Consum motoare diesel

Cum se comporta C4-ul tau de-a lungul timpului,cat consuma,iti mai place, nu-ti mai place etc
Scrie răspuns
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Re: Consum motoare diesel

Mesaj de vlad »

Resetarea contorului de consum fara a sti exact ce cantitate reala s-a consumat din rezervor e frectie la picior de lemn. Rezultatele sint total irelevante.
Consumul real se poate stabili de la plin la plin si preferabil alimentind tot de la aceeasi statie (pt a evita si eroare cantitatii de combustibil livrata in rezervor, daca exista aceasta eroare).
Legat de GPL pe diesel eu mi-as pune daca as face multi km in afara oreselor pe distante lungi. Si daca ar fi mai multe centre ce ar instala asemenea sisteme si s-ar mai face si ceva reclama sa stie lumea de ele s-ar mai gasi care sa le monteze.
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
cpv_13
Numar Inmatriculare: VL 21 CPG

Mesaj de cpv_13 »

Eu consumul il fac doar din plin in plin (numai asa alimentez) si de fiecare data resetez contorii.
CB-ul imi arata de fiecare data cu 0.5.-0.6 mai putin si viteza constnt cu 4km/h mai mult (indiferent de viteza cu care merg - poate de aici si diferenta de consum?...)
C4 Berlina - Rosu Lucifer
1.6 HDI 92 CP
ingfrancisc
Marca si model masina: C4 Picasso, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: TM04DVF

Mesaj de ingfrancisc »

numa pot "mandri" cu un mers economic :drive dar contribui si eu la topic cu consumuri facute de curand pe autostrada
1. consum instantaneu la 145 km/h, viteza mea standard pe autobahn
Imagine

2. o viteza medie bunicica facuta in Ungaria ca nu era inghesuiala mare pe autobahn
Imagine

3. o viteza medie mai proasta in Austria ca era alomeratie
Imagine

si o poza cu un mic carambol surprins in Austria in timp ce faceam poze pentru topicul asta :(
Imagine

am facut si eu niste teste cu viteza mica, 80 (in a 4-a) si 90 (in a 5) pe cativa km si consumul era bine sub 4% doar asa ... sa vad ca se poate ::P dar cum nu ma caracterizeaza stilul de mers economic nu le postez ca in realitate nu-s in stare sa-l obtin :ok Consumul meu mediu este intre 5 si 6%
C4 Picasso, 1.6 HDI 109 CP
C3 Picasso, 1.6 HDI 92 CP
chainsaw
Numar Inmatriculare: B-58-HDY

Mesaj de chainsaw »

io dau block topicului asta
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.
torrente
Numar Inmatriculare: B 95 UDU

Mesaj de adrian_grosu09 »

ma oftic ca nu am facut poze dar sapt trecuta am venit de la pitesti la bucuresti si de la mine de acasa pana la intrarea in bucuresti am avut un consum de 4,2 cu o medie de 93km/h. eu am mers cam cu 100/h pe autostrada dar am mai mers si cativa km prin pitesti si de aceea e media mai micutza. consum foarte multumitor. la drum intins si daca nu ma dau la ea..consum extraordinar, dar in bucuresti/aglomeratie...tot 10 la suta..:(, aproape cat a lu colegamiu de apartament care are astra classic 3 benzina 115...
Imagine
c4 sedan exclusive gri fer 1.6HDI
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE

Mesaj de vlad »

Si ce motor ai ?

adrian_grosu09
torrente

1.6 HDI 110
Imagine
adrian_grosu09
torrente

consum record pentru mine saptamana aceasta de cand s-a dat drumul la pasajul basarab.
toate masinile au fugit pe acolo si se merge beton acum pe linia lui 41, pe podul grand cel putin o data nu am pus frana :D
faceam inainte din gorjului pana la ikea 1 ora si consum de 10 la suta iar acum fac 30 de minute si consum de 8-8,2 la suta, o medie de 23-24km/h.
...e beton =D>
Imagine
florinenache
Numar Inmatriculare: PH 12 PYG

Mesaj de florinenache »

consum pentru concediu 4.9 pe CB 5.3 real, total 1930 km.
traseu: Ploiesti - Targoviste - Rm Valcea - Sibiu - Sighisoara - Sibiu - Hateg - Petrosani - Straja(locul de cazare) - Tg Jiu - Rm Valcea - Bucuresti -Ploiesti + plimbari de cate o zi prin Retezat, Transalpina, Deva, Hunedoara, lacul Cincis, Cheile Butii.
Citroen C4 Coupe 2007 1.6 HDI SX VTR
fanut
Numar Inmatriculare: LGR

Mesaj de fanut »

am sa indraznesc sa scriu si eu aici imi pare rau ca nu am poze drumul facut Iasi-Vaslui(Husi) aprox 200 km viteza medie 47km consum 4.2 . Mentionez ca pentru prima data de cand am masina am schimbat vitezele pe la 3000-3500 si ma asteptam sa haleasca mult dar surpizaaaaa nu a fost asa.P.S. strasnic motor :hi
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

fanut scrie:aMentionez ca pentru prima data de cand am masina am schimbat vitezele pe la 3000-3500
Adica e prima data cind motorul ala respira in viata lui si scuipa funinginile afara.
Mai mult n-o sa manince, nu semnificativ sau sesizabil cel putin, pentru ca lucrul mecanic produs e acelasi, apare o foarte mica si insesizabila pierdere de putere/lucru mecanic pentru a plimba pistoanele mai mult, insa lubrefiindu-se mai bine s-ar putea ca, surpriza, acesta sa fie mai mic :)
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
bebexo
Numar Inmatriculare: B 333 BEX

Mesaj de bebexo »

6.8 - 7 in Bucuresti (drumuri colentina - regie) si 4,8-5,2 afara (transalpina, dn1, dn2, grecia) calculat de mine (pe bord am 6.5 si 5)
Citroen C4 coupe vtr 1.6 hdi 110CP negru
B 333 BEX
LowProfile

Mesaj de LowProfile »

chainsaw scrie:io dau block topicului asta
Si vrei sa iti fac si mai mult rau!
C3-ul condus de prietena, Berceni-Pantelinon(via Vitan - coada de 1 km), zilnic cu clima pe 22 non-stop... 5.8 si masina se chinuie sa faca 1000km!
Afara, clima pe 22, nu sare de 3.7!
A fost o treaba buna cu C3-ul! Iubesc pe mos Diesel, foarte destept tipul! :drive
Fost user: Adrian
chainsaw
Numar Inmatriculare: B-58-HDY

Mesaj de chainsaw »

las' ca-mi cumpar io volvo diesel break din anii 80 pe care-l voi converti la mers pe ulei de gatit uzat, si atunci voi merge MOCA! :D
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.
CREATIVE TECHNOLOGIE

Mesaj de vlad »

Pt ala s-ar putea sa fii nevoit sa maninci muuuulti cartofi prajiti si ce economistesti la combustibil dai la popa (ca medicul nu te mai poate salva). ::P Asa ca fa un schimb cu C4 diesel si te-ai scos.

Scrie răspuns

Înapoi la “Jurnal de Bord”