Offtopic Room !

Discutii despre orice va taie capul
Scrie răspuns
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Re: Offtopic Room !

Mesaj de commandorsteel »

@mediaset: asta ca sa nu strici de tot topicul lui tomita, continuam aici:
am vaga impresie ca ne iei de prosti si o tot dai cotita ca ai citit tu pe nu stiu ce forumuri nu stiu ce consumuri... etc
mediaset scrie:Stimati colegi.nimeni nu va facut fraieri ca v-ati luat diesel,si nimeni nu va facut mincinosi referitor la schimbul consumabilelor/.Si nu stiu in ce oala va simtiti ca v-am bagat.Am comparat rentabilitatea a doua motoare alimentate cu diversi combustibil.Un combustibil mai scump si altul la jumatate de pret.Nu am facut misto de nimeni .As vrea sa vad textul ala de unde a reiesit asta ca eu v-am facut mincinosi .
cum adica nu ne-ai facut fraieri si mincinosi cand tu te raportai la consumul dieselelor care ar consuma mai putin decat ai alimenta cu apa...???? :?: citeste posturile tale de mai sus .
la schimbul filtrelor la fel... o dai cotita ca ai citit pe nu stiu ce forum ca se schimba filtrul de motorina la fiecare 15000km? am zis ca o sa-ti scanez, special ptr tine, pagina din cartea de service ca sa te convingi ca esti pe langa si vorbesti fara sa stii =D>
daca nu stii ceva, nu te mai baga peste altul care foloseste acel ceva de care tu doar ai citit pe diverse forumuri (cu toate ca zici ca ai ca masina de serviciu un diesel.... #-o )
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
mediaset
Numar Inmatriculare: 14-AG TVR

Mesaj de mediaset »

Am zis sa nu iti mai raspund.Dar din respect pentru tine iti raspund la ce am facut referire.Sunt diverse cazuri de useri pe diverse forumuri auto care posteaza consumuri la diesel asa mici incat si pe voi cei cu astfel de motoare va surprinde ce consum de mic a exagerat respectivul .Eu despre aia am spus.Nu am obiectat niciodata la un consum extra-urban de peste 4,5 % in sus,consum foarte firesc de obtinut pentru un diesel .Nu trebuie sa imi scanezi nimic.Poti accesa diverse forumuri si o sa vezi acolo despre filtre.Imi pare rau ca topicul ala a degenerat si nu o sa mai postez absolut nimic .Daca te-am suparat imi cer scuze.Eu am vrut o discutie dinamica utila si palcuta .A ieist cu totul alceva.Cum a spus colegul de mai sus fiecare ne laudam marfa. :( .Asta e.Imi pare rau de situatia creeata.
Peugeot 207 1,6 110cp Gris manitoba & Peugeot 307 ,1,6 110CP GPL+ Benzina Gris Aluminium 2005
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

acum ai un topic unde te poti raporta (din auzite) la ce vrei tu vs gaz.
oricum, ca idee, tu ai renuntat la confort ptr un consum mai mic, in sensul ca ai micsorat volumul portbagajului ptr a pune butelia.
sunt avantaje si dezavantaje. stiu cam cum este, deoarece eu neavand roata de rezerva, a trebuit sa-mi cumpar una si sa-mi ocup o parte din portbagaj cu ea #-o (asta-i dezavantajul suspensiei pneumatice combinat cu randul 3 de scaune)
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
catalin4u24
StarShip Pilot
Marca si model masina: Lancer Sportback

Mesaj de catalin4u24 »

Eu am pneumatica si roata de rezerva pe 17" ::P ... ma rog, a mea e masina nu autobuz :hi
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

am avut ieri ocazia impreuna cu freemotion, colegul nostru, sa vad cu ochii mei ca masinuta lui ajunge in treapta 3 la 130kmh la ~5000rpm
plecare de la 60kmh la sub 2000rpm

nu ca nu il credeam, mai ales cand sustinea ca a facut testarea personal in trecut, dar era oricum ceva diferit pt mine cu benzina, cat si pt colegii care mai erau la intalnirea de pe 27sept prinsi in acest subiect.

o sa verific si la mine treapta 3 :mrgreen:
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
catalin4u24
StarShip Pilot
Marca si model masina: Lancer Sportback

Mesaj de catalin4u24 »

alex82 scrie:Si eu in vre`o 5 ani am facut 2 pene . Una in Buc si am vazut ca e roata lasata , am fost la o vulcanizare si nu am avut nevoie de roata de rezrva , dar o data am facut in Turcia in concediu . Am gasit masina in parcare cu o roata pe janta . Avea un cui , iar pana la prima vulcanizare gasita am facut ceva km ... deci , nu stiu ce as fii facut in cazul ala fara roata de rezerva ...
Deasemenea , daca Doamne fereste ai o explozie sau se taie cauciucul nu stiu nici cu un kit de repeartie d`ala ce faci ... :roll:
Eu am taiat cauciucul intr-o groapa in drum spre Constanta in interes de serviciu la 11 noaptea si n-aveam rezerva la C4 :cry: . Am mers pe pana vreo 12km pana am facut cauciucul franjuri si am lasat masina in fata unei vulcanizari iar de acolo m-a luat unchimiu pe care l-am scos din pijamale...
Groaznic ! De atunci nici o masina de a mea nu mai circula fara rezerva!
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Tomita scrie:nu ca nu il credeam, mai ales cand sustinea ca a facut testarea personal in trecut, dar era oricum ceva diferit pt mine cu benzina, cat si pt colegii care mai erau la intalnirea de pe 27sept prinsi in acest subiect.

o sa verific si la mine treapta 3 :mrgreen:
Ajunge si benzinara la 130 in 3. Totul tine de etajarea cutiei, nu neaparat de motor.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
vmeremia
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6HDi, 92cp (no FAP)

Mesaj de vmeremia »

Eu cu VW Bora 1.6 benzina ajungeam intr-a doua pe la 85 - 90 km/h (~6500 rpm ce-i drept :D).
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

C4 1.6i taie la 88 sau 92 intr-a 2-a daca-mi aduc bine aminte, si la 128 sau 132 intr-a 3-a.
Si nu-mi mai aduc bine aminte pentru ca dupa resoftare aveam limita de turatie cu vreo 500rpm mai jos, iar puterea maxima fiind la 5750 oricum nu avea sens sa urci peste 6400-6500.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
simply the lex
aLEX YO!...
Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
Numar Inmatriculare: AG 85 LEX

Mesaj de simply the lex »

foxbat scrie:
Aiurica scrie:e buna asta....
nu este genul de lucrare la care se poate pune tutorial si lumea sa poata faca operatiunea singura....
zici tu ?
romanul e nascut invatat, ce, e vreunl pe aici casa sa nu fie doctor in condus ( sofat), politicianul perfect, zeul sexului si fotbalistul planetei ?

astea cu ledurile erau facute la cresa, la lucru manual :-)
Pai uite Foxbat,daca tot esti tu doctor in sofat,politician perfect,fotbalist al planetei si nu in ultimul rand sexul zeului....iti propun sa ii inveti tu pe colegii nostri cum se schimba ledurile din bord daca tot ai invatat la cresa cum se face.Nici nu stiu cum mi-am permis sa le iau la oameni bani pe serviciul asta.
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Lex...foxbat era ironic la ce a cerut celalalt coleg, adica tutorial pentru schimbare...RELAX!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
foxbat
Marca si model masina: C4 Coupe, 1.6 Hdi, no FAP
Numar Inmatriculare: FOX

Mesaj de foxbat »

simply the lex scrie:
foxbat scrie:
Aiurica scrie:e buna asta....
nu este genul de lucrare la care se poate pune tutorial si lumea sa poata faca operatiunea singura....
zici tu ?
romanul e nascut invatat, ce, e vreunl pe aici casa sa nu fie doctor in condus ( sofat), politicianul perfect, zeul sexului si fotbalistul planetei ?

astea cu ledurile erau facute la cresa, la lucru manual :-)
Pai uite Foxbat,daca tot esti tu doctor in sofat,politician perfect,fotbalist al planetei si nu in ultimul rand sexul zeului....iti propun sa ii inveti tu pe colegii nostri cum se schimba ledurile din bord daca tot ai invatat la cresa cum se face.Nici nu stiu cum mi-am permis sa le iau la oameni bani pe serviciul asta.
de ce oare nici de gluma nu se intelege? eu exact asta persiflam, ca tot romanu' e nascut perfect. era o IRONIE!
intamplator hobbyurle mele sunt tehnice deci daca ma supar pesemne ca o sa mi iasa sa schimb luminile insa in mod cert n as face o decat din orgoliu atata vreme cat exixsta oameni care o fac profi ,cum pesemne ca esti tu .

eu sunt adeptul cu "fiecare e bun undeva " si nu cum era comunismul ala cu omul bun la toate.
evident, nu exagerat cu " diviziunea"totala, ca un bec, o garnitura..etc , e un must sa stii s o faci .

bafta si spor la lucru si .relax :-)
simply the lex
aLEX YO!...
Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
Numar Inmatriculare: AG 85 LEX

Mesaj de simply the lex »

Si eu am fost ironic bre,sunt foarte relax :hi

Nah,poate am formulat un pic mai acid :oops:

Anyways nici imposibil sa o faci singur nu e,sunt vreo 2 baieti cu care am discutat in timpul lucrarii si au reusit singuri.
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
alex82
Alex Ploiesteanu'
Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI

Mesaj de alex82 »

simply the lex scrie: si nu in ultimul rand sexul zeului.....
:ok :ok :ok sexul zeului , auzi la el :ok :ok :ok
Imagine
Se vinde leul - 2.0 HDI 190 cp fara FAP , an 2005
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

O sa pun oricum un motto aici..First give, then ask! si o sa rezolv cumva problema tutorialelor sa fie putin mai inaccesibile, la fel ca si alte zone de aici!

Acum e suficient sa iti faci un user si gata ai acces la toata informatia
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Cafenea”