Domnule sau doamna supermoderator Aiurica, nu ne cunoastem si va rog sa ma respectati asa cum va respect...........
Da am avut masina , un coupe lovit laterala stanga de o ........... iarna trecuta. Am mers la reprezentanta, unde am fost sfatuit sa nu indrept, cu toate ca nu era grav, ci sa inlocuiesc piesa. Am acceptat sa inlocuiesc piesa primind confirmarea ca nu se sudeaza argon ci prin puncte, identic cu sudura de fabrica. Cand merg din nou gasesc masina sudata cu aparatul.Nu am avut ce face, faptul era consumat si am rugat sa imi lucreze bine, sa dea cu tot ce trebuie pentru a nu avea probleme. Iau masina, bineinteles alta nuanta partea vopsita si dupa aproximativ 4-5 luni a inceput sa se exfolieze vopseaua incepand cu pragur si semiaripa. Merg din nou si atrag atentia ca parte de prag reparata sa fie antifonat ca aspect cu cel din fabrica si sa aiba grija sa curete bine sa nu se repete problema. Iau masina, intradevar lucrat mai bine, dar cu pierderile la vedere si toate plasticele din jur vopsite--nu au izolat sau dat jos. Acum, pragul unde a fost sudat are gauri si rugina pe puncte si trebuie sa merg sa fac din nou. Ca sa nu vorbesc ca pe interior sudurile nu au fost date nici macar cu prafffff, am luat masina cu folia laterala spate arsa si acoperit cu vopsea neagra ca sa nu se vada din exterior, iar chederul lipit cu super glue. Acum ce spui?