noul Passat CC

Ultimile aparitii auto
candymann

Re: noul Passat CC

Mesaj de candymann »

o carutza de bani pt o mashina de fitze. parca vad k totzi manelishtii shi beshinoshii o sa o cumpere. C5 rullzz! :evil:
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

Asta e problema Passat-ului, cumparatorul din Romania îi strica oarecum imaginea :( Ceea ce nu inseamna ca masina nu e ok din toate celelalte punctele de vedere. :)
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

La pariu ca pana la anul toti tiganii isi iau Passat CC ... Cls-ul deja e fumat, audi A5 alb au toti, A4 alb la fel... Q7 alb a disparut odata cu aparitia A5-ului, bineinteles, alb.. Si asa mai departe.. Urmeaza CC-ul Passat, evident, alb!
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

negru e naspa!
:mrgreen: :evil: :mrgreen: :evil:
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
sosorin
smarcaz cu C4

Mesaj de sosorin »

mi se pare aiurea sa criticati o masina pentru ca arata bine.nu e vina vw ca passat cc are succes la genul ala de oameni,cocalari/manelisti. arata foarte bine,e echipata decent inclusiv in variantele de baza. am vazut cateva prin buc. si sincer nu arata a masina de doar +26k eur. chiar arata incredibil de bine si cred ca o sa provoace multe dispute in sectorul asta de piata, pe care oricum vw cam detine controlul (cel putin in Romania).
atata doar ca ar putea sa canibalizeze din succesul passat-ului normal data fiind diferenta mica de pret intre cele 2 modele.
C4 1.4 !!! 90 cai naravashi,culoarea vantului turbat(gris fer) + Skoda FABiA 1.4 75 CP +(in viitor) Opel Vectra sau Skoda Octavia
nero
Robotizat

Mesaj de nero »

Exista un tipar de masina care se potriveste mai bine la manelisti si mai putin la altii. Aceasta masina trebuie neaparat sa fie nemteasca (cu mici exceptii), cat mai mare, sa arate impunator de afara, nu conteaza cum arata inauntru, sa aiba ornamente cromate cat mai multe si mai late, indiferent daca se potrivesc sau nu cu design-ul, nu conteaza motorul sau dotarile. Evident trebuie sa fie marca de renume in Romania, primele fiind Mercedes, Audi si BMW, dar daca nu se poate merge si un VW. Alte marci mai premium ca Lexus sau Jaguar nu se potrivesc la manelisti (iarasi - cu mici exceptii). Respectivul nu se va gandi niciodata la detalii ca siguranta, consum, costuri de intretinere, poluare (doh... ce-i aia?), zgomot, sau cat de practica e masina si cum se va potrivi nevoilor lui.

Passat CC este clar o masina doar de show-off, pretul este prea mare, motoarele nu sunt cele mai reusite/rafinate, iar la dotari nu exceleaza prin nimic. Toata stima pentru VW ca au reusit sa mai scoata o masina cu care sa faca profit gros, mai putina stima pentru cei care o cumpara.
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

Nero, gresesti putin, acei manelisti sunt interesati de consum :D

Apropo
http://www.youtube.com/watch?v=aLb_P_XSe4Q" onclick="window.open(this.href);return false;
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Eu niciodata nu o sa pot fi de acord cu: Nu-mi iau Mercedes/BMW/Audi ca au toti tiganii, manelistii etc !!

Pai si ce treaba am eu cu ei..imi iau masina care imi place si care mi-o permit!

Vorbeam cu cineva de la Mercedes, fiind in vanzari de 5 ani la un anumit dealer...si mi-a zis ca statistic, coloratii/manelistii sunt foarte putini comparat cu restul care cumpara. Asta nu o stie din ochi ci din situatiile cerute cu clientii care au cumparat diverse modele gen E,S, CLK..

Am vazut un Passat CC, zilele trecute lasat un pic, roti misto, parca mi-am schimbat parerea despre el!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
DMX
Fan C4
Marca si model masina: Saab

Mesaj de DMX »

aduc masini din germania ....cei mai multi .... 99% din cei enumeratii de voi ca fiind manelisti .... tigani si asa mai departe .... isi aduc masini SH .... nu se duc ei la reprezentanta ....hai sa fim seriosi ...isi suna "fratele" plecat in germania la munca "cinstita" ...sa il ajute sa cumpere un mertan sau un bemVeU

Revenind ..... noul passat cc este frumos , agresiv ... iar pe alb chiar arata demential :D

Eu nu sunt de acord cu Bogdan ..... :D

De fapt orice masina arata bine pe alb ...... deci in concluzie sunt manelist :evil: FARA NUMAR
Ultima oară modificat Joi Sep 11, 2008 3:41 pm de către DMX, modificat 1 dată în total.
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Aduc ca doar asta le place, masini impunatoare!

Pe alb era si ala care l-am vazut eu, frumos n-am ce zice nu stiu daca era stock ca nu prea am vazut asa lasate ..
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

#-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o
Sa va luati de mana cu aia din din linku de pe Youtube.. #-o #-o

Auzi.. Passat CC alb, culmea basinilor, este vazut cu ochi buni pe aici! :(

Sunt atatea masini care merita privite, voi va uitati la ce 'consuma' coloratii...
DMX
Fan C4
Marca si model masina: Saab

Mesaj de DMX »

Acuma am intrat si eu pe site-ul ala ... no comment .... :shock:

Oricum ultima "fitza" este negrul mat .... dar mai are pana sa ajung la noi
nero
Robotizat

Mesaj de nero »

Eu am zis ce prefera respectivii, asta nu inseamna ca doar ei prefera asa ceva. Nu mi-as lua una din masinile enumerate mai sus, nu neaparat din cauza ca sunt preferate (si) de manelisti, ci din cauza ca preferintele lor duc si la alte probleme (furat oglinzi, roti, sau masina cu totul, etc.). N-as suporta sa am o masina misto, dar la care ar trebui sa stau tot timpul cu griji. Imi place de exemplu Merc C, dar la fel imi place si Lexus IS, drept pentru care intre cele doua as alege Lexus si din cauza motivelor de mai sus.
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

Good point!
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

Nu sunte-ti shukhari si nu ave-ti valuoare :(