Nu intra in viteza

Scrie răspuns
bizkit1

Nu intra in viteza

Mesaj de bizkit1 »

Am revenit cu o noua problema. Ieri am zis sa plec cu masinuta sa fac o mica plimbare. Am bagat in marsalier si nu se misca, scotea un zgomot aiurea. Am mai incercat de cateva ori si nu a mers. Am bagat a 1-a s- amiscat, dupa care a mers si in marsalier. Dupa ce am scos-o din curte si am bagat din nou a 1-a iar facea figuri. Deci intra in viteza dar nu se misca. Pana la urma a luat-o, dar am lasat masina acasa ca mi-era frica sa mai merg. Deabia astept sa ma duc miercuri la revizie sa le spun alora cate figuri face si probabil ca aia o sa spuna ca sunt eu nebun si ca nu are nimic.
C41.6 diesel 110 CP, TRACTOR VERSION + honda accord (echipare sportline) 2.2 diesel
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

stiu sigur ce ai facut. stii ca sunt probleme cu intratul in marsarier. nu ai cuplat suficient, si zgomotul respectiv era caraitul de la frecatul mecanic dintre dinti. vezi ca se simte cand nu intra complet in viteza. in primul rand simti ca w cursa mai mica decat de obicei.
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
bizkit1

Mesaj de bizkit1 »

nu , nu era zgomotul ala, stiu cand face asa. Deci intrase in marsalier si in viteza 1 dar nu se misca si facea un zgomot ca si cum ar aluneca o curea pe un motor,ca si cum s-ar invarti in gol, nu se auzea caraitul ala de care zici tu.
C41.6 diesel 110 CP, TRACTOR VERSION + honda accord (echipare sportline) 2.2 diesel
Tomita
cre8or

Mesaj de Tomita »

atunci imi pare rau ca nu e asta. daca era asa, scapai usor. daca este altceva, se pare ca totusi ai nimerit in acel mic procent cu probleme la toata masina. stiu ca s-a mai facut asa ceva, cand o masina a fost schimbata pt ca in prima jumatate a per de garantie a avut nustu cate probleme...ceva d egenul asta...nu mai stiu, cred ca pe clubcitro citisem mai demult...sper sa nu fie cava grav

bizkit1

Mesaj de bizkit1 »

Nu stiu ce sa zic.....eu deja m-am saturat ca de fiecare data cand plec cu masina sa pateasca cate ceva.
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Daca iti intra in viteza si nu misca e de la placa de presiune. Cred ca intra pe garantie, depinde cati km ai la bord.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
bizkit1

Mesaj de bizkit1 »

14000 km si miercuri ma duc la revizie.
Tomita
cre8or

Mesaj de Tomita »

hahahaha...mie mi s-a zis ca tot ce tine de ambreiaj si chestii de genul asta NU sunt acoperite de garantie.
deocamdata nu am probleme cu asa ceva si nu as vrea sa aflu, caci nici nu stiu cum s ao dau la intors aici. stiu cazuri in care s-a omorat ambreiajul superlejer de un n00b la o masina si e posibil sa aiba si ei dreptate. cum se constata ca nu e vina posesorului

stevey
Marca si model masina: C4 1.6i BLACK

Mesaj de stevey »

@bizkit1 Asa pateam eu la inceput cand mi-am luat masina :) Vroiam sa o bag in marcharierre si nu facea cursa totala (bine nu stiam atunci de bug-urile citroien c4) se bloca la un moment dat, eu crezand ca a intrat si cand vroiam sa dau cu spatele facea acel minunat zgomot de motoscuter.Ce era ciudat ca inauntru nu se prea auzea ci de afara.Mai patesc si acum faze de-astea...va dati seama ce penibil, ma chinui sa o bag in marcharriere si deabea dupa 2-3 incercari, dupa ce o bag si in alta treapta reusesc.Mah ce pot sa spun s-au grabit sa o faca si pe asta...
bizkit1

Mesaj de bizkit1 »

Mi-a gasit azi problema la revizie. nu stiu daca o fi asa dar el mi-a zis ca doar a uns nu stiu ce pe acolo. in fine bine ca s-a rezolvat. A mai ramas sa imi mai rezolve 2 probleme de rezolvat, trebuie sa imi schimbe o bucata de cauciuc care e intre motor si caroserie, piesa care a crapat si daia se aude o bataie acolo si imi sare motorul de sub capota cand il opresc; si trebuie sa imi unga placutele pe spate ca zic ei daia scartaie, dar un am avut bucata aia de la antifurtul de la roti si nu au putut (greseala mea) . Asta este acum, sa astept sa faca comanda la piesa aia si o sa ma duc sa imi termine.
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Ce anume sa-ti unga? Placutele pe suprafata de contact cu discul? Aia is intregi la git (cap bag seama ca nu au)?
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

bizkit1 scrie:Mi-a gasit azi problema la revizie. nu stiu daca o fi asa dar el mi-a zis ca doar a uns nu stiu ce pe acolo. in fine bine ca s-a rezolvat. A mai ramas sa imi mai rezolve 2 probleme de rezolvat, trebuie sa imi schimbe o bucata de cauciuc care e intre motor si caroserie, piesa care a crapat si daia se aude o bataie acolo si imi sare motorul de sub capota cand il opresc; si trebuie sa imi unga placutele pe spate ca zic ei daia scartaie, dar un am avut bucata aia de la antifurtul de la roti si nu au putut (greseala mea) . Asta este acum, sa astept sa faca comanda la piesa aia si o sa ma duc sa imi termine.
mai bine iti pun aia si capota de carbon cu incuietori. Le spui sa puna si niste amortizoare serioase la motor :lol: :lol: :lol: :lol: cum puii mei ti-a crapat garnitura aia ? Si sa unga placutele ca de aia scartaie? :shock: :shock: :shock: Pai ori sunt duse ori e murdarie si se curata.
La care service ai spus ca ai fost?
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
bizkit1

Mesaj de bizkit1 »

La service in Baneasa. EI asa mi-au zis ca scartaie alea de pe spate ca nu sunt unse si ca trebuie sa ma mai duc sa le unga cand o sa vina si piesa aia care trebuie inlocuita.
cosminnuss
SeXy si Foarte Bun
Numar Inmatriculare: B-15-DFK

Mesaj de cosminnuss »

Vorba lui mituc, ar fi de-a dreptul idioti daca ar unge discurile...
Le ung ca sa alunece mai bine, sau ce?!?? :shock:
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”