BSI1-cutie sigurante 2- MUX

Luc

Re: BSI1-cutie sigurante 2- MUX

Mesaj de Luc »

corect; dincolo ~50.000km pe an e cam media.

Eu am luat C5-II -ul meu la ~2ani cu 110.000km - reali, i-am facut service-ul la FAP si merge superb, de 2 ani pun in el doar consumabile: ulei, filtre.... si motorina.

Al 2-lea C5 la prietena mea l-am luat la ~3 ani cu 85.000km - reali, dar am descoperit ulterior ca spoilerul spate fusese schimbat, bara de sub spoiler este usor indoita si nu pot infileta carligul de remorcare - nimic grav... noroc ca nu au fost afectate sistemele de siguranta, airbag-urile... sincer al meu merge mai bine ca asta mai tanar si ma astept sa bag mai multi bani decat in a mea.

p.s.
ambele le-am adus personal de dincolo si au fost putin mai scumpe ca ce se vinde la noi pe piatza; ce se aduce ptr vanzare la noi n-am incredere, imposibil sa nu aibe vre-o buba.
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

cisu scrie:
La citroen degeaba au bagat Lexia si dupa ce am insistat cu privire la Km, tot nu au vazut ceva in neregula...sau nu au vrut sa spuna... Asa ca...
Daca au vazut ceva, au vazut in istoricul masinii si au tacut..
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
longo

Mesaj de longo »

Nu gred ca e data inapoi prea mult, oricum nu cred ca a fost facuta pentru a pacali acum, nu ar fi dat-o la 130000 ci poate la 70-80.000(cati proprietari a avut inainte?ar trebui sa fie in cartea tehnica originala). Daca acum merge bine, nu cred ca ar conta prea mult. Motorul duce linistit 300000, cu uleiuri bune. La servo m-as uita mai atent, daca e electrohidraulica.Eu am luat un ka la 200000 (patru ani) si e perfect.
Ideea e sa nu dea acum erori pe calculatorul de diagnosticare. Parerea mea e ca mai periculoasa e o masina la 70-80000 decat una la 200000. la 70-80000 sigur schimbi discuri, amortizoare, ambreiaj,curea distributie +pompa apa, rulmenti la 200000 au fost schimbate deja de vreo 2 ori.
Asa gandesc eu. E adevarat ca dezavantajul vine ca altul ar fi fost pretul.
cisu
Numar Inmatriculare: AG1.6HDI

Mesaj de cisu »

Se pare ca un proprietar afara si unul in tzara... (o juma' de an in tzara, unu' de 18 ani... :x )
Am verificat-o si la Vl si la Pitesti, si niciunde nu au zis ceva de erori, afara de becuri arse la pozitii (avea leduri) si celebra eroare la injectorul 3 (+ 6,01mg...), care s-a dovedit a fi din Lexia... (au bagat una noua din reprezentanta si avea la fel)...
- ideea e ca am luat-o deja inmatriculata cu taxa platita... si pt mine ESP-ul a fost esential
- am reparat cam tot ce am descoperit la ea si acum merge bine si cred eu ca am si siguranta pieselor noi, cu garantie, si faptul ca am facut-o partial cu mana mea (dar am asistat la tot)!
- am 8000km cu ea si nu mi-a mancat ulei cat sa se observe pe joja ( el la acelasi nivel), am scos cel mai mic consum de 3,7l%, mers economic si 4,5l% mers normal in afara pe drumuri de munte!
se schimba ceva la citroen service ... sau numai la CARTEC?
( hmmm....)
twister
Numar Inmatriculare: CT 46 VUP

Mesaj de twister »

salut..
am citit primele 4-5 posturi de la acest subiect si ideea e ca nush daca ati ajuns la o concluzie sau nu. Iti pot spune cu mare siguranta ca : modificare kilometrilor de la bord se poate face doar prin schimbarea unui microcip din BSI ! Daca ai vazut o interventie asupra circuitelor originale din bsi atunci poti sa fii sigur ca au fost modificati km`tri ! sunt 100% sigur pe ce spun !;)
cisu
Numar Inmatriculare: AG1.6HDI

Mesaj de cisu »

:ok Parca-i si vad acum pe toti proprietarii de C4 SH cu BSI-ul in mana, cautand cu lupa urme de lipituri la circuite... :ok
In special pe cei cu masini aduse de afara si expuse /luate de pe autovit... (ca mine)...
- te superi un pic, injuri, n-ar vrea vanzatorul sa fie atunci langa tine... apoi daca mai are ''norocul' sa se intalneasca cu tine... :x
se schimba ceva la citroen service ... sau numai la CARTEC?
( hmmm....)
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”