un DS membru Club C4!!!???
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Re: un DS membru Club C4!!!???
Pana nu ai un plan concret, degeaba faci liste! Probleme gen, cine o cumpara, cine o tine, cine o repara, cine aloca timp??? Astea asa la prima vedere!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Pai de cumparat o cumpara cei ce contribuie.
De tinut daca e nevoie eu am un garaj la 60 km de Bucuresti disponibil si unde nu jeneaza absolut pe nimeni.
Cu reparatul aici ramane de gasit.
Si cu actele ar fi o problema, eu nu ma pricep deloc la ce acte sunt nevoie.
Iar repararea si restaurarea ei sa fie un proiect pe mai mult timp, gen 1-2 ani si la care sa participam mai multi, altfel e mai greu sa se ocupe doar un singur om.
Cu totii ne-am fi dorit ca la 2.500e sa fie aia din poze dar...
De tinut daca e nevoie eu am un garaj la 60 km de Bucuresti disponibil si unde nu jeneaza absolut pe nimeni.
Cu reparatul aici ramane de gasit.
Si cu actele ar fi o problema, eu nu ma pricep deloc la ce acte sunt nevoie.
Iar repararea si restaurarea ei sa fie un proiect pe mai mult timp, gen 1-2 ani si la care sa participam mai multi, altfel e mai greu sa se ocupe doar un singur om.
Cu totii ne-am fi dorit ca la 2.500e sa fie aia din poze dar...
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
- Bogdan
- Fondator
Cumparatorul este unul singur!

- Mihay
- Supermoderator
da cazul ideal este acela cand unul dintre noi ar fi avut 1 500 euro de investit in ea, si o cumpara acum fara discutii . pe urma gaseam o modalitate legala ca toata lumea sa nu aiba nici un dubiu . eu il propun pe Stefan 
- Deese
- Omul cu plasticele
Eu ma refeream la cumparatori as in cei ce contribuie financiari.
Cine o sa fie in acte...asta nu conteaza asa mult.
Sa fie cel mai mare si mai intelept
Dan sau Commandor
Cine o sa fie in acte...asta nu conteaza asa mult.
Sa fie cel mai mare si mai intelept
Dan sau Commandor
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Masina poate fi si pe numele lui Bogdan, mi se pare cel mai bine. Si cu locul de garare o rezolvam, poate sta la mine, o bag in locul masinii mele.Banii sunt problema
pe criza asta...
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
eu zic sa fie trecut la proprietar: ClubC4. In privinta banilor... Nu am cum sa justific suma totala
, dar pot sa cotizez cu sume mai mici
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Nu se poate Club 4, nu avem personalitate juridica 
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;- chainsaw
- Numar Inmatriculare: B-58-HDY
s-ar putea clubc4 daca clubc4 ar fi asociatie, al'fel, nu prea. dar ce are daca e Bogdan propietar? sau altcineva din echipa tehnica? Impartim impozitul + asigurarea, evident. Iar daca masina obtine atestare istorica, nu se mai plateste nimic oricum. Asa ar fi si in cazul in care propietarul ar fi o organizatie nonprofit.
@Commandor: asa e, nu pot garanta ca masina merge, si sincer, ar fi chiar o minune daca n-ar avea nicio problema la hidraulica sau la motor. dar e destul de probabil ca problemele sa nu fie majore. Sa nu uitam ca masina in stare buna, face mai mult de 10.000, iar valoarea ii creste, nu-i scade, oricare ar fi contextul economic mondial. deci e o mica comoara acolo.
Reparatia. Vopsitul se mai poate amana, iar eventualele probleme mecanice sau hidraulice s-ar putea rezolva la unul din cele mai bune service-uri de Citroen-uri vechi din Romania, TotCitro din Ploiesti. Costurile sunt FOARTE variabile, in functie de ce trebuie facut la masina. Tocmai de aceea, daca alegem s-o luam p-asta, trebuie s-o luam la un pret cat mai redus.
Nu sugerez sa ne aruncam la asta, dar, de cand exista topicul, e singura masina reala, vazuta de cineva, atinsa
, care are si un pret. Deci pana acum, cam singura care exista. Mai vinde cineva pe clubcitroen un DS cu 3000 de euro, dar usile si pragurile, cel putin pe partea stanga, sunt terminate. Insa acela e functional, dar parca avea numere rosii.
Asadar, repet, nu-i nicio presiune. Eu am exprimat ce-am aflat si ce-am vazut, now we brainstorm.
@Commandor: asa e, nu pot garanta ca masina merge, si sincer, ar fi chiar o minune daca n-ar avea nicio problema la hidraulica sau la motor. dar e destul de probabil ca problemele sa nu fie majore. Sa nu uitam ca masina in stare buna, face mai mult de 10.000, iar valoarea ii creste, nu-i scade, oricare ar fi contextul economic mondial. deci e o mica comoara acolo.
Reparatia. Vopsitul se mai poate amana, iar eventualele probleme mecanice sau hidraulice s-ar putea rezolva la unul din cele mai bune service-uri de Citroen-uri vechi din Romania, TotCitro din Ploiesti. Costurile sunt FOARTE variabile, in functie de ce trebuie facut la masina. Tocmai de aceea, daca alegem s-o luam p-asta, trebuie s-o luam la un pret cat mai redus.
Nu sugerez sa ne aruncam la asta, dar, de cand exista topicul, e singura masina reala, vazuta de cineva, atinsa
Asadar, repet, nu-i nicio presiune. Eu am exprimat ce-am aflat si ce-am vazut, now we brainstorm.
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

- Bogdan
- Fondator
Ma dar inainte sa imi ziceti sa fiu eu proprietar, nu ma intrebati si pe mine????
Asa e, ClubC4 nu are statut de asociatie, si nici nu va avea in viitorul apropiat, pentru ca nu se justifica!
Chainsaw, orice masina este ca o jucarie pentru oricare dinte noi...si nu va dura mult, pana cand vor vrea toti sa mearga cu ea, sa se plimbe cu ea, se mai strica ceva, a stricat-o ala, ba alalalt si tot asa! Chiar daca euforia persista, nu trebuie uitate lucrurile astea, poate sunt eu prea pesimist dar astea sunt riscurile pe care eu le prevad!
Asa e, ClubC4 nu are statut de asociatie, si nici nu va avea in viitorul apropiat, pentru ca nu se justifica!
Chainsaw, orice masina este ca o jucarie pentru oricare dinte noi...si nu va dura mult, pana cand vor vrea toti sa mearga cu ea, sa se plimbe cu ea, se mai strica ceva, a stricat-o ala, ba alalalt si tot asa! Chiar daca euforia persista, nu trebuie uitate lucrurile astea, poate sunt eu prea pesimist dar astea sunt riscurile pe care eu le prevad!

- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
in fiecare an se va platii un impozit la ea ...
RCA ....
astea cine le va platii
RCA ....
astea cine le va platii
- chainsaw
- Numar Inmatriculare: B-58-HDY
de aceea am zis brainstorm, ca sa analizam toate situatiile posibile, si toate dezavantajele unei cumparari la comun. dar, Bogdan, astea erau probleme si daca-l gaseam impecabil la 1000 de euro, deci sa-nteleg ca tu nu esti oricum increzator intr-o astfel de idee.
Am mai zis mai demult pe topicul asta, cel mai potrivit ptr clubul acesta, pe post de achizite la comun, ar fi o bucata de C4 wrc, o roata, un spoiler, un volan, ceva.
PS: @DMX: daca masina obtine atestat de vehicul istoric, NU se plateste impozit. iar asigurarea este substantial redusa, riscul implicarii intr-un accident fiind mult mai redus la o astfel de masina, pentru ca ar circula foarte rar.
Am mai zis mai demult pe topicul asta, cel mai potrivit ptr clubul acesta, pe post de achizite la comun, ar fi o bucata de C4 wrc, o roata, un spoiler, un volan, ceva.
PS: @DMX: daca masina obtine atestat de vehicul istoric, NU se plateste impozit. iar asigurarea este substantial redusa, riscul implicarii intr-un accident fiind mult mai redus la o astfel de masina, pentru ca ar circula foarte rar.
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp

- Bogdan
- Fondator
Atat timp cat nu exista un plan, si nu sunt dezbatute toate probleme nu sunt deloc increzator! In momentul in care se vine cu ceva concret si un plan de bataie, si acesta este fezabil, atunci va exista toata sustinerea mea!!

- Deese
- Omul cu plasticele
Slabe sanse sa il putem inmatricula ca istoric, trebuie sa aiba totul original pe el. Asta o stiu de la un amic care a restaurat o broscuta impecabil as zice eu, era o veritabila epava, pur si simplu nu mai era aproape nimic din ea (si e posibil sa avem un ajutor aici, tipul e pasionat de masini vechi)
Broasca are numarul B xx KAF parca si e albastra, poate o stie careva.
Eu zic ca la urmatoare intalnire de vineri sa discutam serios despre acest lucru.
Intalnirile de vineri sunt cam aiurea puse pentru mine pentru ca de obicei plec in weekend din oras dar am sa fiu acolo la urmatoarea.
Broasca are numarul B xx KAF parca si e albastra, poate o stie careva.
Eu zic ca la urmatoare intalnire de vineri sa discutam serios despre acest lucru.
Intalnirile de vineri sunt cam aiurea puse pentru mine pentru ca de obicei plec in weekend din oras dar am sa fiu acolo la urmatoarea.
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
pe baietii de la TOTCITRO ii cunosc eu
am si fost la ei cu robotelu`