Nemultumire
-
aditzu77dmx
- Numar Inmatriculare: B-82-JML
Nemultumire
As vrea sa-mi spuneti, va rog, daca e posibil sa iasa o alta culoare la inlocuirea capotei, decat cea din fabricatie, sau este o eroare a celor de la service.
Cei de la Service Citroen Prestige mi-au spus ca niciodata nu iese aceeasi culoare, doar dintr-o intamplare fericita si nu pot sa accept acest raspuns.
Multumesc!
Cei de la Service Citroen Prestige mi-au spus ca niciodata nu iese aceeasi culoare, doar dintr-o intamplare fericita si nu pot sa accept acest raspuns.
Multumesc!
-
dimabogdan
Re: Nemultumire
Am avut masina lovita in spate, mi s-a schimbat bara cu totul si cea noua a fost revopsita.Nici o diferenta, cat de mica.Deci manaca ce nu trebuie desteptii aia.
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
- chainsaw
- Numar Inmatriculare: B-58-HDY
ma mir ca chiar au formulat asa raspunsu', da' cam au dreptate. desi capota se vopseste dupa cod, si, mai mult, se folosesc si diversi corectori meniti sa "simuleze" varsta vopselei originale, cu lacul chiar n-au ce sa faca. adica restu' masinii tot va fi mai matuita. du-te la un polish si o sa fie ok. asta se aplica doar daca in cazu' in care stai cu privirea perpendicular pe linia dintre capota, si, sa zicem, una dintre aripi, si diferenta de nuanta dispare! daca si in situatia descrisa anterior se pastreaza o diferenta de nuanta, ti-au vopsit-o prost, du-te peste ei!
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Nu stiu ce sa zic despre diferentele de culoare. De ex cind am lovit masina s-a vopsit toata partea stinga. 0 diferente. Cind am fost lovit din spate mi s-a schinbat bara spate si e o diferenta mica care nu a trecut nici dupa 8 luni de la revopsire si eu zic ca nu v-a trece in veci. Am mai vopsit eu un banodul din bara fata cu spray cumparat dupa codul de vopsea si la fel 0 diferente. De aici trageti voi concluziile.
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
eterna vrajala!
e veche culoarea domne!
e veche culoarea domne!
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
- florinc4
- Operat ESTetic
- Numar Inmatriculare: B 94 URH
daca e vopsitor bun si a fost instruit cum sa vopseasca trebuie sa iasa...nu are cum zic eu...imposibil...am fost intr-un service particular si culoarea a iesit ca cea a masinii si nu era un atelier cu pretentii....
C4 coupe facelift: 1.6l cu 122 de ponei
- catalin4u24
- StarShip Pilot
- Marca si model masina: Lancer Sportback
Si mie mi-au vopsit barile gresit. Cel putin bara spate este mult mai deschisa decat restul masinii... zici ca este alta nuanta de alb. Ceea ce cred ca si este.
Sunt niste incompetententi si niste amatori cei ce fac treaba asta.
Nu te lasa pacalit, cere-le sa-ti revopseasca capota pana iese la fel.
Eu nu am facut si acum imi pare rau.
Sunt niste incompetententi si niste amatori cei ce fac treaba asta.
Nu te lasa pacalit, cere-le sa-ti revopseasca capota pana iese la fel.
Eu nu am facut si acum imi pare rau.
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Nu are cum sa iasa 100% ca in fabrica pentru ca din cate stiu sunt alte procedee (de ex in fabrica se face scufundarea piesei in vopsea), dar in mod normal nu se vede nici o diferenta.
Cand sunt diferente vizibile o baga repede pe aia cu 'domne nu are cum sa iasa la fel' ca sa isi mascheze lucrarea facuta prost (ori nu au respectat vopselurile recomandate de producator, ori nu au amestecat bine, ori nu au vopsit corect, etc)
Cand sunt diferente vizibile o baga repede pe aia cu 'domne nu are cum sa iasa la fel' ca sa isi mascheze lucrarea facuta prost (ori nu au respectat vopselurile recomandate de producator, ori nu au amestecat bine, ori nu au vopsit corect, etc)
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
- adrian_grosu09
- torrente
- Numar Inmatriculare: B 95 UDU
si eu mi am revopsit toata partea dreapta+haion si a iesit ok. noua vopsea era putin mai apasata, ce o originala fiind probabil mai stearsa de la vreme. dar iti dai seama numai daca ti-ai propus asta si te uiti atent.

c4 sedan exclusive gri fer 1.6HDI
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Da jos de exemplu ornamentul ce inbraca stilpul si ai sa vezi ca nu e vopsit. Vopsirea in fabrica se face cu roboti in conditii ideale, dar nu scufundata. Cel putin nu la Citroen.Deese scrie:in fabrica din cate stiu sunt alte procedee (de ex in fabrica se face scufundarea piesei in vopsea)
- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
Identica chiar nu are cum sa iasa , depinde foarte mult de vechimea masinii / culoare ....
Identica ,din punct de vedere al culorii ar trebuii sa iasa doar in momentul in care masina este noua , culoarea respectiva nu a fost supusa intemperiilor si altor factori , care puteau s`o "modifice"....
Acuma ca meseriasii nostri , sunt varza nu contesta nimeni , lipsa de profesionalism intalnesti in absolut orice domeniu !!
Oricum pune si tu niste poze .....
Identica ,din punct de vedere al culorii ar trebuii sa iasa doar in momentul in care masina este noua , culoarea respectiva nu a fost supusa intemperiilor si altor factori , care puteau s`o "modifice"....
Acuma ca meseriasii nostri , sunt varza nu contesta nimeni , lipsa de profesionalism intalnesti in absolut orice domeniu !!
Oricum pune si tu niste poze .....
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Singura diferenta poate fi din cauza luciului si asta se va vedea doar la lumina puternica sau in soare. In rest culoarea tre' sa fie identica, celputin in premisa ca restul masinii nu e 100% matuita (cam prea putin probabil).
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- Deese
- Omul cu plasticele
Pai bucata aia nu face parte din caroserie.vlad scrie:Da jos de exemplu ornamentul ce inbraca stilpul si ai sa vezi ca nu e vopsit. Vopsirea in fabrica se face cu roboti in conditii ideale, dar nu scufundata. Cel putin nu la Citroen.Deese scrie:in fabrica din cate stiu sunt alte procedee (de ex in fabrica se face scufundarea piesei in vopsea)
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Ok. Da jos orice plastic si daca tabla din interiorul masini ti-e vopsita iti dau ce vrei. Eu ma refer sa fie cu vopsea si poate lac, nu cu grund pt ca din ala are sigur.
- Deese
- Omul cu plasticele
La ce tabla te referi ?
Caroseria este scheletul ala dintr-o singura bucata care o vezi pe service.citroen.com.
Caroseria este scheletul ala dintr-o singura bucata care o vezi pe service.citroen.com.