa »

pasare DanOX scrie:Mie nu-mi place la C4, faptul ca de la o vreme sunt prea...........multe pe strada :mrgreen: Imi placea cand era o masina mai exclusivista :P

io zic sa mai iesim din Bucuresti
in alte orase nu e asa abundenta de C4
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

baty_san scrie:ma enerveaza maxim ca m-a mancat in "off topic" sa imi fac plinul cu diesel EURO 5 de la MOL, ceva de genul "sprint diesel" si din 136 magarusi nu cred ca mai am 90

Cam ciudat pt ca Mol Euro 5 este chiar bun si nu prea ar trebuii sa ai rezultatele astea.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
baty_san

Mesaj de baty_san »

Shadow scrie:
baty_san scrie:ma enerveaza maxim ca m-a mancat in "off topic" sa imi fac plinul cu diesel EURO 5 de la MOL, ceva de genul "sprint diesel" si din 136 magarusi nu cred ca mai am 90

Cam ciudat pt ca Mol Euro 5 este chiar bun si nu prea ar trebuii sa ai rezultatele astea.
uite ca am terminat rezervorul de euro 5 si de la foarte interesantul consum de 9.6l / 100km, :shock: :shock: :shock: :shock: facut plin si incet revin la normal... au revenit magarushii.... cred ca mai am 10-15 de recuperat si consumul in scadere vertiginoasa cu euro 4 OMV sprint diesel... momentan sunt acum aproape la 7.... mai vad maine dupa inca 300 km....

asa ca ... oricat de ciudat ar fii.... nu mai vede vaca Euro5 [-X [-X
exdani
Marca si model masina: Citroen C4 Coupe 1.6i
Numar Inmatriculare: B 94 WRR

Mesaj de exdani »

ce nu-mi place...pai ar fi cateva aspecte:
- consum maricel
- cei 110 cai cred ca sunt vreo 100....probabil
- vizibilitate spate redusa
- pozitia la volan cam sus si montantii destul de mari
- zgomotul suspensiilor spate la trecerea peste denivelari
- schimbatorul de viteze este inalt si imprecis
- centura de siguranta cam sta in gat(coupe)
- trosneste geamul de la mine(cand nu e lasat de tot si vreau sa il inchid)
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Inteleg ca te deranjeaza aceste aspecte, si totusi voi incerca sa-ti ofer o explicatie la cele care mi se par mai putin intemeiate.
- consum maricel - locuiesti in orasul gresit;
- cei 110 cai cred ca sunt vreo 100....probabil - puterea declarata e la volanta iar procentul de "cai" pusi pe asfalt este unul foarte bun relativ la alte marci, incluzind aici timpii 0-100, 0-160, etc;
- vizibilitate spate redusa - e coupe;
- pozitia la volan cam sus si montantii destul de mari - nu e masina sport ci doar o compacta coupe cu veleitati sportive (e deci justificabil, chiar daca la coupe macar puteau face o reglare pe inaltime) + are 5 stele euroncap, montantii ajutind la asta.

Celelalte cred ca sint intru totul justificate.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

:shock: Unde draq aveti voi ''pozitie inalta la volan'' la un coupe? :roll: Coborati-va scaunul si o sa aveti fundul la 30 de cm de sosea. Daca si asta e sus..... :?
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
Bogdan98
Citroen Fan
Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)

Mesaj de Bogdan98 »

Dorinta unanima e ca sa iti harshaie fundu de asfalt. Atunci n-ar mai fi pozitie inalta :)
Eu de ex, prefer o pozitie mai inalta, asa ca la mine scaunul e aproape la maxim in SUS
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Pentru cine vrea pozitie la condus mai joasa isi poate lua astra cu functia aia de sasiu sport si coborire a garzii, cu functia activata iti poti interschimba rinichii cu amigdalele cam in orice dimb mai rasarit, si de asemenea cu functia aia activata astra coteste o idee mai bine, poate comparabil cu C4 1.4i sau 1.6i (dar cu pretul rinichilor si amigdalelor, ofc).
Eu cind am simtit nevoia sa "ma las mai jos" cu C4 am dat scaunul mai in fata o idee si l-am lasat ceva mai pe spate (ca initial il pusesem aproape la 90 de grade), bineinteles coborind si volanul maxim. Astfel am obtinut o pozitie de condus excelenta si in acelasi timp corecta, deloc obositoare (nici pentru spate si nici pentru picioare) care-mi permitea sa rup cam orice in serpentine si de asemenea sa imi ofere o vizibilitate foarte buna si la mersul prin transeele de prin oras.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Scrie răspuns

Înapoi la “Jurnal de Bord”