Mai multe
-
bizkit1
Mai multe
Am mai sesizat ca la mersul cu spatele cand franez usor sau brusc face un scartz puternic. Si atunci cand stau in panta si mai merge masina in jos cu spatele si franez se aude. Plus ca, cred ca motorasul de la servo face un vajait puternic cand plec de pe loc si intorc de volan. Pana acum am avut probleme numai pe partea de caroserie dar acum vad ca incepe motorul si deja aici imi fac griji 
C41.6 diesel 110 CP, TRACTOR VERSION + honda accord (echipare sportline) 2.2 diesel
-
enacheedi
- Numar Inmatriculare: B-16-KCA
-
bizkit1
-
enacheedi
- Numar Inmatriculare: B-16-KCA
-
bizkit1
o intrebare: Cand ma duc la revizie, ar putea face astia mutre ca am subwoofer in masina si amplificator (adica faptul ca mi le-a montat altcineva?) dar nu am gautira tabla sau probleme din cauza asta? Si ar face si mutre daca le zic ca mi-am adaugat eu ulei si lichid de frana? si daca nu le zic au cum sa isi dea seama? Sau fac scandal daca masina dupa ce mi-a fost lovita am facut-o la alt service?? Adica au vreo legatura cu garantia??
C41.6 diesel 110 CP, TRACTOR VERSION + honda accord (echipare sportline) 2.2 diesel
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Nu stiu de subwoofer si restul modificarilor ce ar putea spune, ca operatiunea de montare nu e descrisa in cartea tehnica. Completarea cu lichid de frina insa e descrisa in cartea tehnica, utilizatorul obisnuit are acces la recipient si atita timp cit ai pus lichid de frina de care trebuie e ok. Doar nu avea sa vii cu rabla pina la service si s-o dai de borduri prin tot orasul pentru ca nu te puteai opri cu ea, nu?
Si eu zic sa le spui ca ai completat ca sa-i pui sa verifice sa vada de ce draq' pierde lichidul de frina! Asta nu mai este vina ta!
Si eu zic sa le spui ca ai completat ca sa-i pui sa verifice sa vada de ce draq' pierde lichidul de frina! Asta nu mai este vina ta!
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
bizkit1
Eu am intrebat mai demult pe unu de la reprezentanta daca pot sa imi monteze ei si mi-a zis ca nu au voie. L-am intrebat dupa daca are ceva daca mi-l pun la alt service si mi-a zis ca pot dar daca se strica ceva din cauza asta pierd garantia. oricum nimic din problemele de acum nu are de a face cu faptu ca mi-am pus subwoofer, dar cum sunt ei cam ciufutzi ma astept la orice sa imi zica.
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Daca tu ti-ai pus subwooferul prelungind sirmele de la o boxa existenta in mod normal nu ar avea ce sa-ti spuna. Adica mie daca mi-ar zice i-as pune sa-mi faca calcule ca la scoala, cu toti curentii si caderile de curent pe boxe si sa-mi demonstreze stiintific cu ce dauneaza. Bineinteles, asta dupa ce i-as pune sa confirme calitatea buna a lucrarii (izolatii, trasee cabluri, etc etc etc etc) ca sa nu mai miriie inutil.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)