greierii se omoara cu desfacutul usii,
apa o scoti desfundand gaurile din portiera,
pt oglinda gasesti adeziv in comert...cora..etc...
scut cumperi daca vrei sa arunci cu bani,
iar staplul din stanga il tai
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;daca au aparut 100 de C4 fii sigur ca au mai aparut inca 500 bmw, 400 audi, 1500 vw.... asa ca tot exclusivista e...pasare DanOX scrie:Mie nu-mi place la C4, faptul ca de la o vreme sunt prea...........multe pe stradaImi placea cand era o masina mai exclusivista
pasare DanOX scrie:Mie nu-mi place la C4, faptul ca de la o vreme sunt prea...........multe pe stradaImi placea cand era o masina mai exclusivista
baty_san scrie:ma enerveaza maxim ca m-a mancat in "off topic" sa imi fac plinul cu diesel EURO 5 de la MOL, ceva de genul "sprint diesel" si din 136 magarusi nu cred ca mai am 90
uite ca am terminat rezervorul de euro 5 si de la foarte interesantul consum de 9.6l / 100km,Shadow scrie:baty_san scrie:ma enerveaza maxim ca m-a mancat in "off topic" sa imi fac plinul cu diesel EURO 5 de la MOL, ceva de genul "sprint diesel" si din 136 magarusi nu cred ca mai am 90
Cam ciudat pt ca Mol Euro 5 este chiar bun si nu prea ar trebuii sa ai rezultatele astea.
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;