am vaga impresie ca ne iei de prosti si o tot dai cotita ca ai citit tu pe nu stiu ce forumuri nu stiu ce consumuri... etc
cum adica nu ne-ai facut fraieri si mincinosi cand tu te raportai la consumul dieselelor care ar consuma mai putin decat ai alimenta cu apa...????mediaset scrie:Stimati colegi.nimeni nu va facut fraieri ca v-ati luat diesel,si nimeni nu va facut mincinosi referitor la schimbul consumabilelor/.Si nu stiu in ce oala va simtiti ca v-am bagat.Am comparat rentabilitatea a doua motoare alimentate cu diversi combustibil.Un combustibil mai scump si altul la jumatate de pret.Nu am facut misto de nimeni .As vrea sa vad textul ala de unde a reiesit asta ca eu v-am facut mincinosi .
la schimbul filtrelor la fel... o dai cotita ca ai citit pe nu stiu ce forum ca se schimba filtrul de motorina la fiecare 15000km? am zis ca o sa-ti scanez, special ptr tine, pagina din cartea de service ca sa te convingi ca esti pe langa si vorbesti fara sa stii
daca nu stii ceva, nu te mai baga peste altul care foloseste acel ceva de care tu doar ai citit pe diverse forumuri (cu toate ca zici ca ai ca masina de serviciu un diesel....