consum la 70-80kmh cu tr 4 ~5-6%
adica sincer, am avut portiuni de drum drept unde am scos 4,4%, nu in frana de motor, si cu mers constant...nu mi-a venit sa cred...
imediat cum am ajuns in oras s-a dus de rapa consumul, a sarit imediat in 9-10%
Inca o chestie: in ciuda faptului ca nu ti-a aratat niciodata 0l/100 eu zic ca 5.9l/100 este un consum super ok. Eu nu am scos niciodata asa de putin, insa nciodata nu m-am putut abtine sa nu merg si cu 120-125 unde mi-a permis drumul, iar diferenta de consum la 100Kmph si la 120Kmph este de vreun litru la suta, daca nu chiar mai bine uneori (adica nu am mers niciodata la consum, decit in oras).Adrian scrie:Deci, am resetat computerul de la iesire din Bucuresti, am ajuns la cota 1400 la Sinaia si la intrarea in Bucuresti, exact la primul semafor aveam un consum mediu pe 250 km de ... Fix 5.9l/100km!
Am mers destul de linistit, nu aveam motiv sa ma grabesc, pe DN am mers cu 70 pe pilot, iar in rest 100-110!
Deci m-au depasit abosolut TOATE masinile!enacheedi scrie:Uite ce declara el :
Deci, am resetat computerul de la iesire din Bucuresti, am ajuns la cota 1400 la Sinaia si la intrarea in Bucuresti, exact la primul semafor aveam un consum mediu pe 250 km de ... Fix 5.9l/100km!
5,9% ... se apropie de cartea tehnica ametitor ... pai ... unde vrea sa ajunga ???