Offtopic Room !
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Re: Offtopic Room !
Daca nu iti face rezervare il iei pe a lui Omen. 
- chainsaw
- Numar Inmatriculare: B-58-HDY
Vlad, eu n-am gasit clestele ala ... scrie si in manual c-ar trebui sa fie acolo, da' ori sunt eu chior, ori l-a luat fostu propietar de-acolo, ori n-a fost de la inceput ... nu vad nici macar locu' unde ar trebui sa fie
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

- Mihay
- Supermoderator
ma refeream la faptul ca marea majoritate daca nu chiar toti ofera cel putin 3 ani standard din fabrica nu extinsa . eu personal nu stiu altii cu 2 ani. si Dacia ofera mai multGarantia de 2 ani este un standard legal.Garantia de peste 2 ani este oferita in plus de producator, si te asigur ca pretul este inclus atunci cand achizitionezi o masina de la o anumita marca, care iti ofera 3- 5 -7 ani.Deci personal si nu numai, prefer garantia de 2 ani si daca mai am eu chef, sa platesc pt. a o extinde.Ar fi fost o problema daca nu ai putea sa o extinzi.
- chainsaw
e relativa treaba asta cu garantia.
faza e ca nu prea se mai strica nimic la motor, distributia te pune sa ti-o schimbi singur, la resegmentare nu prea ai cum sa ajungi, ca te cheama tot la el pentru revizii. si daca moare ceva eletronic, da eroare pe bord. daca nu te duci sa-ti rescrie softu' sau sa-ti schimbe un kkt care nu costa prea mult, si, in timp, ti se mai strica n alte chestii, iti vor refuza reparatia pe garantie.
deci, ce e de fapt garantia? paine pentru service-urile agreate. d-aia da kia 7 ani. sa fim seriosi, ce relevanta are? MERCEDES BENZ da 3 ani, si kia 7, deci mercedes e mai praf decat kia? asta nici macar ca gluma n-ar trebui vreodata scris, de fapt, imi cer scuze c-am facut-o
faza e ca nu prea se mai strica nimic la motor, distributia te pune sa ti-o schimbi singur, la resegmentare nu prea ai cum sa ajungi, ca te cheama tot la el pentru revizii. si daca moare ceva eletronic, da eroare pe bord. daca nu te duci sa-ti rescrie softu' sau sa-ti schimbe un kkt care nu costa prea mult, si, in timp, ti se mai strica n alte chestii, iti vor refuza reparatia pe garantie.
deci, ce e de fapt garantia? paine pentru service-urile agreate. d-aia da kia 7 ani. sa fim seriosi, ce relevanta are? MERCEDES BENZ da 3 ani, si kia 7, deci mercedes e mai praf decat kia? asta nici macar ca gluma n-ar trebui vreodata scris, de fapt, imi cer scuze c-am facut-o

- Mr_kokaa
- Maniac
- Numar Inmatriculare: TSE
Re: Pisica la motor
salutare
ploua de rupe in Bucuresti . Am iesit 1km sa l pescuiesc pe cumnatu de la metrou. Ce sa zic nebunie mare in Timpuri noi Tineretului. Apa si masini pe peste tot.
Acu vine problema! Am plecat sa ajung la metrou si cand sa l iau pe cumnatu mi a zis ca se aude un mieunat. Zic /.. e de la radio ... na asculatam Itsy btsy FM. Ajung acasa acelasi mieunat la parcare . Pisoaica a rezistat drumului prin 30 cm de apa. Deschid capota dar nu vad nimik . Am inchis repede din motiv de protectie la motor si revin dupa ce se opreste ploaia .
Aveti idee pe unde s-ar putea ascunde un pisoi la un citroen C4 ? ... sub spoiler ? mieunatul se aude de undeva de sub pasajul rotii stg.
PS. tocmai mai sunat o d`soara ! A gasit numarul de telefon pe o carte de vizita in parbriz : Va rog veniti sa mutati masina ca se ineaca un animal sub ea ..
Am coborat si am mai stat pe linga masina , am claxonat, am vb cu pisica, am urcat masina sus pe trotuar la loc ridicat si uscat si totusi cu aceste eforturi nu am reusit sa mi dau seama de unde miauna. Cred ca de undeva de sub contraaripa. cum se declipseaza contraaripa (aparatoarea de noroi) >?
ploua de rupe in Bucuresti . Am iesit 1km sa l pescuiesc pe cumnatu de la metrou. Ce sa zic nebunie mare in Timpuri noi Tineretului. Apa si masini pe peste tot.
Acu vine problema! Am plecat sa ajung la metrou si cand sa l iau pe cumnatu mi a zis ca se aude un mieunat. Zic /.. e de la radio ... na asculatam Itsy btsy FM. Ajung acasa acelasi mieunat la parcare . Pisoaica a rezistat drumului prin 30 cm de apa. Deschid capota dar nu vad nimik . Am inchis repede din motiv de protectie la motor si revin dupa ce se opreste ploaia .
Aveti idee pe unde s-ar putea ascunde un pisoi la un citroen C4 ? ... sub spoiler ? mieunatul se aude de undeva de sub pasajul rotii stg.
PS. tocmai mai sunat o d`soara ! A gasit numarul de telefon pe o carte de vizita in parbriz : Va rog veniti sa mutati masina ca se ineaca un animal sub ea ..
Am coborat si am mai stat pe linga masina , am claxonat, am vb cu pisica, am urcat masina sus pe trotuar la loc ridicat si uscat si totusi cu aceste eforturi nu am reusit sa mi dau seama de unde miauna. Cred ca de undeva de sub contraaripa. cum se declipseaza contraaripa (aparatoarea de noroi) >?
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
- Mr_kokaa
- Maniac
- Numar Inmatriculare: TSE
S-a rezolvat de la sine. Sper. Daca a murit in aripa am pus-o. Protectia animalelor imi va da o amenda grasa cat un pui de pisica. Sa speram ca a coborat si a scapat cu viata dupa potopul de aseara.
Azi am studiat problema. La plimbare pe Cantemir am vazut un pui de pisica tot asa pe sub "burta unui Renault"/. Probabil slabiciune la frantuzoaice. Pisoiu intra exact pe ansamblu de la roata (planetara si bascula) si se ascunde pe acolo. Alt loc pe unde s-ar putea baga ar fi o deschizatura in scut. La Clio Simbol asta , pisoiu se strecura prin amindoua locurile. Din pacate nici pe asta nu am reusit sa o conving sa o iau acasa sa pot sa o licitez pe forum.
Poate la a 3a.
Azi am studiat problema. La plimbare pe Cantemir am vazut un pui de pisica tot asa pe sub "burta unui Renault"/. Probabil slabiciune la frantuzoaice. Pisoiu intra exact pe ansamblu de la roata (planetara si bascula) si se ascunde pe acolo. Alt loc pe unde s-ar putea baga ar fi o deschizatura in scut. La Clio Simbol asta , pisoiu se strecura prin amindoua locurile. Din pacate nici pe asta nu am reusit sa o conving sa o iau acasa sa pot sa o licitez pe forum.
Poate la a 3a.
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- chainsaw
aha, nice! n-am fost eu atent. intelesesem ca se gaseste chiar in interiorul capacului pe care-l dai jos.

- chainsaw
in primu' rand, am reusit sa gasesc clestele + sigurantele de rezerva, thanks Vlad!
in al doilea,

in al doilea,
poate fostu' propietar a schimbat si el la un moment dat becul doar pe-o parte: cea pe care tie nu ti s-a ars incavlad scrie:De 7 luni am scimbat becul doar pe o parte. Cam greu trece acel curind ca sa se arda si pe cealalta parte.chainsaw scrie:e recomandat sa le schimbi pe ambele simultan, ptr ca daca ti s-a ars unu', curand o sa ti se arda si celalalt ...

- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Poate, dar eu am luat masina in septembrie. In ianuarie am avut un accident (am fost lovit din spate) si atunci mi s-a ars becul pe o parte. L-am schimbat si de atunci nu mai am treaba cu becurile. Deci la mine nu functioneaza faza ca se arde si celalalt repede.
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Uitindu-ma pe net despre istoria Citroen abia acum am descoperit ca BX-ul avea o supertehnologie pe el ce altii producatori de top abia in zilele noastre se lauda cu ea.

Tractiune integrala, suspensie hidraulica (nu are nici un arc), bare antiruliu ce regleaza prin suspensie masina astfel incit ramine tot timpul paralela cu solul.
Pe zi ce trece tot mai mult apreciez Citroen asa ca astia de ii huliti nu uitati ce au facut ei pt industria auto. Citroen nu e de vina pt serviceurile din Romania.

Tractiune integrala, suspensie hidraulica (nu are nici un arc), bare antiruliu ce regleaza prin suspensie masina astfel incit ramine tot timpul paralela cu solul.
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Si nu uitati ca Citroen s-a cam stricat decat i-au cumparat Pejo-ul 
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Inca mai pastreaza ceva din ideile lor inovatoare.
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Asta clar.
Ziceam insa ca n-ar trebui sa injuram Citroen cat ar trebui sa injuram Peugeot
Dar ce-i drept, si ei au ajutat.
Ziceam insa ca n-ar trebui sa injuram Citroen cat ar trebui sa injuram Peugeot
Dar ce-i drept, si ei au ajutat.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
- chainsaw
foarte putine bx-uri sunt 4x4. sub 5 in romania. majoritatea sunt 1.9 diesel aspirat.
bx-ul meu avea hidraulica terminata, dar si asa a fost cea mai confortabila masina cu care am mers.
vlad, daca suspensia bx-ului te impresioneaza, care e cam cea mai putin sofisticata din gama, check this out: XANTIA ACTIVA
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=H3YxqjD8Rh4[/youtube]
citroen a stiut mereu sa faca masini, a adus mai multa inovatie decat multi constructori pusi la un loc, si cand aud copiii si BMWistii ca asociaza acest constructor genial cu reno sau pejo ... sau mai rau: FIAT, sau oricare marca ce face masini ieftine si de kko ... mi se urca sangele la cap ca'n tom si jerry
bx-ul meu avea hidraulica terminata, dar si asa a fost cea mai confortabila masina cu care am mers.
vlad, daca suspensia bx-ului te impresioneaza, care e cam cea mai putin sofisticata din gama, check this out: XANTIA ACTIVA
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=H3YxqjD8Rh4[/youtube]
citroen a stiut mereu sa faca masini, a adus mai multa inovatie decat multi constructori pusi la un loc, si cand aud copiii si BMWistii ca asociaza acest constructor genial cu reno sau pejo ... sau mai rau: FIAT, sau oricare marca ce face masini ieftine si de kko ... mi se urca sangele la cap ca'n tom si jerry