problema cheder parbriz
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Re: problema cheder parbriz
Si cit timp a trecut de atunci ? Siliconul, chiar daca nu se da foarte usor jos de pe geam, nu afecteaza estetic si functional deloc in acel loc.
- cisu
- Numar Inmatriculare: AG1.6HDI
daca ai nevoie sa dai grila jos si se lipeste bine, ai pus-o! sigur rupi ceva p-acolo...sau degetele, sau plasticele... sa vezi cat costa dupa aia... incerc inainte cu banda dublu adeziva...
oricum la mine a tinut si fara, pana s-a sprijinit ala pe grila...
oricum la mine a tinut si fara, pana s-a sprijinit ala pe grila...
se schimba ceva la citroen service ... sau numai la CARTEC?
( hmmm....)
( hmmm....)
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
- cisu
cu: strangere cheder sa intre un pic fortat, degrasare cu alcool tehnic (80-96%) cheder si parbriz si un snur subtire si ingust pe ''fundul U-ului'' de le chederul care intra pe marginea parbrizului, cred ca o sa tina suficient si se demonteaza mai usor... imi fac timp saptamana viitoare sau chiar maine...sa incerc
( hmmm....)
( hmmm....)
- Mihay
- Supermoderator
- cisu
Maine
( hmmm....)
( hmmm....)
- cisu
gata, dar e migalos!

Ultima poza arata cum se impinge pe sub grila, sa intre bine pe buza parbrizului clema ''U'', aia lunga cu miez de aluminiu, in care am bagat banda adeziva. Se preseaza bine sa intre si sa lipeasca banda dublu adeziva...
Succes...se pare ca tine... e nevoie de atentie ! Se scoate (intai din stanga si se baga cu mare grija (intai dreapta si apoi stanga-capetele si abia la sfarsit se impinge si profilul ''U'' pe care am bagat banda dublu adeziva (n-ai decat o incercare!)

Ultima poza arata cum se impinge pe sub grila, sa intre bine pe buza parbrizului clema ''U'', aia lunga cu miez de aluminiu, in care am bagat banda adeziva. Se preseaza bine sa intre si sa lipeasca banda dublu adeziva...
Succes...se pare ca tine... e nevoie de atentie ! Se scoate (intai din stanga si se baga cu mare grija (intai dreapta si apoi stanga-capetele si abia la sfarsit se impinge si profilul ''U'' pe care am bagat banda dublu adeziva (n-ai decat o incercare!)
( hmmm....)
( hmmm....)
- Mihay
- Supermoderator
- cisu
pt ce???
ca m-am lasat ''muscat'' de deget? 
( hmmm....)
( hmmm....)
- Mihay
- Supermoderator
ptr tutorial. ai putea sa explici mai bine dar merge si asa
- cisu
initial asta am vrut, am facut poze cum se scot stergatoarele, apoi grila la capete, fara sa se rupa clemele si cauciucul care intra sub chederele laterale verticale de la parbriz, clipsuri, traversa, etc... dar o parte din poze nu le mai recunoaste tembelul asta de telefon ! Am mutat si cardul din el, dar degeaba... pozele alea sunt pierdute. Oricum, am pierdut mai mult timp sa fac poze, decat sa termin toata lucrarea, si nu m-a ajutat nimeni... macar sa tina plasticele sau telefonul ... m-a prins si ploaia...
Explicatii mai pot sa dau si pe parcurs, la cerere...
Explicatii mai pot sa dau si pe parcurs, la cerere...
( hmmm....)
( hmmm....)
- cisu
A mai incercat cineva reparatia cu banda dublu adeziva? vad ca la mine tine bine... nu mai cade! Hai, curaj!
( hmmm....)
( hmmm....)
-
byte
- Numar Inmatriculare: TM-11-NDZ
Eu am reusit sa rezolv problema mai simplu.
Grila care este in partea de sus (cea care se desprinde de parbriz) este prinsa de traversa prin intermediul unui clips. Daca desfaceti acest clips aveti acces intre grila si traversa.
Impingeti traversa la locul ei pe parbriz - are o sina care trebuie sa intre pe parbriz (cea in care cisu a pus banda dublu adeziva). Dupa ce terminati puneti clips-ul la loc.
Desigur operatiunea cred ca nu tine daca sina prin care grila se prinde de parbriz este largita excesiv.
Grila care este in partea de sus (cea care se desprinde de parbriz) este prinsa de traversa prin intermediul unui clips. Daca desfaceti acest clips aveti acces intre grila si traversa.
Impingeti traversa la locul ei pe parbriz - are o sina care trebuie sa intre pe parbriz (cea in care cisu a pus banda dublu adeziva). Dupa ce terminati puneti clips-ul la loc.
Desigur operatiunea cred ca nu tine daca sina prin care grila se prinde de parbriz este largita excesiv.
TM-11-NDZ
C4 berlina, SX, 1.6 16V Gris Aluminium
C4 berlina, SX, 1.6 16V Gris Aluminium
- cisu
simplu am incercat si noi initial....de vreo 20 de ori, pana ne-am plictisit, ca grila cadea mereu...
apoi am trecut la operatiunea ''complicata'', sa tina mai mult de cateva zile ''reparatia''...
-daca a cazut o data, sigur nu va tine prin simpla impingere a ei la loc, pana nu ii faci si alte ''manopere''... eu am incercat asa ca in poze si nu mai cade...
apoi am trecut la operatiunea ''complicata'', sa tina mai mult de cateva zile ''reparatia''...
-daca a cazut o data, sigur nu va tine prin simpla impingere a ei la loc, pana nu ii faci si alte ''manopere''... eu am incercat asa ca in poze si nu mai cade...
( hmmm....)
( hmmm....)
-
citizenx
- Marca si model masina: CITROËN C4 (B7) 1.6 HDi
- Numar Inmatriculare: IS-25-PAI
Mi-au rezolvat si mie problema cei de la Bosch Service azi. Sa vad cat tine. Cost lucrare: 0RON