Vaca cu 6 viteze
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Re: Vaca cu 6 viteze
In vreo 2 zile ajung acasa si dupa ce postez acel film ai sa vezi cit aberez si cit nu. Pina una-alta iti recomand cu incredere zeperfs cu mentiunea ca la 3MPS cifrele de acolo sint mai mari cu 0.5 pina la 1.3 secunde decit in realitate. +mentiunea cu rotile mai usoare. ++mentiunea ca batalia e pe reprize, nu pe 0-300 sau alte trasnai.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
N-am zis ca nu l-oi fi facut in acel film, doar ca mie mi se par irelevante.
Poate unii nu stiu sa se 'dea', poate unii nu vor, poate nu sunt atenti, poate gagica din dreapta le face sex oral...
E ca si cum as pune 2 rachete pe o Dacia 1300 si ma duc sa intrec Ferrari-urile pe Autobahn.
Carrera4 e cu vreo 3 clase peste Mazda3, aia vroiam sa zic, nu te supara pe mine
Poate unii nu stiu sa se 'dea', poate unii nu vor, poate nu sunt atenti, poate gagica din dreapta le face sex oral...
E ca si cum as pune 2 rachete pe o Dacia 1300 si ma duc sa intrec Ferrari-urile pe Autobahn.
Carrera4 e cu vreo 3 clase peste Mazda3, aia vroiam sa zic, nu te supara pe mine
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
-
mituc
Din nou, inainte de a-mi mai raspunde la vreun mesaj uita=te pe zeperfs. E cu vreo 3 clase peste la pret si tinta de piata, dar asta se stie.
-
mituc
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qfmXVx0NsOY[/youtube]
Toata treaaba s-a desfasurat in treptele 5 si 6 la mine, dadeam a 6-a pe la 205-210Kmph (pe bord). Cel mai mult am ajuns pe la 230Kmph, porsche-ul avea si el trafic in fata.
Toata treaaba s-a desfasurat in treptele 5 si 6 la mine, dadeam a 6-a pe la 205-210Kmph (pe bord). Cel mai mult am ajuns pe la 230Kmph, porsche-ul avea si el trafic in fata.
- chainsaw
- Numar Inmatriculare: B-58-HDY
pai in primul rand n-ai nicio dovada ca porsche-ul era flatout (iar tu cred ca erai), in al doilea rand avea multe masini in fata de a trebuit sa puna chiar frana ... e admirabil ca te-ai tinut dupa el, si nu orice masina ar reusi asta, dar zic ca nu e loc de comparatie totusi. porsche e porsche.
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Porsche Carrera 4smituc scrie:Din nou, inainte de a-mi mai raspunde la vreun mesaj uita=te pe zeperfs. E cu vreo 3 clase peste la pret si tinta de piata, dar asta se stie.
380 CP si 420 nm @ 4400 rpm
0-100 kmh: 4.7s
Top Speed: 298 kmh
Mazda 3 MPS
260 CP si 380 nm
0-100: 6.6s
TopSpeed: 249 kmh
La astea zici tu sa ma uit?
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
- chainsaw
- Numar Inmatriculare: B-58-HDY
apropiat cuplul ... adica enorm la mazda 3 mps... nice
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp

-
mituc
Nu stiu daca pe youtube se aude cum accelereaza porsche-ul (superb sunet, btw), dar da, era flat out. Si evident, porsche e porsche, pe viraje sau cu start de pe loc nu ca-mi da fum, ci ma spulbera. Dar la acceleratie din orice pozitie, per total, 3MPS iese destul de aproape.
Vedeti voi... despre asta e 3MPS, cupra, si chiar wrx sti (ma rog, e o idee mai sus, am intilnit si wrx sti 2006 pe drum si diferenta a fost aproximativ ca si cea cu porsche-ul) si alte dihanii de genul asta cu turbina: din aproape orice pozitie cind accelereaza chiar accelereaza. Porsche-ul din film are viteza maxima aproape de 300Kmph, iar la mine incepind cam de la 240Kmph pe bord incepe sa-si faca simtita prezenta limitarea (e ca atunci cind iei usor piciorul de pe acceleratie cind te apropii de o viteza pe care vrei sa o mentii). Insa de-a lungul acelor minute au existat cu siguranta cind porsche-ul era cu a 4-a sau a 5-a in loc de a 3-a sau a 4-a, pentru ca in treptele mai mici era la 1500-2000rpm sub red line si nu avea sens sa retrogradeze spre ele, si asta il penaliza in fata lui 3MPS care asa cum spuneam accelereaza ca o bivolita din orice pozitie. De unde si diferentele relativ mici pe asfalt intre cele 2 (ultima portiune libera parcursa a inceput de la aproximativ 140Kmph si am mers pina pe la 220, si departarea a fost cam de 2 linii de marcaj).
Deci Deese, acum ca am postat filmul lasa zeperfs si uita-te la film
Desi mai poti arunca si o privire pe zeperfs la reprize
, ca vad ca nu stii la ce sa te uiti desi ti-am spus
P.S.: dupa cum vedeti, am frinat aproximativ odata cu el si am accelerat tot cam asa, poate putin dupa pina sa ma prind ca el are liber. Nu de alta dar nu voiam nici sa-l intimidez, doar sa merg pe autostrada.
Vedeti voi... despre asta e 3MPS, cupra, si chiar wrx sti (ma rog, e o idee mai sus, am intilnit si wrx sti 2006 pe drum si diferenta a fost aproximativ ca si cea cu porsche-ul) si alte dihanii de genul asta cu turbina: din aproape orice pozitie cind accelereaza chiar accelereaza. Porsche-ul din film are viteza maxima aproape de 300Kmph, iar la mine incepind cam de la 240Kmph pe bord incepe sa-si faca simtita prezenta limitarea (e ca atunci cind iei usor piciorul de pe acceleratie cind te apropii de o viteza pe care vrei sa o mentii). Insa de-a lungul acelor minute au existat cu siguranta cind porsche-ul era cu a 4-a sau a 5-a in loc de a 3-a sau a 4-a, pentru ca in treptele mai mici era la 1500-2000rpm sub red line si nu avea sens sa retrogradeze spre ele, si asta il penaliza in fata lui 3MPS care asa cum spuneam accelereaza ca o bivolita din orice pozitie. De unde si diferentele relativ mici pe asfalt intre cele 2 (ultima portiune libera parcursa a inceput de la aproximativ 140Kmph si am mers pina pe la 220, si departarea a fost cam de 2 linii de marcaj).
Deci Deese, acum ca am postat filmul lasa zeperfs si uita-te la film
P.S.: dupa cum vedeti, am frinat aproximativ odata cu el si am accelerat tot cam asa, poate putin dupa pina sa ma prind ca el are liber. Nu de alta dar nu voiam nici sa-l intimidez, doar sa merg pe autostrada.
- eduardo_didi
- Edi Talent
deci Mituc eu zic sa te pui pe treaba turbina , intercooler alte harti si o faci porsche undercover 
http://www.motorsportnews.ro" onclick="window.open(this.href);return false;
- exdani
- Marca si model masina: Citroen C4 Coupe 1.6i
- Numar Inmatriculare: B 94 WRR
eu zic ca s-a tinut destul de bine de el pe anumite reprize, probabil ca daca nu era trafic la un mom dat s-ar fi departat destul de mult!
sunetul de la carrera e demential cand accelereaza
sunetul de la carrera e demential cand accelereaza
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
hmm.. nu zic, ca vaca ta nu s-a tinut binisor, dar nici ala nu avea unde sa se duca
daca avea drum liber... te lasa de mult sa citesti ziaru....
puteai sa-i dai si tu flashuri... ca-n romania... sa-l stresezi un pic
daca avea drum liber... te lasa de mult sa citesti ziaru....
puteai sa-i dai si tu flashuri... ca-n romania... sa-l stresezi un pic
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
si mie mi s-a parut ca nu a avut nici un stres in a se departa....
la un moment dat se departa serios!
mai mult...pe la 200 km /h diferentele devin din ce in ce mai mici intre masini....
la un moment dat se departa serios!
mai mult...pe la 200 km /h diferentele devin din ce in ce mai mici intre masini....
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
-
PsH
- PasHa
- Numar Inmatriculare: B 58 HDI
nu prea este asa aiurica, la peste 200 se vad litrii aia in plus de motor
-
Adrian
- Membru 'tunat'
Eu zic ca se tine prea bine... Parerea mea e ca mituc ar trebui sa dea jos emblema de MPS, sa puna ceva de 1.6..
Si da-i pe autostrada
Niste roti pe 16, cu capace!
Se tine bine MPS-ul.. Nu stiu cum l-ar papa M3 RS... Renault Sport 4ever!
Niste roti pe 16, cu capace!
Se tine bine MPS-ul.. Nu stiu cum l-ar papa M3 RS... Renault Sport 4ever!
- bytzak
- KamiKaze
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6HDI
- Numar Inmatriculare: B-101-DXE
Uite pe cine aveam aici.. viitorul Hamilton
Ma bucur sa vad mashini, mai de buget, ce tin pasul cu bolizi la care unii doar visam.
Cum zicea si Commandorsteel: trebuia sa-i dai flashuri sa se dea la o parte ca te grabesti.
Turba ala....

Ma bucur sa vad mashini, mai de buget, ce tin pasul cu bolizi la care unii doar visam.
Cum zicea si Commandorsteel: trebuia sa-i dai flashuri sa se dea la o parte ca te grabesti.
Turba ala....
C4 Coupe 2006 Enterprise 1.6HDi-92cp; EX
C4 Coupe 2007 SX VTR 1.6HDi-90cp (+30cp + FAP anulat ); EX
Ford Mondeo MK4 2010 2.0Tdci-115cp
C4 Coupe 2007 SX VTR 1.6HDi-90cp (+30cp + FAP anulat ); EX
Ford Mondeo MK4 2010 2.0Tdci-115cp