C4 rulat de o femeie

Cum se comporta C4-ul tau de-a lungul timpului,cat consuma,iti mai place, nu-ti mai place etc
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Krm scrie:Si revin, o spun dintr-o data (sa nu-mi pierd suflul :P ): am lovit masina.
Lasa bre, bine ca s-a rezolvat. Macar ti-ai facut-o cu mina ta. Eu cind mi-am gasit masina rulata 650km cu o cheie pe partea dreapta ce se intintea pe ambele portiere si pe o bucata din aripa din fata imi venea sa scot stingatorul din portbagaj si sa fac praf orice altceva cu rotii din parcarea de la dedeman in afara de rabluta mea. :violent1:
Apoi m-au pupat altii, si-au mai ascutit vreo 2 cheile de ea... de curind m-am afundat intr-o groapa in care se dezghetase pamintul si mi-am pocnit scutul... astea se rezolva toate pe casco, noi sa fim sanatosi.
Numai sa nu te dai peste cap cu ea cum a facut dumfilio ca e posibil sa doara. Eu daca as face asa ceva cu nevasta'mea in masina probabil as dormi in balcon vreo 2-3 saptamini, nu ca e ea prea puternica ci ca ar trancani intr-una, stii si tu despre ce vorbesc :twisted:
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
m.s.

Mesaj de m.s. »

Eu nu o bag in service la retusat ca astept sa se mai stranga.
Nu se stie niciodata cand ma mai intalnesc cu blonde care ies din parcare cu spatele si nu vad o masina pusa de-a curmezisul in spatele lor :lol:
Berlina 1.6HDI Neagra
Krm

Mesaj de Krm »

m.s. scrie:Nu se stie niciodata cand ma mai intalnesc cu blonde care ies din parcare cu spatele si nu vad o masina pusa de-a curmezisul in spatele lor :lol:
hmm... de asta vroiam sa postez la cafenea... in aceeasi categorie intra si "manevra" mea... :oops:

@mituc: cred ca am suferit mai rau ca am lovit-o cu mana mea... totusi... :(
the most beautiful C4
Urban Jungle Coupe
1,6I, 110CP
Krm

Mesaj de Krm »

Va multumesc :)

Ce bine e sa o am inapoi :D !
Si este ataaat de frumoasa....
the most beautiful C4
Urban Jungle Coupe
1,6I, 110CP
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Stai sa vezi cand ai si sticker :lol: :lol:
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
shomoyoque

Mesaj de shomoyoque »

Krm scrie:Ma gandesc de cateva minute care este topicul la care ar trebui sa postez... Ar putea fi acesta (doar este vorba de masina MEA :) ) ar putea fi accidente (nu pooot) sau cafenea (pacat ca nu am filmuletul)... ar putea fi vorba chiar de intalniri (este motivul pentru care am lipsit sambata).

Si revin, o spun dintr-o data (sa nu-mi pierd suflul :P ): am lovit masina. Primul meu accident in... 5 ani :( . Nu grav dar enervant de usor, fara sa ma gandesc macar o secunda ca poate... banal... Soare afara, trebuia sa intru intr-o curte interioara marginita de renumitii stalpisori de fier-beton... pe care eu nu i-am vazut: muzica tare, flashuri din spate, soare... nu am avut nici o secunda intentia de a-i vedea... si i-am luat. Pe partea dreapta (evident chiar si pentru logica feminina :P ).

Un conational arab a vazut, a remarcat (prrobabil :oops: ) ca mi-au dat lacrimile si a venit si mi-a spus: fata draaaga, nu fi suparata ca e buuuna, merge.... nici nu vad ce are :?

Am ajuns la politie, asigurare, totul a mers surprinzator de repede si chiar elegant! Intr-o ora terminasem TOOOT... Prietenii imi spusesera ca partea asta va dura ore muuuulte... Poate chiar se schimba ceva in bine in tara asta????

Martea trecuta am dus-o la ATS Baneasa. Astazi am luat-o :D . Si este iarasi impecabila :D . Si cu revizia de 1500 facuta :D
Cum mi s-a parut ATS-ul? Super customer oriented (si am fost un client stresant :( )! Serviciile excelente, rezultatul final exact cum speram!!!

Una peste alta, sper sa nu mai repet experienta - care pentru mine a fost una extrem de stresanta :( :( :(!!!
Hai ca ti-ai facut curaj pana la urma... =D>

Ma bucur sa aud ca s-a facut bine...EA... :lol: :lol:
Citroen C4 Coupe VTR 1.4 90 cp
Krm

Mesaj de Krm »

Daaa, e bine, multumesc :D ! Si pentru ca s-a comportat ireprosabil, a primit si sticker :D!
the most beautiful C4
Urban Jungle Coupe
1,6I, 110CP
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Krm scrie:Daaa, e bine, multumesc :D ! Si pentru ca s-a comportat ireprosabil, a primit si sticker :D!
Sa-i dai si benzina... dar fara biscuite in ea :twisted:
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
shomoyoque

Mesaj de shomoyoque »

Krm scrie:Daaa, e bine, multumesc :D ! Si pentru ca s-a comportat ireprosabil, a primit si sticker :D!
Pai luni in pauza de masa..cobori in parcare (stii tu.. :lol: ), faci o poza cu masina atasata la sticker :lol: si o adaugi la topicul cu stickere daaa????
:lol: :lol:
Citroen C4 Coupe VTR 1.4 90 cp
Krm

Mesaj de Krm »

o sa fac maine... dar arata exact ca pe masina ta... :?
the most beautiful C4
Urban Jungle Coupe
1,6I, 110CP
Megane
Renoist

Mesaj de Megane »

mituc scrie:
Sa-i dai si benzina...
Sa crezi tu asta! Benzina e treaba altuia :(
Renault Megane Sedan Privilege 1.6i 16V, 2005
Krm

Mesaj de Krm »

Imagine Imagine

:D 2000 km :D
the most beautiful C4
Urban Jungle Coupe
1,6I, 110CP
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

AHA!!! Circuli in orash peste viteza legala :P :lol:
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
Krm

Mesaj de Krm »

aaa :? ....aaa :? ...viteza maxima legala nu e 70? :D
the most beautiful C4
Urban Jungle Coupe
1,6I, 110CP
cosminnuss
SeXy si Foarte Bun
Numar Inmatriculare: B-15-DFK

Mesaj de cosminnuss »

Mmm.... nu!!?!? :lol:

Viteza maxima legala este de 50 si pe alocuri 60. Ca tu nu vei primi decat un avertisment pana la 70kmph (+10kmph peste limita legala) este altceva :D

LE: Nu cumva exista si zone in Bucuresti cu limita de 70?! Parca am vazut ceva...

LE2: Acum am vazut ca ai glumit :oops:
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
Scrie răspuns

Înapoi la “Jurnal de Bord”