Consum motoare diesel

Cum se comporta C4-ul tau de-a lungul timpului,cat consuma,iti mai place, nu-ti mai place etc
Scrie răspuns
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Re: Consum motoare diesel

Mesaj de vlad »

Imagine

Consum realizat azi pe autostrada Arad - Timisoara. Am resetat CB la intratea pe A1 cind aveam vreo 90 km/h, am pus pe pilotul automat pe 130 km/h si nu l-am mai decuplat pina nu s-a terminat autostrada.
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Mult... a batut vintul din fata sau ce?
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE

Mesaj de vlad »

Mult ?! Mie mi se pare putin sau iar minte cu nesimtire. Consumul asta imi iese pe real la mers linistit extraurban.
Habar nu am cum batea vintul ca nu l-am simtit in rafale si nu am nici vreun senzor de pe MIG sa imi indice directia vintului si viteza lui. ::P

emicald
Marca si model masina: Citroen C4 thp

Mesaj de emicald »

E la vale, clar. :)
C4
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE

Mesaj de vlad »

Nu e vale intre Arad si Timisoara. Sint mici urcusuri si coborisuri, dar nu poti sa zici ca e predominant panta sau rampa. ::P

tony.iordache
,,crazy pilot ,,
Marca si model masina: citroen c4 II 1,6 hdi 110hp
Numar Inmatriculare: CT-83-TIA

Mesaj de tony.iordache »

in ianuarie am reusit sa scot un consum de 5,4 pe o distanta de 1300 de km reprezentand ruta , constanta-urziceni-buzau-bacau-vatra dornei si retur (+ cateva drumuri pe la manastirile din zonele pe unde am fost )
4 persoane in masina in permanentza +porbagajul plin ochii si bagaj intre pasagerii din spate
imi pare rau ca nu am facut poze sa pot demonstra dar voi face cand ajung in tara ca masina nu se mishca mult cand sunt plecat :mrgreen:
1,6 HDI 110 hp
@ vlad : cam mare consumul ::P
c4 II 1,6 HDI 110 caluti
honda accord 2,2 i-DTEC 180 hp si ceva dupa resoftare la DIMSPORT, in curs de transformare
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

vlad scrie:Imagine

Consum realizat azi pe autostrada Arad - Timisoara. Am resetat CB la intratea pe A1 cind aveam vreo 90 km/h, am pus pe pilotul automat pe 130 km/h si nu l-am mai decuplat pina nu s-a terminat autostrada.
nu e bun CB, daca zici ca ai mers constant cu 130km/h vad ca media vitezei este de 120km/h
deci este stricat si.... mai dati-va-n spanac cu consumurile voastre mititele ::P :mrgreen: :glasses
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE

Mesaj de vlad »

Am activat CC la 90 km/h si de cind l-am dezactivat am mai facut citeve sute de metri bune pina am facut poza cu viteza muuult mai mica. Probabil de aia apare viteza medie 120 km/h in loc de 130.
@ Tony ala e consum de autostrada, dar daca tot m-ai provocat azi plec din TM spre Turda. Resetez si revin cu o poza. ::P

tony.iordache
,,crazy pilot ,,

Mesaj de tony.iordache »

@ vlad , corect ai consum de autostrada deci mult , nu ca mine , sate , comune , drumuri judetene , nationale si maxim europene ::P
@commandorsteel , nu ne falim ca nu facem mare deranj in buzunar dar nici cu picasso nu ne dam :wink:
c4 II 1,6 HDI 110 caluti
honda accord 2,2 i-DTEC 180 hp si ceva dupa resoftare la DIMSPORT, in curs de transformare
Mihai.G
Marca si model masina: Citroen C4 Coupe 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: B-??-DNA

Mesaj de Mihai.G »

La o plimbare de duminica in Bucuresti am reusit sa scot un consum uimitor!
Imagine

Imagine
Imagine
раскрутка сайта киев
...:::Citroen C4 Coupe 1.6 HDI 90 CP-:::...

Uneori ma intreb daca citesti asta?!
mituc

Mesaj de mituc »

Presupunind ca nu va faceti consumuri medii pe distante de 1km mergind la vale, trebuie sa intelegeti ca aceste post-uri trebuiesc postate la cafenea pe la poze si filme funny.

Revenind pe planeta, a dat careva drumu la GPS sa vada ce viteza reala are la 130Kmph? Intreb asta pentru ca viteza pe care o are masina reprezentata intern nu seamana cu cea prezentata pe vitezometru. Cea care e calculata intern cam bate cu aia de pe GPS si inclusiv cu mediile afisate de BC, dar aia de pe vitezometru ar trebui sa fie mai mare. Deci voi cind setati CC la 130Kmph e posibil de fapt sa aveti undeva intre 120 si 129.

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
tony.iordache
,,crazy pilot ,,

Mesaj de tony.iordache »

ha ha eu nu am zis nimic de viteza deci dai tare in ei mituc :ya :mrgreen:
c4 II 1,6 HDI 110 caluti
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE

Mesaj de vlad »

Nu am avut ocazia sa verific viteza cu un GPS, dar cind o verific cu panourile informative de iti citesc viteza abatarea e de +/- 0 ... max 5 km/h. Intr-adevar nu aveam 130 km/h ci vreo 80. Dar sper sa am ocazia sa verific si cu un GPS viteza.
Si cum am promis o poza cu consumul realizat azi pe traseul Timisoara - Turda. Mers cu viteza de "croaziera" de 110 km/h in afara si 70-80 km/h in localitati, A/C OFF, eu si full de bagaje inclusiv pe bancheta.
Imagine
Pina in Alba aveam o viteza medie de 74 km/h. Acolo am stat citeva ore si am continuat noaptea unde a mai scazut viteaza medie si a crescut consumul de la 4.3 la 4.4 l/100 km. ::P

commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

vlade, nu mai sta in fundu tirurilor... ca cine stie ce pietre iti arunca aia :mrgreen:
tereacu tu de simpatic cu consumu tau ::P
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
mituc

Mesaj de mituc »

Asta e un concurs de genul "cine merge mai incet"? :lol:
Nu am poza, dar: viteza medie 180, consum mediu 11.2 (pe o distanta de 45km) Na! :twisted:

Scrie răspuns

Înapoi la “Jurnal de Bord”