1) Super frumoasa atat la interior cat si la exterior
2) Mici pribleme la roata din stanga fata (un mic tacanit pe care nu stiu cum sa il rezolv, va trebui sa merg cu ea la service)
3) Radioul nu e chiar varza dar e destul de slabut in sensul ca nu prinde posturile cum trebuie. In schimb cand ascult un CD nu am ce sa ii reprosez
4) Un mic greieras in geamul din stanga atunci cand e coborat cam jumatate (am inteles ca s-a mai intamplat)
In alta ordine de idei, masina are acum 2140 de km si merge f bine in afara consumului destul de mare in oras (7.5). In afara am avut consum de 5.9, mergand cu 160 pe A1 si cam 130 in afara si 70-80 in rest ca era cam liber (am mers pana la Slatina).
Acum la capitolul maltratari am 2 probleme:
1) m-a luat unu in parcare si mi-a lasat o dunga de 1-2 cm latime pe toata lungimea "portierei" din dreapta spate. Vopseaua s-a luat dar a ramas zgarietura.
2) Am luat o piatra in parbriz cand ma intorceam de la Slatina (atentie si celorlalti membrii ai forumului care se duc pe acolo: e o portiune de 10-20 de km unde se pune griblura peste asfalt si sar pietre la greu) si mi s-au facut 2 puncte in care e ciobit parbrizul.
Stie cineva cum se pot rezolva aceste probleme, fara sa apelez la casco?
Ceva care sa se poata face in fata casei (pentru zgarietura de pe portiera am incercat cu polish si am frecat la ea de am innebunit, iar pentru parbriz chiar nu am nici o idee
Astept reply-urile voastre!
O zi buna!