Ce sa aleg?!

Discutii despre orice legat de masini
florinc4
Operat ESTetic
Numar Inmatriculare: B 94 URH

Re: Ce sa aleg?!

Mesaj de florinc4 »

ms bogdan (nici eu nu stiam unde sa deschid topicu eram in dubii)...pai la ce aglomeratie e pe la noi si cum locuri de parcare gasesti mai deloc ceva mai compact si mai fasnetz cu consum mic pare ceva ideal...eu personal daca se va achizitiona dci-ul il voi lua si in vacanta datorita consumului...ai mei cand pleaca isi iau si casa dupa ei...dar anu asta i-am convins ca nu mai e ca acum 10 ani cand plecam cu resoul si tigaile dupa noi :ok :ok :ok si vad ca au inteles si ei. Personal portbagaju mi se pare suficient plus ca ai mei pleaca doar ei 2 deci bancheta e libera, si in cel mai rau caz se pot pune acolo, iar noi astia mai tineri nu ne luam niciodata multe lucruri ::P

offtopic: tucsonul e o masina care in exterior nu pare prea mare dar in interior te simti la o inaltime destul de ridicata si poti sta relaxat la drum intins ...deci ea ar satisface nevoia de marime dar la un consum de 14 in oras si 10 in afara...se cere ceva mai econom ::P
C4 coupe facelift: 1.6l cu 122 de ponei
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

daca vrei masina de oras, ia-ti un smart 42 :mrgreen:
si stai linistit in privinta parcarilor
si te incadrezi si la pret :mrgreen:
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
florinc4
Operat ESTetic

Mesaj de florinc4 »

reno, nissan sau dacia ::P ...asta e oferta :mrgreen:
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

Logan 1.5 dci de 85 cai
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

Florine, ati vazut noul megane sport touter (adica break :mrgreen: ) ? Mie imi place si cred ca ar fi o varianta de luat in calcul peentru voi. Design deosebit, (spatele mi se pare bestial), nu e mai lunga decat un sedan, dotari ok, model f nou si inca sunt putine pe strazi, etc :)

Imagine Imagine Imagine Imagine
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
emicald
Marca si model masina: Citroen C4 thp

Mesaj de emicald »

14mii un Clio? pai colegul cel nou care si-a comandat C4 la Iasi a zis ca da 10.500!
Atit de snapani astia la Renault?
C4
florinc4
Operat ESTetic

Mesaj de florinc4 »

@pasare: daca il vede mama ne alearga pe toti prin casa ::P ...e superba masina, dar prea mare mai ales pt seriile in care efectiv stai o juma de ora sa gasesti loc de parcare...maica-mea nu a mai condus de f mult timp si o masina noua mai mica ar fi un bun prilej de a incepe, plus ca ea este finantatorul echipei noastre :mrgreen: ...sambata oricum e programata toata familia in showroom sa vedem pe care cadem de acord...
@relu: noi am avut si logan vreo 2 ani de zile si am fost f multumiti de el, dar nu mi l-as lua doar pt o motorizare diesel ::P
@emicald: este un clio full....adica o echipare decenta era vreo 10-11 mii...iar asta se duce in 15500 minus un disscount de 1500 rezulta 14000 de euro cu toate optionalele pe ea (mai putin pavilionul vitrat [-o< ),iar tata vrea toate butonasele si gadgeturile.... eu zic ca este un pret ok :oops:
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

eu am mers 1 sapt cu Micra 1.4 benz automata . f misto masinutza :ok faceai cerculete cu ea :mrgreen:
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

florinc4 scrie:@pasare: .... ...e superba masina, dar prea mare .......
Nu e frate prea mare, e cat un sedan :wink:
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

sa mor de mi`as mai lua credit de la banca aia care ma obliga sa`mi iau nissan,renault sau dacia . nu mai da banii pe prostii ia Dacia Stepway daca e dci sau Sandero
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

ia Dacia Stepway
Pai poate omu vrea sa aiba si computer de bord? :D
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
florinc4
Operat ESTetic

Mesaj de florinc4 »

hmm nu stiam de 1,4...aia din showroom zicea de micra doar de 1,2 automata...oricum m-a impresionat interiorul la micra destul de calitativ cu multe spatii de depozitare (gen rujuri, farduri, pahare)...iar la volan uitam ca sunt intr-o buburuza...totusi motoru de 1,2 de 80 de cai cu cutie automata prinde suta in 16 secunde...like wow...cam multisor si pt oras si e mai grea ca clio cu vreo 300 de kg :shock: ...na micra e deja la sf de generatie zic eu

LE:
@pasare: pai e mare si sedanu ::P ...dar o putem lua in calcul :mrgreen:
@mihay: stiu...eu as alege o laguna gt line de 140 de cai sau de 150 dar depaseste bugetu cu 4000 sau un megane coupe, dar parca motorizariile nu ma atrag la megane...

ps: am mai avut dacia logan...si sandelul chiar nu imi inspira mare branza...mai ales cand tata vrea nava spatiala :ok :ok :ok
chainsaw
Numar Inmatriculare: B-58-HDY

Mesaj de chainsaw »

a, si dacia? nush cum sa-ti zic, daca ai avut deja mizerie de reno, si a avut atatea probleme, ce te face sa crezi ca inca unu' facut tot LA TURCI nu va fi la fel? ia-ti logan MCV 85 de cai si gata ... sau stepway diesel ... macar loganu' stii ca in afara de releele de semnalizare si de lipsa galvanizarii e fiabil :D
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.
Operat ESTetic

Mesaj de florinc4 »

am mai avut logan...si chiar nu ne mai atrage gama dacia ::P ...mizeria de reno de care zici tu in afara de pb pe care le-a avut si au fost rezolvate fara mari batai de cap in garantie...cu promtitudine si respect fata de client...nu am ce sa-i reprosez... reno-ul a costat 17000 de euro acum 3 ani si sa stii ca in interior nu te simti ca intr-o masina din clasa medie si intr-una premium mai ales datorita finisajelor si dotarilor...
de ce tot renault?...pt ca putem face o garantie extinsa de la 3 ani mai putem adauga inca 2...5 ani garantie eu zic ca merita, chiar daca e turcism sau mai stiu eu ce...se strica, se repara ::P
chainsaw
Numar Inmatriculare: B-58-HDY

Mesaj de chainsaw »

pai stai man, tu ai zis ca vindeti reno-u' dupa 3 ani pentru ca va e FRICA sa-l mai tineti, ca cine stie ce mai pica si cat costa inlocuirea?
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

Înapoi la “Discutii diverse”