LEXIA 3 ....dar nu la reprezentanta
- dieto
- Numar Inmatriculare: TM74DFD
LEXIA 3 ....dar nu la reprezentanta
salutare,
poate stiti careva sa-mi spuneti daca are cineva lexia in Timisoara sau imprejurimi.Am fost la reprezentanta din Timisoara si am vrut sa-mi activez portul AUX de pe HU si mi-au spus ca mai intai trebuie cumparat un USB box ca sa stie ce mufa are...etc. abureli. Dupa cate stiu eu portul AUX se poate activa cu lexia fara a fi conditionat de existenta unui USB box. Atunci odata activat se poate conecta un player extern printr-o mufa jack bineinteles fara a putea comanda de ex. Ipod de pe volan.
P.S. de reprezentanta de la Oradea am auzit ca ar face asa ceva (contra cost).
poate stiti careva sa-mi spuneti daca are cineva lexia in Timisoara sau imprejurimi.Am fost la reprezentanta din Timisoara si am vrut sa-mi activez portul AUX de pe HU si mi-au spus ca mai intai trebuie cumparat un USB box ca sa stie ce mufa are...etc. abureli. Dupa cate stiu eu portul AUX se poate activa cu lexia fara a fi conditionat de existenta unui USB box. Atunci odata activat se poate conecta un player extern printr-o mufa jack bineinteles fara a putea comanda de ex. Ipod de pe volan.
P.S. de reprezentanta de la Oradea am auzit ca ar face asa ceva (contra cost).
- Mihay
- Supermoderator
Re: LEXIA 3 ....dar nu la reprezentanta
ce nesimtiti . ar trebui sa le faci o reclamatie la importator. activarea Aux nu are legatura cu cumpararea unui USB Box 
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Vezi ca e un user pe forum, Luc. Are el Lexia si tot ce ai nevoie si mai e si din Timisoara. Contacteaza-l.
viewtopic.php?f=80&t=3947&p=110977#p110977" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=80&t=3947&p=110977#p110977" onclick="window.open(this.href);return false;
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Gratis nu stiu cine o sa iti faca. De obicei majoritatea fac contracost. Diferenta e pretul si daca au bunavionta sa iti faca, pt ca de putut se paote activa AUX si fara cablu sau USB Box.dieto scrie:P.S. de reprezentanta de la Oradea am auzit ca ar face asa ceva (contra cost).
- dieto
- Numar Inmatriculare: TM74DFD
@vlad,
merci, sigur ca nu vreau pe gratis. o sa-l contactez.
merci, sigur ca nu vreau pe gratis. o sa-l contactez.
- simply the lex
- aLEX YO!...
- Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
- Numar Inmatriculare: AG 85 LEX
Si eu am patit la fel cand am fost la revizie cu masina,voiam sa imi activez AUX,vine un anume 'nea Gheorghe si imi zice: Pai daca n-are nimic conectat in spate de unde vrei sa stie el ce sa activeze?",murdar de ulei pe maini...Iar tipul de la receptie la fel,sa vin cu Ipodul la ei dar va trebui sa comand UsbBox...yeah right.
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
- Mihay
- Supermoderator
fa o sesizare la relatii clienti la Citroen Romania . Sa vada ce retea competenta au!!
relatiiclienti_ro@citroen.com
intreaba-i daca e normal sa-ti conditioneze o operatiune cu lexia de cumpararea unui produs!!
relatiiclienti_ro@citroen.com
intreaba-i daca e normal sa-ti conditioneze o operatiune cu lexia de cumpararea unui produs!!
- simply the lex
- aLEX YO!...
Mihay,atat timp cat ei vand masini noi lovite si reparate...nu ma mai mira nimic
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
- Mihay
- Supermoderator
hmm cine? vezi ca asta e o acuzatie f grava dpmdv si ar fi bine sa o poti sustine si cu ceva concret decat "vorbe`n sat".
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Eu deja l-am contactat intr-o problema si pare suuper amabil.dieto scrie:o sa-l contactez.
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Cam orice dealer isi repara masinile ce au suferit accidente/incidente pe parcursul venirii pe trailer de la fabrica (grindina, lovituri minore, etc)
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
- simply the lex
- aLEX YO!...
Pai nu sint" vorbe n sat",daca isi aduce aminte cineva intr-un post de al meu spuneam ca inainte de a lua c4-ul de la newt gasisem o super-oferta la reprezentanta din Pitesti,nu dau nume,nu vad sensul,oricum deja am spus totul,era vorba de c4 coupe facelift 1.6i 122cp,o configuratie un pic mai ciudata VTR Pack(actualul VTR pack) fara jante aliaj si cotiera,in fine...Masina costa 9300 cu toate taxele incluse fara Remat sau mai stiu eu ce prostii.Mihay scrie:hmm cine? vezi ca asta e o acuzatie f grava dpmdv si ar fi bine sa o poti sustine si cu ceva concret decat "vorbe`n sat".
Era in showroom din februarie-martie si era atunci 11.900 DDP.Pana sa fac rost de bani dealerul imi zice ceva de genul ca e o oferta pana pe 15(luna trecuta) si trebuie s-o dea neaparat bla bla la pretul asta de 9300.Vorbisem cu el sa mi-o opreasca si luni 12 octombrie cand m-am dus sa dau avansul pt ca nu aveam toti banii,omu imi spune ca a vandut-o.Ofticat fiind,l-am sunat pe Mugurel sa il intreb daca mai exita vreo astfel de masina pe undeva,el spunandu-mi ca e imposibil la pretul asta.Ei bine,era posibil si la fel de posibil si masina a fost lovita nu stiu in ce circumstante la 0 km inainte de vanzare.Am inteles ca a cumparat-o cineva din Bucuresti,poate e chiar user aici.
Vreau sa se inteleaga ca nu acuz pe nimeni,nu vorbesc aiurea pt ca nu am niciun motiv dar mi se pare inceptabil ca o masina pe care o crezi impecabila,fie ea si cu discounturi enorme sa fie lovita,reparata si vanduta ca e 'super-oferta'.
Daca as veni cu ceva concret ar insemna sa nominalizez pe cineva,ceea ce nu cred ca se preteaza,am spus asta doar ca idee nu trebuie sa demonstrez nimanui nimic.
Scuze de offtopic,se poate sterge daca se considera ca trebuie.
- Deese
- Omul cu plasticele
Pai e ce ziceam si eu mai sus, nu inseamna ca masina aia a fost facuta praf, inseamna cel mai probabil ca a avut avarii minore gen plafon lovit de grininda, parbriz/geamuri ciobite, usa usor indoita, etc.
- simply the lex
- aLEX YO!...
Indiferent de ce ar fi avut masina, nu cred sa fie persoana care sa accepte ideea unei masini retusate de noua,fie din cauza grindinei sau altor fenomene,din punctul meu de vedere e revolator ca ti-o vand ca brand new car...ideea de unde plecasem era sa subliniez caracterul celor care trebuie sa isi vanda marfa indiferent de natura sau mijloace.
Un prieten si-a luat acu ceva timp o mazda 3 asa,dar i-a fost prezentata situatia de catre dealer de la bun inceput,poze cu masina lovita,tot tacamul...si reducerea aferenta,nu ar fi mai ok asa?
Un prieten si-a luat acu ceva timp o mazda 3 asa,dar i-a fost prezentata situatia de catre dealer de la bun inceput,poze cu masina lovita,tot tacamul...si reducerea aferenta,nu ar fi mai ok asa?
- Deese
- Omul cu plasticele
Ba ar fi mai ok.
In cazul cu C4 a fost pe jumatate, adica era doar discountul, au lipsit explicatiile.
In cazul cu C4 a fost pe jumatate, adica era doar discountul, au lipsit explicatiile.