Salut,
Am si eu o problema legata de c4-ul meu , omul de la care am cumparat-o i-a schimbat cdplayerul original , deci cu alte cuvinte am pierdut acele comenzi de pe volan , nu ca as fi atat de fanatic dupa ele , nu le simt lipsa insa am o alta incertitudine, atunci cand iti pica comenzile de pe volan iti pica si display-ul de la computerul de bord ? acela micutz care afiseaza consum, data etc. ?
In caz de nu , stie careva care sunt firele care trebuiesc connectate ? o schema niste poze ceva, chiar vreau sa-l aduc la viata... poate fi ars ? sa trebuiasca schimbat sau ceva ? aveti idee cat ajunge unul ?
M-am uitat prin forum si am vazut ca multi dintre voi care ati optat spre o alta sonorizare, ati cumparat un adaptor pentru un nou cdplayer, din cate m-am uitat in spatele dvd-ului sunt legate pur si simplu niste fire, cred ca inodate...
Display...
- Auras
- Numar Inmatriculare: GL 08 CSI
-
tzun
- c4 eXpLoSiF
- Numar Inmatriculare: TCI
Re: Display...
pai tie display-ul respectiv nu iti afiseaza absolut nimic ? el totusi ar trebui sa-ti arate in continuare consumul mediu ,instant ,km parcursi de la ultima resetare, data , ora , temperatura , iar astea nu au nicio legatura cu player-ul care il ai pe masina , ele se pot schimba prin maneta care actioneaza stergatoarele (butonul din capatul ei )
doar data si ora o poti regla doar cu ajutorul player-ului original !
daca ai veni pe la intalniri poate ai afla mai multe

doar data si ora o poti regla doar cu ajutorul player-ului original !
daca ai veni pe la intalniri poate ai afla mai multe
C4 1.6 HDI 110 CP "berlina"
vw passat 1.9 tdi 131 cp 4motion
- Auras
- Numar Inmatriculare: GL 08 CSI
practic este stins. de asta am intrebat de un fir ceva.. fire... orice... solutii
cam ala il mai am de reparat la ea in rest simt ca o pun pe picioare.
si legat de intalniri , sincer, imi este chiar rusine sa vin cu masina stricata printre voi.
si legat de intalniri , sincer, imi este chiar rusine sa vin cu masina stricata printre voi.
-
tzun
- c4 eXpLoSiF
- Numar Inmatriculare: TCI
tu vino pe la intalniri si sa nu iti mai fie rusine poate gasesti rezolvare la problemele tale ! te-am vazut deseori pe nae leonard ! deci te asteptam la intalniri !
scuze de offtopic
scuze de offtopic
C4 1.6 HDI 110 CP "berlina"
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
in cel mai fericit caz ai mufa scoasa......
maine intalnire......
maine intalnire......
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
- wonka jr.
- Marca si model masina: Citroen DS3 1.6 hdi 92 cp
- Numar Inmatriculare: GL 88 WNK
mai e o solutie. pe HU original exista o functie "dark", care stinge acel ecran. daca a fost stins si apoi s-a montat alt HU nu prea vad cum sa il reaprinzi decat cu un HU stock. operatiunea asta se poate face la o intalnire ca nu dureaza foarte mult.
ps: sa nu iti fie rusine sa vii la intalniri. majoritatea lucrurilor care se strica, se pot repara.
ps: sa nu iti fie rusine sa vii la intalniri. majoritatea lucrurilor care se strica, se pot repara.
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
tare mie ca stinge doar lumina....nu si textul/cifrele
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
- wonka jr.
- Marca si model masina: Citroen DS3 1.6 hdi 92 cp
- Numar Inmatriculare: GL 88 WNK
stiu ca la mine, daca apas o data imi ramane aprins si imi mai arata doar ora si temperatura parca, iar daca mai apas si a doua oara se stinge de tot si nu mai indica nimic. vedem maine la intalnire la cineva care are HU stock.
- Mihay
- Supermoderator
cel mai simplu ar fi sa incerci cu un radio cd stock daca cel dinainte n-a taiat firele. pune un radio cd stock si vezi ce se intampla. daca "lucrarea" e facut cum trebuie nu ar trebui sa-ti ia mai mult de 5 min . Pana si eu ( "Atehnicus " imi zic unii
) pot sa fac asta