Cheia tip briceag C4
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
Re: Cheia tip briceag C4
sigur intra toata lamela in gaura aia si tot nu intra in catare?
ai putea sa mai tai putin din lamela ...e o linie acolo ....
eu am incercat sa pun lamela de la cheia fixa in aia briceag si era mai mare...dar am vazut ca daca tai putin din ea...intra....
ai putea sa mai tai putin din lamela ...e o linie acolo ....
eu am incercat sa pun lamela de la cheia fixa in aia briceag si era mai mare...dar am vazut ca daca tai putin din ea...intra....
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
pai asta e...ca nu intra ... dupa cum am mai zis , e alt sistem...Aiurica scrie:sigur intra toata lamela in gaura aia si tot nu intra in catare?
-
onacus
Mergi cu lamela noua sa ti-o taie undeva unde se duplica chei, folosind-o pe cea veche drept model. De exemplu, la Bricostore se duplica astfel de chei.alex82 scrie:cum?![]()
Honda Civic Sedan ES 1.8 M/T New Red Pearl
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
- Mihay
- Supermoderator
nu prea face nimeni copii dupa aceste chei, a mai fost discutia asta... cat despre taiatul ei ma depaseste 
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
o sa o fac de unica folosinta...si anume , am reusit sa o asamblez cu totul , doar ca in momentul in care o inchizi se forteaza carcasa si are tendinta sa se desfaca... deci o sa o lipesc...
sa te duci sa`ti faca lamela noua dupa cea veche...asta noua nu are transposrder`ul ( sau cum s`o numi ala..unde se afla cip`ul ) apoi trebuie si invatata...
placa electronica nici ea nu intra ca lumea in carcasa...a trebuit sa mai indoi din piciorusele alea ale carcasei...e complet diferita de la A la Z
asa ca solutia este sa o lipesc pe margini sa nu se desfaca si cand s`o termina bateria , vad eu daca se mai poate desface sau nu...
lamela , flencane...nu prea are nici o treaba arcul , capatanile lui fiind diferite si ele de capatanile arcului vechi...daca vrei sa pui arcul vechi , nu are de carcasa de ce sa se prinda pt ca la asta noua nu are santul acela sa intre arcul....dupa cum am mai spus , este diferit tot la ea...
totusi daca cineva are butoanele la cea veche praf...si nu prea le mai poate folosi , poate incerca si aceasta varianta..cu mici modificari poate avea ceva cat de cat rezonabil , iar la pretul asta ( 20$ , transport gratuit ) cred ca merita pana la urma...
oricum , de la NESIMTITII DE LA CITROEN nu voi cumpara in veci o cheie cu 500 ron
...si da , sunt NESIMTITI , pt ca nu vand doar carcase ci te obliga sa cumperi cu electronica cu tot...bataie de joc
sa te duci sa`ti faca lamela noua dupa cea veche...asta noua nu are transposrder`ul ( sau cum s`o numi ala..unde se afla cip`ul ) apoi trebuie si invatata...
placa electronica nici ea nu intra ca lumea in carcasa...a trebuit sa mai indoi din piciorusele alea ale carcasei...e complet diferita de la A la Z
asa ca solutia este sa o lipesc pe margini sa nu se desfaca si cand s`o termina bateria , vad eu daca se mai poate desface sau nu...
lamela , flencane...nu prea are nici o treaba arcul , capatanile lui fiind diferite si ele de capatanile arcului vechi...daca vrei sa pui arcul vechi , nu are de carcasa de ce sa se prinda pt ca la asta noua nu are santul acela sa intre arcul....dupa cum am mai spus , este diferit tot la ea...
totusi daca cineva are butoanele la cea veche praf...si nu prea le mai poate folosi , poate incerca si aceasta varianta..cu mici modificari poate avea ceva cat de cat rezonabil , iar la pretul asta ( 20$ , transport gratuit ) cred ca merita pana la urma...
oricum , de la NESIMTITII DE LA CITROEN nu voi cumpara in veci o cheie cu 500 ron
-
onacus
Ba face. Eu asa mi-am facut 2 chei la honda. Am schimbat cheia din cheie dreapta in cheie pliabila.Mihay scrie:nu prea face nimeni copii dupa aceste chei, a mai fost discutia asta... cat despre taiatul ei ma depaseste
-
onacus
Lamela nu are nimic in ea. Este doar un fier. Transponderul ala este pe placa electronica. Eu cand mi-am facut din cheia dreapta cheie pliabila mi-am dezlipit transponderul ala cu fierul de lipit si l-am mutat in alta parte in interiorul cheii(trebuia schimbat lacasul pentru a functiona).alex82 scrie:sa te duci sa`ti faca lamela noua dupa cea veche...asta noua nu are transposrder`ul ( sau cum s`o numi ala..unde se afla cip`ul )
Uite si un link cu poze despre cum s-a facut la honda civic: http://hondafan.etp.ro/gallery/v/Bodo/F ... ?g2_page=3" onclick="window.open(this.href);return false;
- navzar_x
- Numar Inmatriculare: B-XX-DBR
C4 facelift berlina 1.6i 122 de fugareti ... blue recife - albastra ca focul ... de la aragaz 
- Mihay
- Supermoderator
ai incercat la c4? eu da si raspunsul tuturor atelierelor de genul asta a fost NU!!onacus scrie:Ba face. Eu asa mi-am facut 2 chei la honda. Am schimbat cheia din cheie dreapta in cheie pliabila.Mihay scrie:nu prea face nimeni copii dupa aceste chei, a mai fost discutia asta... cat despre taiatul ei ma depaseste
- Aiurica
in curand , un prieten o sa aduca cateva chei de c4.....asa ca, daca vreti ganditi-va repede....aduce doar 5 din care una e a mea.....
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Pret?
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
- Aiurica
va pune el anuntul cand sosesc cheile....nu a vrut sa puna inainte.....
- catalin raoul
- Numar Inmatriculare: BR.03.MUB
Daca pretul nu e exagerat,sunt foarte interesat!Multumesc.
Catalin: C 4 Coupe 1,6 HDI 110cp 16v black beauty!!
-
ECO
- Numar Inmatriculare: DB - 26 - ECO
ma inscriu si eu la o cheie...
Citroen C4 Coupe Black 1.6i 16V - ICE Pack + Optiuni
- DB-26-ECO
n'are greieri...doar un tzäcänit la volan
n'are greieri...doar un tzäcänit la volan
- Gabi Nedelcu
- Numar Inmatriculare: TL 25 NGI
Aiurica scrie:in curand , un prieten o sa aduca cateva chei de c4.....asa ca, daca vreti ganditi-va repede....aduce doar 5 din care una e a mea.....
Sunt si eu ff interesat de o cheie C4..trece-ma si pe mine pe lista
Citroen C4 Coupe 2006 1.6 HDI White Edition