CAT COSTA SERVODIRECTIA LA C4?

Scrie răspuns
SKY
Numar Inmatriculare: B 63 W J W

CAT COSTA SERVODIRECTIA LA C4?

Mesaj de SKY »

Salutare tuturor!
In primul ran vreau sa imi cer scuze anticipat in cazul in care am postat gresit.
Am cumparat de curand un C4 1.6 hdi 110 cai si sunt foarte multumit de el. De aceea am decis sa mai cumpar inca unul dar are un mic defect: ii lipseste de tot POMPA DE SERVODIRECTIE, si alte cateva lucruri minore. As vrea sa stiu si eu daca aveti idee de unde as putea lua asa ceva (pompa de servo ca de lucrurile minore ma descurc :D ) Second Hand si cam cat ar costa ca noua te cam rupe la buzunar.
Multumesc!
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Re: CAT COSTA SERVODIRECTIA LA C4?

Mesaj de Dan pasare »

Costa peste 2500 lei . Citeste si topicul asta, este despre aceeeasi problema: viewtopic.php?f=61&t=315&p=97643&hilit= ... rvo#p97643" onclick="window.open(this.href);return false;
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
SKY
Numar Inmatriculare: B 63 W J W

Mesaj de SKY »

Dan pasare scrie:Costa peste 2500 lei . Citeste si topicul asta, este despre aceeeasi problema: viewtopic.php?f=61&t=315&p=97643&hilit= ... rvo#p97643" onclick="window.open(this.href);return false;
Asa am auzit si eu dar speram sa gasesc ceva sh mai subtire k asa nu merita sa dau 2500 pe ea noua.
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Poti face ceva de genul: te interesezi ce cod are acea pompa care-ti trebuie, intrebi la un service autorizat/dealer PSA pe ce modele de masini s-a montat fix acea pompa dupa care faci vizite pe la atelierele de dezmembrari. Cistig garantat! :wink:
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”