Logan facelift
- florinc4
- Operat ESTetic
- Numar Inmatriculare: B 94 URH
Re: Logan facelift
Stiu ca si ai mei au vrut sa faca credit la o noua masina...e mult prea dureros si multa bataie de cap...sansa loganului in 2009 este sa vina cu multe optionale aflate direct pe echiparea masinilor la un pret de o dotare de baza sa zicem...precum si oferte si variante mai atractive de cumparare prin credit sau leasing...altfel le va fi si mai greu....parerea mea 
C4 coupe facelift: 1.6l cu 122 de ponei
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
barfe..barfe....
nu sta pe sosea....exagerati......
loganul 1.6 16 v...bate c4 1.6 16 v..pe orice drum!
0-100
0-400
0-1000...
lansat...
poate pe curbe...dar cred ca recupereaza mai bine...deci e interesant un drum virajat cu un 105 logan.
nu sta pe sosea....exagerati......
loganul 1.6 16 v...bate c4 1.6 16 v..pe orice drum!
0-100
0-400
0-1000...
lansat...
poate pe curbe...dar cred ca recupereaza mai bine...deci e interesant un drum virajat cu un 105 logan.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
- chainsaw
- Numar Inmatriculare: B-58-HDY
cred ca cel mai important atu al golanului este cascou' de 10-12 milioane / an + intretinerea in general mai ieftina. si cea mai mare problema calitatea interiorului, care trebuie sa recunosc ca a fost totusi imbunatatita la cel cu facelift. ca design are ok din fata si din spate, dar din laterale tot ingrozitor e, tot are oglinzi ridicol de mici, si tot imi da senzatia care are prea multa tabla in jurul usilor ... ai o vizibilitate la facut manevre cu spatele foarte aiurea la logan ... nu sta bine pe sosea, are ruliu mare, se inclina la orice curba, DAR, se vede ca e facut special pentru romania si pentru drumurile si gropile ei ... nu zici ca se rupe masina la orice groapa, ca la c4... deci da, pe hartie, chiar daca sa zicem ca ar fi egale la acceleratie un c4 1.6 si un 16v, c4 ar trebui sa recupereze la curbe, stand exemplar pe sosea cand drumul e BUN, -dar in realitate situatia e cu totul alta.
deci ... daca te impaci cu felul in care arata, si cu lipsurile legate de confort, si gandesti putin in perspectiva la costurile ulteroare, merita loganul ... daca il iei ca pe o unealta cu care ajungi de la a la b, nu ca pe o masina.
deci ... daca te impaci cu felul in care arata, si cu lipsurile legate de confort, si gandesti putin in perspectiva la costurile ulteroare, merita loganul ... daca il iei ca pe o unealta cu care ajungi de la a la b, nu ca pe o masina.
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

-
candymann
degeaba a sters cineva postul meu k uite sunt si altzii care cunosc loganul si "stabilitatea" acestuia.chainsaw scrie:... nu sta bine pe sosea, are ruliu mare, se inclina la orice curba, DAR, se vede ca e facut special pentru romania si pentru drumurile si gropile ei ...
- Aiurica
repet...plusuri si minusuri......
asa si un posesor de Logan te poate ironiza despre cum treci tu sinele de tramvai.......
asa si un posesor de Logan te poate ironiza despre cum treci tu sinele de tramvai.......
-
Adrian
- Membru 'tunat'
Si daca mai e si cu tine in masina si aude puntea spate...
Eu unul gasesc un singur defect la Logan.. Pozitia inalta de condus, linia bordului prea jos! Iti da senzatie de tractor si practic, rupe orice urma de confort la volan!
Eu unul gasesc un singur defect la Logan.. Pozitia inalta de condus, linia bordului prea jos! Iti da senzatie de tractor si practic, rupe orice urma de confort la volan!
- florinc4
- Operat ESTetic
- Numar Inmatriculare: B 94 URH
Eu unu cand am stat la volan prima data si era scaunu ridicat la maxim aveam impresia ca ma aflu intr-un jeepAdrian scrie:Eu unul gasesc un singur defect la Logan.. Pozitia inalta de condus, linia bordului prea jos! Iti da senzatie de tractor si practic, rupe orice urma de confort la volan!
C4 coupe facelift: 1.6l cu 122 de ponei
-
baty_san
loganul 1.6 16 v... periculos de iute....
m-am "batut" de unu in trafic vreo 20km si m-a lasat ...
la ce acceleratie avea. bine... si driverul cred ca dus putin cu pluta ca altfel nu stateam in spatele lui atatia km...
cu revizia... nu stiu daca e mai ieftin, poate mai scump daca se face ca si la 1.4mpi sau 1.5dci adica la 10k km.... iar piesele de origine in special cred ca .... in cateva cazuri de care m-am batut eu depasesc si psa-ul..

pozitie de condus, ...interior.... ma abtin

pozitie de condus, ...interior.... ma abtin
Don't steal...goverment hates competition!
- Aiurica
hopa....inca cineva care ma sustine....
si retineti....are 2.0 hdi!!!
nu uitati....300 KG, mai putin.....
si retineti....are 2.0 hdi!!!
nu uitati....300 KG, mai putin.....
- Mihay
- Supermoderator
@baty_san nu esti la zi cu informarile : intervalul de revizii a crescut la Logan de la 15 la 20 000 la motoarele pe benzina si de la 10 la 15 000 km la cele diesel. Oare astia nu mai considera Romania o tara cu regim sever cum o considera Opel sau PSA?? Iar la preturile reviziilor si alte piese de inlocuit da poate sunt cateva care depasesc cele de la PSA dar per total eu zic ca iesi mai bine , ptr. ca sunt muult mai multe firme care produc aceleasi piese ptr. logan pe cand la PSA exista de multe ori un singur producator al unor piese.
-
baty_san
da???? dar cand s-a facut la 15000???
am zis eu ca nu mai stiu... si ziceam de piesele de origine ca sunt mai scumpe multe din ele fata de psa... producatori normal ca sunt mai multi care fac piese de logan. asa sunt si de bune.
... aiurica ! te sustin?
scuze, fara intentie
, dar stai relax ca nu-mi tre de baut
poti sa-mi platesti cazarea cand vin la bucuresti

... aiurica ! te sustin?
- Mihay
- Supermoderator
lasa-ma cu calitatea produselor PSa sau ce mai vrei tu. Exemplu concret : proiectoarele ..am schimbat unul care s-a crapat probabil de la o piatra , in ambalaj VALEO pe care scrie negru cu alb ca se potriveste pe : REnault,Nissan, DAcia, Toyota, Ford, Jaguar , PSA si cam atat cred.
-
baty_san
acuma nu am zis nimic de calitate numai de pret. parerea mea e facuta in legatura cu calitatea lor, am mai zis undeva. am zis numai: producatori pt piese de logan? GRAMADA ! si multi vand piese de kkt !(se pare ca acolo duce concurenta in tara asta, sa faca rabat la calitate in favoarea pretului
) si nu o sa poti tu sa-mi zici ca e altfel, m-am batut de ele si mai ales am un prieten care are magazin de piese auto si a vandut asa ceva. asa ca nu are rost sa discutam de calitatea lor. vb de preturile pt piese de origine.
- Aiurica
fin..............ca deobicei....baty_san scrie: ... aiurica ! te sustin?![]()
scuze, fara intentie
![]()
![]()
![]()
, dar stai relax ca nu-mi tre de baut
poti sa-mi platesti cazarea cand vin la bucuresti
![]()
![]()
te cazez la mine si cat dormi demontez rt4!
-
baty_san
I KILL YOU !!Aiurica scrie: fin..............ca deobicei....![]()
te cazez la mine si cat dormi demontez rt4!