Exista vreo modalitate de a scapa de toate boarzele infipte prin radiator fara a-l da jos? Ma gindesc la o spuma sau un degresant puternic care sa-mi lase radiatorul in pace, sau ceva asemanator.
++stie cineva daca faptul ca radiatorul e ticsit cu muste si tintari ii influenteaza dramatic eficacitatea termina? De influentat i-o influenteaza, insa nu sint sigur cit anume. Vara asta am observat ca ventilatorul de la motor a vijiit mai intens si pentru mai mult timp si iarasi nu-mi dau seama daca e doar o impresie pentru ca nu am fost la fel de atent anul trecut sau daca intr-adevar s-a modificat asta.
Curatare radiator
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Curatare radiator
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Re: Curatare radiator
Eu l-am curatat cu jetul de apa bagat prin grila fata.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
auzisem de niste piepteni speciali care indreptau si curatau radiatoarele de aer conditionat.
nu am vazut niciodata insa...
cred totusi ca o solutie daia care dizolva mustele pe capota( la o spalatorie mai de seama) te va ajuta in combinatie cu un jet de apa.
legat de performante....daca mustele obtureaza serios fluxul de aer, poate duce si la fierberea instalatiei.
eu personal am vazut un Land Cruiser cu motorul fiert care avea numai noroi acolo.....
nu am vazut niciodata insa...
cred totusi ca o solutie daia care dizolva mustele pe capota( la o spalatorie mai de seama) te va ajuta in combinatie cu un jet de apa.
legat de performante....daca mustele obtureaza serios fluxul de aer, poate duce si la fierberea instalatiei.
eu personal am vazut un Land Cruiser cu motorul fiert care avea numai noroi acolo.....
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
-
joeadrianblack
eu am vazut pe site-ul celor de la mafra, solutie pt muste... pp ca nu are importanta daca dai cu solutia pe botul masinii sau pe radiator.