Ca atare simt nevoia sa repet ce s-a mai zis de sute, poate chiar mii de ori pe acest forum. Vreau sa fiu plictisitor si sa zic si eu ce au zis si altii: baietii astia de la pro motor chiar stiu ce fac frate.
Clima imi merge. Din prima si fara gres. Perfect. Motorul trage mai bine, consumul e si mai mic. Superb. Si toate astea in doar 2 zile, tinut la curent in permanenta cu tot ce se intampla. IDEAL. Ce altceva as mai putea cere? Ah da ... am putea zice ca nu exista servicii si ieftine si bune. Asa credeam si eu, pana am vazut factura lor. Exista. Si ieftine dar mai ales bune, din partea acestor baietii, condusi de un manager cu idei de occident, orientat cel putin in egala masura si spre client, nu numa` spre propriul buzunar.
Pe scurt: eu unul sunt extrem si profund impresionat de felul in care s-au miscat, pe mine m-au castigat de client definitiv.
Toate cele relatate mai sus cu scopul de a va reasigura pe voi, forumistii, daca mai e nevoie, ca Pro Motor Rm. Vilcea se ridica la inaltimea renumelui.
Deci fratilor ... apelati cu curaj
Probleme clima, consum LiviuVTR over. And out.