Cand ne vindem masina ???

Discutii despre orice legat de masini
Cosma Adrian
Numar Inmatriculare: SJ-45-ADY

Re: Cand ne vindem masina ???

Mesaj de Cosma Adrian »

Dan pasare scrie:Si care e legatura cu:''Cand ne vindem masina ???'' :evil:

:twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: ::P

...revenind la subiect :mrgreen: , eu cred ca nu o voi vinde niciodata. Cand o voi cumpara pe urmatoarea ( tot Citroen va fi ) pe asta am sa o las ori parintilor, ori prietenei/nevestei, da asta e mai putin probabil ca nu se poate sa merite ele asa ceva :mrgreen:
C4 berlina, 1,6i ,16v (110cp),gri iceland
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

history scrie:
Dan pasare scrie:Eu ma mir? Am suficienti ani ca sa nu mai existe multe lucruri pe lumea asta care sa ma mire :wink: Ce sustin eu, e o concluzie a propriei mele experiente, concluzie ce contravine opiniilor tale.Nu inseamna ca detin si adevarul absolut,dar in cazul de fata cred ca adevarul e mai aproape de mine. :) Am o groaza de argumente ca o masina luata de noua, sa nu implineasca 5 ani in parcarea ta :wink:
Si eu am o groaza de argumente ca masina noua poate sa implineasca linistita 10 ani in parcarea mea. Asta nu inseamna ca detin adevarul absolut. De pilda, eu fac 10k /an, pe drumuri relativ bune, de ce s-o schimb?
De ce s-o schimbi?
-pentru ca masina se uzeaza oricum odata cu trecerea timpului
-cheltuielile de intretinere cresc in timp
-in EU impozitul pe masina creste poportional cu vechimea acesteia, lucru care se va intampla si la noi in viitorul apropiat
-masina va fi mai putin sigura pentru ocupantii ei comparativ cu ce va fi nou pe piata
-devalorizarea ei se va duce catre 90%
-nu in ultimul rand, aspectul de sofer ''prafuit'' la volanul unei masini vechi, dar nu suficient de vechi pentru a intra in categoria ''de epoca'' :wink:
Astea ar fi cateva argumente, fara sa intru in detalii.
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
Cosma Adrian
Numar Inmatriculare: SJ-45-ADY

Mesaj de Cosma Adrian »

da ,bineinteles ca asa este si va fi, nu poti tine o masina la nesfarsit. Eu cand am zis ca nu o vand niciodata, ma gandeam la faptul ca nu am sa ma duc cu ea in targ. Mai bine o dau la ai mei la supra pret :mrgreen:...cel putin vreo 5 ani tot o voi tine (nu am probleme cu ea si imi place inca)
C4 berlina, 1,6i ,16v (110cp),gri iceland
history
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4i +
Numar Inmatriculare: DJ-26-DIN

Mesaj de history »

Eu voiam sa spun ca nu exista „retete„, depinde de mai multi factori: nr. de km/an, modul de exploatare etc.
Exista oameni care nu si-ar cumpara masina noua, tocmai din cauza devalorizarii. O cumpara la 3-5 ani si o tin pana la 8-10. Si sunt tot mai multi, poate din cauza crizei. Gresesc ei..., gresim noi? :?:
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

Ideea de a cumpara o masina SH de 3-4 ani si sa o mai ti inca pe atat sau chiar mai mult, nu e rea, si eu am facut asta de cateva ori. Mai ales ca astfel iti poti cumpara o masina mai performanta sau mai luxoasa care daca ar fi noua nu ti-ai permite-o dpdv financiar.
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii diverse”